Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matti_1982

Wypad w góry

Polecane posty

Witam was. Możecie mi polecić jakąś fajną mieścinkę górską w której jest dużo atrakcji? Jakies wodospady, szczyty ogólnie żeby jak najaktywniej wykorzystac 4 dni w weekend majowy. Dziękuję ;) Dodam że interesuje mnie miejsce blisko Słowacji bo chciałbym zachaczyć o Poprad. Acha i nie Zakopane ;)

Gość tak bardzo chce wierzyc...ja
przyjedz do Szklarskiej Poreby...gwarancja niezapomnianych chwil

Byłem juz tam i nie chce juz w to samo miejsce jechac. Karpacz i Szklarska odpadaja ;)

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
a ja uwielbiam Bieszczady:P

Ja polecam Liptowski Mikulasz. Piękne miasto, fajne góry, blisko Słowacki Raj, gdzie wodospadów w bród, jest i Tatralandia Aquapark, fajne jaskinie, jest piękne jezioro Liptowska Mara - full wypas:) I niezła baza noclegowa:)

Jadąc ze wschodu, Poprad masz po drodze (też fajny aquapark mają), oprócz tego inne fajne miejsca jak Spiski Hrad, Levoca itd.

Gość słowacki raj

Gość gość
Mnie interesuje górska mieścinka. :) Co polecicie? Może jakiś hotel/pensjonat do tego?

Gość gość
Na Twoim miejscu zahaczyłbym o Zakopanem wraz z willą http://www.excelsior.com.pl ! Zakopane jest mieściną najciekawszą pod względem atrakcji turystycznych, w Excelsiorze z kolei spędziłem niezwykle komfortowe i przyjemne chwile. Jak na tak cudowne warunki mają niezwykle atrakcyjne ceny.