Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarl Sigvald

Dlaczego kobiety przestaja o siebie dbac w zwiazku i tyja ?

Polecane posty

Ja tez jestem w zwiazku,jednak nie roztylam sie,dbam o siebie tak jak wczesniej i musze powiedziec ze nie przeszkadzaja mi w tym ani dzieci ani facet ani zadne inne obowiazki.Moim zdaniem to jest kwestia natury a nie czy mam kogos czy nie,czy jest mi dobrze czy troche zle.

jaaasne - kobiety tyją tylko po ciążach, z powodu choroby oraz z winy faceta, ktory daje jej zbyt duze poczucie bezpieczenstwa... macie wlasciwe podejscie do tematu :D:D

Gość kii
niektore nie przestaja, dbaja o siebie mimo wszytsko! a niekotrzy faceci smierdza potem!!!! bl;e ble ble, wolalabym przytyc niz smierdziec potem i tego nie zauwazac:/

komiczny, to znajdz sobie taka laske, co nie utyje, bo jak utyje to ja zostawisz. Niektorzy faceci maja dziwne przekonanie, ze najbardziej zalezy nam na tym, zebysmy na nich "zasluzyly" :O Jesli juz mam byc z facetem to tylko takim, ktory bedzie mnie kochal nawet nie daj Boze sparalizowana.

jest rozwiazanie,zamiast brac za zone szczupla od razu nalezy wziasc gruba i po sprawie i z facetem to samo.zamiast cherlaka jakiegos z dobrze rozwinietym miesniem piwnym i lysina.

Poza tym faceci zgrywaja macho, a to oni w okolicach trzydziestki zaczynaja wygladac jak misie. Jak patrze na wiekszosc swoich szkolnych kolegow to wygladaja jak moi tatusiowie, lysi i brzuchaci. Kolezanki az tak sie nie zmienily, wiec kto tu mowi o zaniedbaniu? :P

Gość Ciotka Matylda w papilotach
komiczne===>mądre słowa. Całkiem do rzeczy mówisz a właściwie piszesz, a niestety jest tak że kobiety wiedzą i widzą tylko to co chcą wiedzieć i widzieć a to co wykracza poza ramy chcenia jest negowane a automatycznie odrzucane.

Gość dama za wachlarzem pomarańczy
ja tam po upolowaniu i usidleniu samca schudłam ponad 10 kg - z myślą o nim oczywiście :-)

Gość komiczne popieram

\"a to oni w okolicach trzydziestki zaczynaja wygladac jak misie. Jak patrze na wiekszosc swoich szkolnych kolegow to wygladaja jak moi tatusiowie, lysi i brzuchaci.\" moze tak maja Twoi faceci... ja postepuje zupełnie inaczej.. włosy mam az zanadto bujne... ja wymagam od siebie, ale i od innych

Gość a co mają zrobic faceci mlodzi
25 lat, ktorzy juz polowy wlosow na glowie nie mają ? :o

Gość zmanierowana krytykantka
dziewczyny nie piencie sie komiczne tak gada ale to typowy facet kiedys dyskutoalismy na temat wagi dla komiczne kobieta gruba to naprawde juz musi byc gruuuba a jesli chodzi o pytanie to odpowiedz jest dosc oczywista ldzie skupieni na swoim wygladzie to ludzie skupieni na sobie jesli ktos przestaje interesowac sie samym soba niech nie oczekuje ze nadal bedzie interesujacy dla innych no chyba ze malzenstwo popada w zbiorowa stagnacje wtedy im gorzej tym lepiej

ale kobiety wolą krzyczec o tym, ze powinno sie kogos kovhac bezwarunkowo i rzucać wyzwiska :D:D zamiast pomyśleć

Gość generalnie to...
ja uważam, że dbać o siebie trzeba zawsze. Nie dla kogoś, ale dla samego siebie. Oczywiście, kiedy się jest w związku, ma się dzieci, rodzinę, obowiązki, to z pewnością jest trudniej. Brak czasu, czasem również i siły... ale nie jest to niemożliwe. I nie chodzi mi o codzienny perfekt makijaż, fryzurę jak bezpośrednio od fryzjera czy tipsy na dwa centymetry ;) Tyle że ludzie są wygodniccy, zarówno kobiety jak i mężczyźni. A potem konsekwencje sa różne...

skruszony wieloryb, ktory zrozumiał swój błąd (czyli bezsensowną i dekadencką chęć zachorowania sobie na nerki :P ) to wieloryb godny pochwały :)

powracasz w naturalne środowisko :P jak mówi znane powiedzenie, ciągnie słonia do buszu :P (chyba coś o wilku było w oryginale, ale wg mnie to naciągana historyjka :P )

Gość Bardziej szczerze
Tyją najczęściej z powodu obrzarstwa, ciąży, depresji, schiz itp.:( Nie dbają o siebie bo chcą być zdradzane :)

Gość a mi się tam nie chce chudnąć
bo lubię swoje cycki:P

powodzenia kotko wygrzej sie pozniej na blaszanym dachu

Nie dbają o siebie bo chcą być zdradzane racja, racja wiekszosc kobiet czuje ze juz nie sprosta roli miss - bohaterki wiec liczy na role ofiary

trąba to wartość dodana u tak klasycznego zwierzęcia jakim, nawet bez trąby jest słoń :)

istota czegoś to jest to najważniejsze coś w nim, panie komiczny cytujesz, komentujesz a wszystko to kupy się nie trzyma logiki zero o mądrości w tych wywodach zawartej też nie wspomnę, bo zupełnie nie ma o czym...

oh Ewo... Twoje egzaltacje, zwłaszcza stwierdzenie że nikt nic nie musi, są bardzo spójne logicznie... w kraju w którym pęd legislacyjny jest wartością samą w sobie dla ustawodawcy...

poza tym jednym ze znaczen "bycia istotą czegoś" jest wcale nie najważniejszy, a jedynie ważny i znaczący... semantyka to dziedzina bardzo rozległa dziewczynko

jedyna bezwarunkowa miłość to miłość matki do dziecka... w każdym innym układzie jakoś tam trzeba się jednak starać, nawiasem mowiąc, starać się należy też nie będąc w związku, po prostu dla własnego dobrego samopoczucia :)