Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia35

Włąsnie okazało się, że jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość miniaaa
dopiero 20 dni po stosunku byla lekka kreska a wczesniej nic?

Gość Asia35
nic, wczesniej zero kreski. Byłam bardzo zdziwiona bo piersi mnie bolały i miała lekkie mdłości, no i ten metaliczny posmak w ustach:( Dlatego jest prawdopodobne, że jesteś. Ile masz lat? podobno po 30 tce słabiej te testy wychodzą.

Gość miniaaa
???????????????

Gość miniaaa
22

Gość miniaaa
bym byla szczesliwa doslownie!!jakbym byla!a dzisiaj rano znowu jedna jebana kreska....:(

gratuluje !! Też bym chciała być, ale niestety :( Życzę powodzenia!

Gość Asia35
Odezwij się jutro po tescie. No i po wyniku. Mam nadzieje, ze dodatnim. Masz czas. Wiesz, ze prawdopodobieństwo zajscia w ciażę jest 20%, a nawet mniejsze. I to przy regularnym współzyciu co najmniej 2 razy w tygodniu.

Gość miniaaa
czasami czuje w ustach dziwny smak nie wiem czy to ma jakis sens , moze juz sobie wmawiam:(

Gość miniaaa
do tego leci mi jakas wydzielina biala gesta, czuje ciagle wilgotnosc bez podpaski nie wychodze . masz tak samo?

Gość Asia35
Martt- dziękuję i życzę tego samego. Walcz i na 100% wkrótce poczujesz to samo co ja!:)

Gość Asia35
Tak, białe upławy i wilgoć. szyjka macicy jest inna jak sobie "pomacasz" palcem w środku. Tak mam to. Oprócz tego wargi sromowe dookoła pochwy jakby mi się troszkę zasklepiły. takie inne są.

Gość miniaaa
a masz troche nieprzyjemny zapach z tych okolic?czytalam ze kobiety w ciązy tak mają ...ja go nie mam

Gość miniaaa
sorki ze tyle pytan ci zadaje...

Gość Asia35
nie, nic nie wyczułam nienormalnego w sensie zapachu. Normalnie.

Gość miniaaa
aha ok:)ja juz sobie nadzieje robie....

Gość miniaaa
dokładnie to jest tak ze bolą mnie piersi, mdłosci,dziwny smak,i uczucie wilgotnosci, i czasami ból brzucha oczywiscie spozniająca sie miesiączka . Mialas takie same objawy?i dodam ze boli mnie głowa...

Gość Asia35
nadzieje mieć jest dobrze:) Może się ziści:)

Gość Asia35
tak, dokładnie takie objawy. ale objawy ciazy dzielą sie an subiektywne- kobiety je sobie wmawiają i obiektywne- na które nie mamy wpływu np. brak miesiaczki. Ale istnieje opcja, że jestes w ciazy. Im szybciej to sprawdzisz testem tym lepiej.

Gość miniaaa
ok:) trzymaj kciuki:)

Gość Gromiczka
witam dziewczyny, gratuluję Asia 35, ja najprawdopodobniej też jestem testy na + Beta 60.7 tylko wczoraj na USG nie widziała jeszcze nic, ale nic czekam dalej....

Gość Gromiczka
Asia 35, gdzie robiłaś Betę tak tanio??

Gość Asia35
W Piasecznie- medvid

Gość Asia35
Gratuluje GROMNICZKA.. ja jestem bardzo szczęsliwa. Jutro mam wizytę u lekarza:)

Gość Asia35
Masz lekkie bóle podbrzusza Gromniczka? Bo ja mam i się martwię, choć na forum czytałam, ze to normalne...

Gość Gromiczka
Ja też się cieszę, ale martwi mnie , ze jeszcze nie widziała pęcherzyka ciążowego, według niej to 6 tydzień sie zaczął , ale czekam co będzie dalej. Ważne , że testy wychodza mi na tak pierwszy raz w życiu zawsze były ujemne.

Gość Asia35
Przepraszam. Przeinaczyłam twój NICK... Gromiczka. Strasznie przepraszam. To chyba przez tą ciażę. jestem taka rozkojarzona:)

Gość Gromiczka
Asia35 u mnie jest tak : - ból piersi tzn nie mogę ich dotknąć , broń Boże leżeć na brzuchu, i troszkę mi się zabrązowiła obwódka od dolnej części przy brodawkach. - brak miesiączki - choć u mnie bywało, że i miesiąc i półtora miałam przerwę, ale nigdy przy tym nie było testów na plus i nie starałam się o dziecko. - od czasu do czasu coraz żadziej pobolewa mnie podbrzusze, jakby jajniki sama nie wiem ścisły dół

Gość Asia35
U mnie B HCG ponad 250 czyli 5-6 tydzień. Jutro idę do lekarza. dam ci znać czy u mnie widać. Ja zaszłam prawdopodobnie 3go lutego. A Ty?

Gość Gromiczka
cieszę się, że jesteś tak jak ja na początku będzie mi łatwiej. a co z młodściami bo u mnie jakoś brak raz mnie coś nad ranem wzięło, ale to tylko raz

Gość Asia35
mam te same objewy. W dodatku nie mogę spać. Budzę się w srodku nocy- bo mi piersi przeszkadzają i już koniec. Zasypian o 6tej i wtedy zaraz dzwoni budzik do pracy. Pracujesz?