Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia35

Włąsnie okazało się, że jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość Asia35
Gromiczko,podam Ci maila, tak będzie lepiej. tttooooppp@o2.pl Napisz co tam z tym psem. ja w pracy nie za bardzo moge romawiać, ale jak podasz numer to zadzownię do Ciebie po południu.

Gość Asia35
Zrobiłas Gromiczko ta Betę HCG?

Gość Gromiczka
wysłałam Ci e-maia, mąż klatkę zamówił już...oszaleje, dodatkowo moja mama miała wczoraj wycinane 2 guzy na głowie-kaszaki,;-(((

Gość Gromiczka
Asiu nie byłam , nie wyrobiłam się rano poczekam już do poniedziałku co ma być to będzie...

Gość Asia35
odpisałam na maila. Idź na ten test. będziesz spokojniejsza:)

Gość Gromiczka
Masz rację, podbuduje mnie ten wynik jak będzie pomyślny....:-)

Gość Gromiczka
No to ładnie mam jakiś różowawy śluz, boję się że coś się stało jadę dziś do lekarza.

Gość Asia35
Nie denerwuj się. Chyba to nie ejst tragedia- rózowy??? Czasami nawet sa plamienia przy zagnieżdżaniu zarodka. Nie denerwuj się:) Top podstawa. Wysłałam ci zdjęcia moich kotek:)

Gość Gromiczka
straciłam nadzieję......

Gość Asia35
Co sie stało, przestań... leciutkie różowe zabarwienie to jeszcze nic... Masz @ ?

Gość Gromiczka
Wiesz co nie mam okresu, nie ma już nic, jejku oszaleje, poprostu dziś okropnie się denerwowałam jak zresztą wszystkie pozostałe dni. Brzuch mnie troszkę boli jak na okres, ale pujdę niech zobaczy co się dzieje, a jutro zrobię betę

Gość Gromiczka
błąd w pójdę...;-)

Gość Asia35
Ja robię błędy- literówki non stop. I powiem ci, że masz się nie denerwować. Po pierwsze lekkie plamienia w pierwszych tygodniach mogą być- to jets w trakcie zagnieżdżania sie zarodka. Oprócz tego - lekkie bóle w podbrzuszu sa oznaka ciąży!!! To znaczy, że macica ci pęcznieje i "fasolka" się mości... Weź sobei No spę- sztuke jedną. tak mi dzisiaj powiedział lekarz. to nie zaszkodzi. trzymaj się!!!

Gość Monia11041983
czesc dziewczyny, fajnie macie ja miałam miesiaczke 26 stycznia robiłam test wyszedł ujemny boli mnie podbrzusze i piersi ale jakos brak mi nadziei, juz raz poroniłam i ciezko mi jest zajsc w ciaze :(

kurcze ja mialam dostac okres 4 dni temu i nadal nic... strasznie bola mnie piersi i brzuch jak na @ ....

Gość nacia_123
hej dziewczyny zawsze chciałam wiedzieć po ilu dniach czuje sie ze jest sie w ciaży????? mozecie mi odpowiedzieć jak to u was było.....

Gość han 17
dziewczyny pomocy... mam dopiero 17lat w niedziele 27.07 kochałam się z moim chłopakiem i pękła nam prezerwatywa i niestety chłopak skaczyl w środku... dzisiaj jest 2dzien po stosunku a mnie straszne boli głowa czuje ze mój brzuch jest taki ciężki proszę pomóżcie mi nie mam kogo się zapytać o pomoc.. proszę napiszcie coś...