Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie ze jest to problem

nie po to inwestuje w siebie zeby brac pania po przygodach czy wielu partnerach

Polecane posty

Bo to kolejny \"facet z zasadami\" albo \"romantykiem\" ktory jest zwykłym niedorobionym kapłonem :P

Gość Tracisz twarz nefrytowa
w szybkim tempie, wyluzuj :O

blond kotka z nefrytu w grochy....:P cos w tym jest. łatwiej jest mówić o czymś, rozważać, teoretyzować niż przeżywać i konfrontować z rzeczywistoscią. Unika się wtedy rozaczrowań.

frk-09 dokładnie tak jest utwierdza się w przekonaniu, że tego właśnie chce i tak będzie najlepiej boi się,że jak spotka kobietę bardzioej doświadczoną to go wyśmieje ;) mameja---hmm już drugi raz widzę to okreslenie.

Gość karolina z wioski
wczoraj byl ten sam temat,dajciespokoj,kazdy czlowiek musi sie wyszalec a seks jest zbyt przyjemny zeby zyc w celibacie :classic_cool:

Nefrytowa może co najwyżej utracić przychylność KOTÓW jak to mówiła Oranżadka nasza droga, Kotów wewnętrzynch :D

Frk, ona miała koty zewnetrzne:P Jak na razie posiadam przychylność moich wewnętrznych kotów, bo nakarmione są:D

uważaj Nefra teraz z komicznego siądą na Ciebie ;) zastanów się nad otwarciem oficjalnego fanklubu ;)

Ok. Ogłaszam otwarcie oficjalnego fanklubu ludzi nie lubiacych nefrytowejkotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Autorze jak będziesz taki wybredny to zostaniesz tym prawiczkiem do póżnej starości-dziewice to gatunek na wymarciu.

Gość jedyna taka jak ja
pojebane z poplątanym...ja byłam dziewicą jak wychodziłam za mąż a po kilku latach mąż wyzywał mnie od dziwek no i co? skoro nadal jest moim pierwszym i jedynym????

Gość bla bla bla bla bla
autorze-masz moze na imie jurek?

człowiek ten jest upierdliwy ponad miarę, wczoraj stwierdziłem że ten troll, nakręca się tym że ludzie coś odpisują, jakiś perwersyjny typ, co wali gruchę pod te teksty. AMEN.

przypomina mi sie dawna kłotnia rodzinna ...wujek do ciotki (jego siostry) : Ty k..o! Ciotka do niego "Ja ciebie do sądu podam, dziewicą jeszcze jestem". Ciotka miała wtedy 40 lat :D:D:D

Gość pejkaa
hehe....ale jazda!!!! a ty autorze to może faktycznie zmień temat...bo coś mi sie zdaje ze ty masz obsesje... i jak tak dalej pójdzie to staniesz zsie jak smok który pożerał dziewice:):):) wyluzuj i ...poszukaj tej swojej wymyslonej dziewicy...mam nadzieje ze ja znajdziesz...ale zmień temat....

ale wiesz kyyrene...ja jak bylam mlodsza tez tak myslalam i chcialam zeby moj facet byl tylko tym jedynym taki pierwszy i ostatni, najlepiej oczywiscia ze prawiczek :) .... teraz mysle...w sumie nie wiem juz co :P

dobra, sparzylem sie kiedys na jednej dziewczynie. bo dala mi wiecej ciepla i czulosci i zrozumienia, czulem sie przy niej dobrze jak przy zadnej inne, byla taka dobra i wrazliwa, poza tym byla bardzo ladna i zadbana, z klasa, ale niestety zerwalem znajomosc po tym jak sie dowiedzialem, ze swieta nie byla niestety jesli chodzi o seks i od tego czasu mam dylemat, czy warto duza uwage przykladac do przeszlosci seksualnej kobiety czy nie

Gość zdecydowanie kobieta
A jaka jest Twoja "przeszłośc seksualna autorze" ?!

jestem prawiczkiem

Gość A ile
masz lat? Bo chrzanisz jak 13-latek. Ale w tym wieku masz prawo byc prawiczkiem :D