Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia35

Włąsnie okazało się, że jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość Asia35

To wspaniale! Pracowałam ponad 12 miesięcy na zajscie w ciążę i się udało!! dziewczyny nie traćcie nadziei. Czy są na forum jakies "świeże ciężarówki", żeby ze mna podzielić się wrażeniami??Zapraszam.

Gość on chce juz
ja wlasnie chcialam ci powiedziec gratulacje od kobiety ktora unika ciazy jak ognia:)

Gość Asia35
Dziękuję za gratulacje!!!

Gość beatunia
gratuluje :) w ktorym jestes tygodniu? ja tez niedawno dowiedzialam sie ze zostane mama :)

Gość alussia
a jakie mialas objawy?i po jakim czasie test zrobilas?

Gość miniaaa
Asia35 i jak pomozesz mi?miałas jakies objawy?w jakim czasie jestes?kiedy test robilas?

Gość Asia35
Pewnie, że pomogę. Najpierw jak poczułam, że jets cos nie tak to zrobiłam sobie teat - taki z apteki i wyszedł ujemny... Potem w piatek nie wytrzymałam i poszłam sobie zrobic teat z krwi- BHCG. Wynik miałam mieć w poniedziałek. W sobotę wyszedł mi "ledwo dodatni" wynik z porannej uryny. To samo w niedzielę. Ale poniedziałkowy wynik z BHCG potwierdził, ze jestam w ciazy!!! Idę jutro do lekarza. Pytaj o co chcesz. Poradze jak umiem.

Gość alussia
ja robiłam dzisiaj rano test po 17 dniach od stosunku i wyszedł negatywny ale dalej zle sie czuje, dzisiaj myslałam ze piersi mi wysadzi tak mnie bolą, a TY masz jakies objawy?

Gość miniaaa
i jak myslisz czy po 17 dniach powinien wyjsc juz wiarygodny wynik?a Ty po jakim czasie robiłas test i b hcg?

Gość Asia35
Objawy... hehe.. Tyle już naczytałam sie w necie, że miałam je wszystkie: 1. metaliczny posmak w ustach 2. dużo sliny 3. oczywiście brak miesiaczki 4. bolace piersi 5. dziwne uczucie "twardości" w podbrzuszu.... Wyobrażcie sobie, że kupiłam tydzień wczesniej 20 testów owulacyjnych na Allegro, żeby sprawdzać i "celować"... A tu taki szok. Planowałam , jak nie uda się wiosna iść sie dokłądnie przebadać i mojego partnera też. Ja mam 35 lat!! troszkę późno zaczęłam planować.

Gość Asia35
Dziweczyny, idzice na BHCG. mi pierwszy test też wyszedł ujemny. A ten drugio to taki naprawdę ledwo dodatni Myslałam na początku, ze ta kreska to odczynnik.

Gość Asia35
BHCG robiłam w 8 dni po spodziewanej miesiaczce

Gość Asia35
Wyszło, że jestem w 4-5 tygodniu ciąży. co jak miałam miesiaczkę 23go stycznia i owulacje 3go lutego zgadza się perfekcyjnie.

Gość miniaaa
a po ilu dniach robilas test od stosunku?

Gość miniaaa
cholera ja juz trace nadzieje....:( naczytalam sie ze po 17 dnich po stosunku powinien wyjsc wiarygodny a TY po ilu dniach od stosunku robiłas?

Gość zmanierowana krytykantka
gratuluje zycze ci zdrowego dziecka i milej ciazy

Gość Asia35
jak 3go się kochałam - myslę, ze wtedy była owulka-to test 22go w piatek. Ale ja powtarzałam potem jeszcze kilka razy - stosunek... Myślę tylko, ze wtedy zaszłam w ciążę. miniaa- czy Ty się boisz, ze jesteś czy chcesz być w ciąży?

Gość Asia35
czyli 19 dni po stosunku...

Gość miniaaa
chce byc!!

Gość miniaaa
miesiączke powinnam dostac wczoraj i nic! zle sie czuje... mdli mnie troche i p[iersi mnie strasznie bolą i mam jakis nabrzmiały brzuch jak nie mój:(

Gość Asia35
Dziękuję "...krytykantce" jestem taka szczęsliwa, że w pracy teraz tylko o maleństwie mogę mysleć. Boję się, że cos może być nie tak, lub - nie daj Boze- poronienie....

Gość Asia35
miniaaa- idź na B HCG To test, który daje pewność. W Warszawie kosztuje 30 PLN. Wynik pewny i 100% owy

Gość miniaaa
i jak myslisz robic jeszcze test czy juz nie ma szans? a tobie który test pokazal 2 kreski po ilu dniach po stosunku wtedy byląs jak pokazał ci 2 kreske delikatną?

Gość Asia35
Może jesteś. Niektóre organizmy w czasie ciąźy produkują mało HCG. To zależy od czynności jajników- tak wyczytałam na jakimś forum jak drżałam tak jak ty czy jestem. Po HCG gdzie norma dla nie cięzarnych jest

Gość Asia35
w sobotę 20 dnia po stosunku czyli 23 go lutego test rano pokazał bardzo bladą kreskę. Potem w niedzielę powtórzyłam, ale tez bardzo blada kreska, prawie niewidoczna, A wynik z BHCG jednoznaczny.

Gość miniaaa
ja juz nie wiem co robic:(

Gość Asia35
Może jesteś. naprawdę Ci tego zyczę!! to takie extra uczucie wiedzieć.

Gość Asia35
idż jutro rano na BHCG. Do badania hormonó nie trzeba być na czczo, ale zalecają nic nie jeść. Idz, utocz krwi i pojutrze będziesz wiedziała.