Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haribo miski

20 lat-zero facetow, zero calowania, zero kontaktu fizycznego

Polecane posty

Gość haribo miski

czasem jak sobie o tym mysle, to az mnie to przeraza, ze jestem taka uboga w te doznania i najlepsze jest to, ze czuje, ze ngdy sie nie zakocham, nigdy ne bede w zwiazku. wiem, z emusze sie zmienic, lecz nie porafie.jak sobie o tym wszystkim pomysle, to robi mi sie tak zle na srcu.wiem,z e to brzmi blaho, ale napprawde, czuje sie zle..

Gość haribo miski
:) uwazam, ze cos ze mna nie tak. tzn jestem tego pewna na banczek, bo moje relacje z facetami s adziwne, sztuczne i takie gorsetowe, nie ma w nich luzu i spontanicznosci, raktuje takie sprawy powaznie, nie poznalalam sobie na odrobine luzu, bo przeciez mozna spotykac sie z facetem,nawet jesli nie czujemy do niego niewiadomo xzego.. a u mnie zwykle spotkania komcza sie a 1 rancde, bo mowie sobie, ze to nie to i koncze znajomosc. w ogole boje sie tego calego angazowania-nie dlatego, ze nie chce sie angazowac, tylko dlatego, ze chyba nie potrafie spowodowac, ze relacja bedzie silna i udana.obawiam sie tych poczatkow, kiedy to spotykamy sie z kims nawet czesto, ale jednak sie nie znamy i, nie bedziemymieli ze soba o czym gadac, ze te nasze spotkania beda jedna wielka porazka:O chyba sie obawiam tego, ze ne bede w stanie zainteresowac go swoja osobowscia, ze bedzie nudna, ze nie bede zabawna itp:O czuje sie z tym beznadzienie..

Gość to samo moge napisac
tylko, ze mam 10 lat wiecej :P

Gość nadrabiam
ja sie całowałam pierwszy raz jak mialam 21 lat... można nadrobić :P

Gość haribo miski
tamari->tu nawet nie chodzi o sex, a o zwykle przytulanie sie:O nawet tego nie zaznalalam, bo nie pozwlalam na to nigdy. kiedys przeczytalalam takie zdanie, ze ne ma nic gorszego niz zwiazac sie z niepewna, zakompleksiona osoba, to jets tylka meka dla tej druiej osoby.to zdanie mnie przerazilo

Gość Wlasnie ze jest to problem
ja mam rocznikowo 21 lat, jestem chlopakiem, prawiczkiem i jedynie sie calowalem na imprezie po pijaku i macalem z dziewczynami na imprezach :(

Gość Wlasnie ze jest to problem
i szukam oczywiscie dziewczyny najchetniej dziewicy

Gość de LMarco
...ale porozmawiać zawsze można.... czyż nie?

Gość haribo miski
de LMarco-to do mnie?

Gość de LMarco
Tak Haribo:)

Gość haribo miski
moje dziwne zachowanie wynika ze strachu, ale jasne, ze pogadac mozna, tylko czasami mozna z mojego zachowania wywnioskowac cos innego:D- jestem cicha i troche zawstydzona:) tak naprawde zawsze chcialam miec bliskiego kumpla, nawet nie chlopaka, ylko kumpla, lecz nie potrafie zawiazac takiej sytuacji. a co do zachowan na randkach, to teraz juz chyba inaczej bym do tego podeszla i nie konczyla znajomosci po 1 spotkaniu-chyba, ze facet naprawde by mi nie odpowiadal- i po prostu bym z nim sie spotykala, zeby pogadac, chcoiaz dziwnie sie czuje, wiedzac, ze on cos do mnie a ja do niego nic i mam wrazenie, ze i tak bedzie czegos czekiwal.. jestem pogmatwana strasznie, bo za duzo mysle:D

Gość de LMarco
Haribo Miski, mam wrażenie, że próbujesz robić coś na siłę. Dlaczego?

Gość haribo miski
de LMarco --> bo chyba tak jest.wlasnie tak jak mowisz, chyba teraz nastal taki teap w moim zyciu, ze chce wladoac sie w byle jaki zwiazek by udoowodnic sobie, ze jednak potrafie z kims byc, bo boje sie, ze jesli nie podejme takiej decyzji, to moje zycie bedzie juz zawsze wygladalo tak jak teraz.porzebuje chyba po prostu takiego skoku na gleboka wode, to czasem pmaga.. wiem, to brzmi bznadziejnie, jak zdesperowana 30 latka:P, nigdy nie myslalas, ze bede miala takie mysli, ale musze cos zmienic, bo to jak wyglada moje zycie uczuciowe i co najwazniejsze jak ja do niego podchodze-strach przed zwiazkiem, unikanie ich-nie jest zdrowe i normalne i musze to zmienic..

Gość de LMarco
Hmm, nie rób tego. Nie rób nic na siłę, bo będziesz tylko żałować. Byłem w podobnej sytuacji, tzn. całkiem różnej od Twojej, ale podobnej:D iwiem coś o tym

Gość haribo miski
nie zrozum mnie zle, nie mam zamiaru wchodzic w zwiazek z kims, do kogo nic nie czuje, w ogole, lecz wiem,ze musze zmienic swoj dotychczasowy tok myslenia, bo nie jest najlepszy i nigdy z nikim nie bede., a tego nie chce, bo wiem, ze potrafie kochac,jesli poczuje sie bezpiecznie przy kims, gdy bede wiedziala, ze moge polegac na nim, to wiele mu tez damz siebie:) gadanie o tym, ze wydaje mi sie,ze nigdy nie bede miala faceta-takiego z prawdziwego zdarzenia niejest tylko takim gadaniem, ja naprawde tak mysle..stracilam nadzieje, w ogole nie mam wiary we wlasne sily, we wlasna osobe, wydaje mi sie, ze wszyscy inni kogos znajda, i rozkochaja kogos w sobie a mi sie o nie uda:O. ok, niewazne.

Gość de LMarco
chcesz pogadać?

Gość haribo miski
a w ogole jest o czym?:)bo to sprawa chyba dla psychologa:O

Gość de LMarco
myśle że nie

Gość de LMarco
chcesz?

Gość haribo miski
na gg? podajta,w takim razie, to sie podlacze

Gość de LMarco
11246535