Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka ja3

Kobietki czy ktoras z was moglaby mi doradzic?

Polecane posty

Chcialam sobie pofarbowac wloski na jakis kolor,myslalam o jakims ciemniejszym ale kompletnie nie wiem czy zrobic np ciemne pasemka czy cale wlosy.czy moze lepiej jakies jasniejsze pasemka.Mialam kiedys blond wlosy ale nie zbyt mi pasowaly.Jestem ciemna blondynka ,mam niebieskie oczy.Cere raczej jasna.Moge wyslac zdjecie na maila, jesli ktoras z was chcialaby mi pomoc:)dzieki z gory

Gość 1111111111111
ja ostatnio zrobiłam sobie ciemny brąz i na to na górze kilka trochę jaśniejszych pasemek,bardzo mi się podoba

Gość ja bym doradziła
taki coś jak orzechowy, toffi, taki coś jak ma beoncy. bardzo ciemny albi czarny odradzam, blado byś wyglądała. albo czekolada, brąz średni albo jasny

nie rob sobie za ciemnych po po tygodniu beda juz odrosty co nie wyglada za bardzo najlepiej idz do fryzjera oni profesjonalnie ci zrobia i doradza oczywiscie ja sama raz sobie farbowalam i nigdy wiecej !!!1

Gość rozumiem ze
"wloski" to albo pod pachami alb na pipce bo na glowie to raczej wlosy rosna. a jak masz na glowie rzeczywiscie wloski, to odradzam farbowanie zeby ich dodatkowo nie oslabiac. wystarczy ze z tym chorym zdrabnianiem sama jestes oslabaiajaca

Gość ja bym doradziła
jak będzie chciała to będzie zdrabniać!!!!!!!!! włoski , orzeszek, głuptasek z ciebie, pójdźkaj bawkać się na placek zabawek, papatki!!!!

rozumiem ze-no nei powiem ty to masz problemy w zyciu troche ci wspolczuje

ja bym doradzila- dzieki ci bradzo za odpowiedz a np kolor toffi czy orzechowy to raczej pasemka tak?czy cale "WLOSKI":)?

Gość ja bym doradziła
hmmm, ja zawsze uważłam że pasemka lepsze bo zwiększają optycznie objętośc i wogóle tak fajnie wyglądają, ale jeśli nie są za bardzo kontrastowe, np. blond i czarne. mogłabyś sobie zrobić takie różne odcienie tego brązu(ciemniejsze i jaśniejsze) lekko przechodzące między sobą. to się nazywa podobno refleksy.. a w wakacje napewno same ci się jeszcze zrobią jaśniejsze pasma od słoneczka i to będzie super wyglądało ja o takich marzę tylko szukam odpowiedniego i fachowego fryzjera.

Gość nigdyyyyyyy
Boże ale polskie kobity zacofane sa maskara! Siedza takie kury domwe raz na rok uzbieraja na fryzjera i nie wiedza co dalej poczac...:( Pasemka... hihi 100lat za murzynami dawno nie modne. Juz nie o samą mode chodzi ale dajże se babo spokuj z pasemkami. Idz do fryzjera on ci doradzi a nie tu sie pytasz.

Gość paluszek rybny
z tego , co piszesz, to chyba najlepiej by ci było w jasnych pasemkach mówisz, że juz miałaś blond - ale jeśli miałaś kask, to wyglądało to zupełnie inaczej niż to, co by ci dały pasemka nie za mocne, raczej takie refleksy

Gość komarek...
są pasemka i pasemka(tak jak ludzie i taborety) wiadomo że pasemka białe są do dupy, ale proferobi tak zeby to wyglądało naturalnie, np. 3 odcienie brązu, jeden od drugiego jaśniejszy lub ciemniejszy o ton. i to też się nazywa pasemka, albo refleksy jak ktoś już tu mówił. a ty zacofana babko jak się nie znasz to się niewypowiadaj.myślisz że takie pasemka nadal się robi???to wspólczuje, chyba z jakieś wioski pochodzisz. rozumiem że ty domu nie masz, nie gotujesz obiadów, nie pierzesz sobie rzeczy w domu.

Gość nigdyyyyyyy
aleś głupia! To co opisałaś /łeś to sąwłasnie refleksy a refleksy to nie to samo co pasemka. Refleksy- owszem psemka-nie! I mysle ze "takie" pasemka nadal sie robi! Przeciez widze baby na ulicy! Akurat nie jestem z wioski i mam dom ale obiadów nie gotuje ot co! Czy kazda kobieta musi gotowac? Glupie myslenie mąż zagonił ciędo garów to sobie gotuj i pierz (ale nie o tym temat) Jak bys umiała czytac to przeczytałabys: 1 "cale wlosy.czy moze lepiej jakies jasniejsze pasemka" 2 "1111111111111 ja ostatnio zrobiłam sobie ciemny brąz i na to na górze kilka trochę jaśniejszych pasemek,bardzo mi się podoba" Widzisz jednak robią sobie jeszcze takie pasemka. Głupio ci? I nie mowa tu o refleksach tylko o pasemkach!! Rozrózniasz?

do nigdyyyy-a ja tylko chcialam dodac ze kura domowa nie jestem . Mam 21 lat.A poza tym nie mam nic do kur domowych.nie znam sie na farbowaniu wlosow.oczywiscie ze pojde do fryzjera i sie go podpytam.podjerzewam ze zrobie sobie rozne takie odcienie brazu, brzmi w miare fajnie:)Myslalam ze to forum jest po to by mozna bylo sie wlasnie pytac o takie rzeczy.Bosz..nie wiedzialam ze to moje pytanie az tak moze rozloscic.

ja bym doradzila- bardzo mi sie spodobal ten pomysl z roznymi odcieniami brazu.dzieki ci:* :)tylko zeby wyszlo tak jakbym chciala..

Gość priscilla654
do tej anty kury domowej. to biedna jesteś żresz pewnie codziennie świństwa z fast foodów albo mrożonki.biedactwo samemu zrobić w domu to dużo zdrowiej.niedługo będziesz grubaska na własne życzenie i zawał po 30 .masz chyba jakieś kompleksy jak czepiasz się kur domowych, co w tym złego??? wspołczucia.

Gość komarek...
rzeczywiście wyrazy współczucia dla kobitki , ambicja ją zżera. do taka ja 3 bardzo proszę, ja też się noszę z zamiarem czegoś takiego na włoskach, tak z trzy odcienie średniego blondu. a skąd jesteś ???jak byś poszła do fryzjera i wyszłoby mu to to podziel się wrażeniami i adresem. pozdrawiam