zakłopotana456 0 Napisano Luty 25, 2008 hej dziewczyny mam do was pytanie czy mozna wyliczyc dni płodne ?? albo czy są jakies dni w których na 100% mozna zajść w ciąże . ... wspołrzyłam z chłopakiem w 13 dzień niby dni płodnych ... czy jest szasa ze jestem w ciazy ? a jak wygląda słuz płodny ? aha i dodam ze po 2 dniach przestał mi lecieć sluz ..a nigdy mi sie to nie zdarzało .. czekam za odpowiedziami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Luty 25, 2008 chodzilo 13 dzien cyklu i akurat by plodny.. wychodzilo tak z wyliczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to bzudra po co Napisano Luty 25, 2008 wspołrzyłaś...to morze jesteś w ciąrzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Luty 25, 2008 ja chcialabym byc w ciazy .. i se pytam czy jestem moze ktoras juz tak miala . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotana456 0 Napisano Luty 25, 2008 halo czy ktos mi tu doradzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla zabawy nie mam nicka Napisano Luty 25, 2008 Czy któraś już tak miała? No ja myślę, że znaczna część kobiet przy regularnych cyklach zachodzi w ciążę właśnie w czasie dni płodnych moja droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach