Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia35

Włąsnie okazało się, że jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość Gromiczka
no u mnie też pomiędzy 1 - 6 lutym

Gość Asia35
Miałam lekkie mdłości tydzień temu. Teraz prawie brak- tak samo jak ty!!! Extra. Bądźmy w kontakcie. fajnie tak razem przezywać. ile masz lat? Ja 35:( to trochę dużo i się martwię.

Gość Gromiczka
no ja też nie mogę spać wiercę się jak diabli, senna wiecznie jestem a do tego zęby zaczęły mnie boleć. A o piersiach nic nie mów zawsze mnie bolały przed okresem, ale nie aż tak jak teraz i nie tak długo. I trochę włosy mi się bardziej przetłuszczają...

Gość Asia35
z serduszkiem podobno jest różnie. Nie martw się. Na następnym USG na 100% bedzie widać

Gość Asia35
tak zęby. Tez mnie bolą trzonowe. A nie mam ubytków. Senna jestem, bo się nie wysypiam:(

Gość Gromiczka
podam Ci mój numer gg, tak będzie nam ławiej....6732308

Gość Asia35
co do piersi to moje tez zawsze były oboloałe przed miesiaczką, ale teraz to masakra. Obracam się na bok we śnie i je czuję. Nie mam obwódki, ale mam ciemne brodawki z natury i to chyba dlatego.

Gość Asia35
Nie mam gadu gadu... teraz jestem w pracy i nie mogę, ale w domu się do ciebie odezwe wieczorem jak będziesz OK?

Gość Gromiczka
ale jestem pod wrażeniem i wciąż nie dowierzam, żeby to mogło być prawdą. Myślałam, że przy moich problemach z miesiączkowaniem to nie będzie takie proste, a tu proszę może się udało. Tylko non stop o tym myślę, żeby się nie denerwować, nie źwigać- jak chora baba:-)

Gość Asia35
co do serduszka- jeszcze wróce do tego- to jesli USG nie jest super nowe to może być widać później. Nie martw się.

Gość Gromiczka
postaram się być wieczorkiem. Ja mam 27 lat..

Gość Asia35
Moja droga- zmykam do domu, ale na 100% odezwę się na Gadu gadu. W razie czego wpadaj tutaj. będziemy ten topik też uaktualniać. Pozdarwiam i do zobaczenia na Gadu gadu

Gość Gromiczka
wiesz ona w sumie mi powiedziała, że się dziwi , że nie widać, bo przy jej aparacie powinno już być widać przy 4 tygodniu, a jak już pisałam ona twierdzi, ze to 6 tydzień...dlatego się martwię..

Gość Asia35
OK to do "zobaczenia" Extra, ze się tak spotkałyśmy. Moze urodzimy razem:)

Gość Asia35
I nie martw się na zapas:)

Gość oooEvEooo
hejka laski mam problem,z ktorym nie jestem sobie sama w stanie poradzic...dzis bylam u gina,niby najlepszego w miescie,dowiedzialam sie ze w tym miesiacu nie mam owulacji i ze nie jestem w ciazy,choc 3 testy ciazowe wykazaly wynik pozytywny,bardzo mnie to zdziwilo,bo przeciez nie stwierdzil zadnych powaznych chorob kurde...nie wiem co mam o tym wszystkim myslec.a i jeszcze jedno w tamtym miesiacu byla owulacja a w tym nie ma-dziwne ! co o tym sadziecie ?

Gość Do Asi 35
Asiu -gratulacje,ale jednego nie rozumiem,piszesz na 1 stronie,ze owulacje mialas 3 lutego i ze jestes w 4,5 t.c a dzis mamy 26 luty wiec wedlug obl.to wychodzi 23 dzien ciazy czyli 3,4 t.c-.nie pisze absolutnie zeby sie madrzyc tylko moze ciaze sie wylicza w jakis sposob jakiego nie znam,moglabys mnie oswiecic?,bo tez sie staram(jestesmy rowiesniczki),wiec chcialabym wiedziec jak najwiecej.Pozdrawiam

Gość Asia35
Gromiczka, niestety "mój" nie pozwolił mi zainstalować "gadu-gadu" bo to jest komunikator, który przesyła smieci w wielkiej ilości na komputer. Ja mam i uzywam SKYPE. Może sobie zainstalujesz?

Gość Gromiczka
Cześć Asia, ja niestety nie mam opcji na skype, ale trudno ważne , że mamy forum, więc też mozęmy rozmawiać.

Gość Gromiczka
... ale się dzi w nocy wymęczyłam, rozwolnienie + młdości, na szczęście nie wymiotowałam. Do tego mam dodatkowy stres a mianowicie oddaliśmy psa w zeszły piąteki jest w schronisku brakuje mi go, ale nie mogę go wziąć spowrotem i troszkę się denerwuję całą tą sytuacją, psem, tym czy przez nerwy nic mi nie będzie i czy pęcherzyk się pokaze. Zwariować tylko.

Gość Asia35
Droga Gromniczko, Postaram się zainstalowac sobie gadu-gadu w pracy. Ale jak będe miała chwilę... Byłam u lekarza. Potwierdzona ciąża. USG mam 7go marca. Kolejna wizyta 28go Marca. badanka do zrobienia:) Jak mi sie "znudzi" praca to mam mu powiedzieć.

Gość Asia35
Dlaczego oddałas psa do schroniska?

Gość edytkanytka
Hej dziewczyny chcę się przyłączyć do waszego topiku tez jestem w ciąży. Dzisiaj idę na następna wizytę u lekarza. Jestem w 6 tygodniu. Ostatnią miesiączkę miałam 18 stycznia. Pozdrawiam was serdecznie

Gość Asia35
Witamy.. Ja własnie dzisiaj byłam ogladana "fachowym okiem" Gratuluję "fasolki"

Gość Gromiczka
Asia - on gryzł mi wszystko non stop , ostatnio pogryzł mi łóżko, nie mogę sobie na to pozwolić, żeby niszczył mi całe mieszkanie, ... choć z drugiej strony sama nie wiem czy dobrze zrobiłam- mam dość. Mąż się łamie żeby go wziąć

Gość Asia35
Jesteśmy "prawie" w tym samym terminie. Ja miałam ostatnia miesiączkę 23go stycznia. Gromiczka czeka na potwierdzenie. Gromiczko byłas na Becie HCG?

Gość Asia35
Ja jestem dzieckiem Weterynarza i nigdy bym nie oddała psa, ale lepiej do schroniska niż na ulicę. czy to był mały pies? Czy sam zostawał w domu? czy to kundelek? Mieszkasz w bloku? Przepraszam za natłok pytań, ale to ważne...

Gość Asia35
Edykantynko, fajnie, ze jest nas trójka. dawaj znać co u Ciebie. Mma nadzieję, że u Gromiczki się potwierdzi i wtedy sobie dotrwamy do końca... hehe

Gość Gromiczka
Boże z nieba mi spadłaś podaj numer do siebie jak możesz

Gość Gromiczka
Asia i edytkanytka trzymajcie za mnie kciuki a może będziemy we 3