Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja tez jestem prawiczkiem

I wcale nie szukam dziewicy. Milosc sie liczy, a nie przeszlosc seksualna

Polecane posty

A ty masz ile lat, ze tak sie madrzysz?

Gość Gt5
To mi przypomina tekst "prostytutki sa najlepszymi zonami" :o I z twoich wypowiedzi wyraznie widac, ze jestes kobieta, ktora w przeszlosci sobie nie zalowala :D O, chocby to "seks to tylko seks" tak pisze prawiczek? Z takim podejsciem, facet mialby juz niezle grono kobiet na koncie. A ty co, dalej nie umoczyles :( jedyne wyjscie, to jestes facetem,ktorego zadna babeczka nie chce, a zechciala tylko jakas szmatka i jestes z nia, bo na inna cie nie stac. I probujesz nam i sobie wmowic, ze przeszlosc nie ma znaczenia 🖐️ 😴

Widzisz, ja seks dopuszczam tylko z milosci, jesli chodzi o mnie. A nie skreslam osob, ktore maja inne podejscie, bo kazdy ma inny temperament i podejscie do seksu i nie to jest najwazniejsze. Dlatego sie pomyliles czy pomilalas

Gość gzyms
Nawet fajna prowokacja :) 🖐️ ))

Dodam jeszcze, ze glupota jest myslenie typu: jak moja przyszla dziewczyna ma nie byc dziewica to ja pojde go agencji albo zrobie to z przygodna kobieta. Nie robice nic wbrew sobie, czy na zlosc innym, tylko po to zeby do innych dopasowac, jak to nazywacie (chociaz dla mnie to zadne dopasowywanie sie do innych i zadne przyblizanie do nich). Nie patrzmy na innych, kierujmy sie swoimi zasadami, kazdy ma swoje. A jak milosc przyjdzie to i tak nie bedzie sie ogladac z iloma kto spal, tylko bedzie sie cieszyc miloscia

Gość wlasnie ze jest to problem
sam przed soba probojesz udawac, ze jestes szczesliwy i ze problemu nie ma, ale to tylko zludzenie, pewnie placzesz po nocach, ze jestes prawiczkiem, a ona ma przeszlosc taka, a nie inna. bedziesz jeszcze tego zalowal. nawet jak bedziesz ja kochal, to bedziesz szlochal po nocach, ze masz puszczalska kobiete

Gość Jeeeee
"własnie ze jest to problem" znow nadaje! :p

sam ciagle jest prawiczkiem, a proboje mnie pouczac. dla mnie to nie jest pisania prawdziwego faceta. to brzmi jak jakies tolerancyjne, liberalne wypociny metroseksualnego pacyfisty, a nie faceta z krwi i kosci, prawdziwego mezczyzny. byl juz jeden taki hipis, ktory przebaczyl dziwce, ale do mnie jego religia milosierdzia nie przemawia. life is brutal

Gość upupupupupuppppppppppppppppppp

:O jak jest prawiczek który szuka dziewicy jest be,jak jest prawiczek romantyk tez jest be...?:P

romantykiem jestem ja:) tamten to nie romantyk, tylko taki, co bierze pierwsza lepsza. prawiczek romantyk szuka dziewicy:)

ja jestem predzej romantykiem niz autor topicu. autor topicu jest pragmatykiem i realista. a ja jestem romantykiem i idealista

Gość upupupupupupuppppppppppppppppp

Gość Zuzzzka
Lepiej być pragmatykiem i realistą niż romantykiem i idealistą bo ci drudzy ciężko mają w życiu. ;)

wole miec ciezki zycie, niz takie beznadziejne, jak autor topicu co sobie zwial niezle przechodzona dziewczyne, mimo, ze sam jest prawiczkiem

dla mnie autor topicu sie nie szanuje i nie ma dumy i godnosci, honoru i szacunku do siebie

Gość upupuppppppppppppppppppppppppp

Gość prawiczek powinien wiazac sie
z dziewica. wtedy beda najlepiej sie rozumiec i wzajemnie kochac i szanowac

Gość Pablooo hahaha
Ależ wy jestescie glupi, masakra... Przypadkiem trafilem na to forum i se troche poczytalem... Normalnie takie wypociny nadaja sie do jakiegos kabaretu...!!! Ludzie, czy wy nie macie innych problemow w zyciu...?dziewice, prawiczki... każdy w koncu podupi, nie ważne czy dziewczyna czy chlopak... Nad czym sie tu rozczulac... ktos jest jakos naznaczony przez to czy jak... Ja mialem kilka, moja kobieta jednego, jestesmy szczezy, kochamy sie... a wy gowniaze idzcie lepiej na klasowke sie uczyc a nie tu takie pierdolity wypisywac!!! Wogole, to jestem zdania, ze jesli juz powyzej 20 jestes a nie spales z dziewczyna to cos z toba nie tak... Albo jestes brzydki albo tempy...masz laske, nie przeszkadza ci ze nie jest ''zaplombowana...'' wiec nie trac czasu na pisanie glupich postow tylko sie nia zajmij!!!!!!!!!!!!!! Nikt niema tego na czole wypisanego, ''dziewica czy nie dziewica, co za roznica?'' Nie musicie sie trudzic odpowiedziami na moje poglady, na pewno tu wiecej nie zajrze wiec i ich nie przeczytam... Zrobcie w koncu uzytek z fujar i do roboty!!!!!!! narq!

Gość a ja chcę dziewice
chociaż nie jestem prawiczkiem

Gość wlasnie tak
pablo tak gada, bo mu tak wygodnie w jego przypadku :P

Gość Milenita
Popieram autora!!!

Gość wlasnie tak
dlaczego? ja go nie popieram, troche przesadza, a tak naprawde taka sytuacja bedzie go gryzla, bedzie mu przeszkadzac i go draznic i bolec

Gość Ktoś.
Mimo , że miałem dziewczyne i swój pierwszy raz z nią to wolę dziewicę lub taką jak ja (tzn po jednym związku) rozumiem , że c.pa się nie wymydli ale dlaczego mam akceptować przeszłość dziewczyny. Najpierw się szmacą szukają ciągle nowego chłopaka. Najlepiej by się ustawić (mieszkanie , samochód, kasa). Za co ja mam taką kobiete kochać , szanować? Ok kocha się za nic , tak starają się nam wmówić dziewczyny . Wiadomo bo oprócz tyłka nie mają nic do zaoferowania. Zraziłem się do nie dziewic gdy zobaczyłem jakie tak naprawde są kobiety. Szukają wygody w życiu , ustawienia się , Dla bogatego są w stanie się wybielić , zrobić z siebie cnotkę itd. Nie szanuje za to kobiet. Za ten brak logicznego myślenia najpierw da taka dupy a potem pomyśli...

Gość ahhh te baby
taka jest prawda że jeśli chłopak jest prawiczkiem i poznał dziewczyne nie dziewice to jest kwestia czasu kiedy ich związek się rozpadnie, prawiczek nie jest i nie bedzie w stanie pogodzic się z tym ze jego dziewczyna robiła to z kims innym... i taka niestety jest prawda... nie znam prawiczka któremu by to nie przeszkadzało... przeszłośc dziewczyny nie bedzie przeszkadzała temu który bedzie chciał ją zaliczyc i sory ale jestem zbyt młody na stały związek i to mu jeden h.j czy bedzie dziewica nie dziewica czy sie puszczała nie puszczała poprostu zliczyc i dowidzenia mała.... pozdro prawiczki i nie pytac o przeszlośc swoich dziewczyn bo to tylko pogarsza sprawe a jesli jest doświadczona to sama umie wkrecic Ci ze była góra z jednym jedynym którego kochała niedoświadoczone powiedzą Ci wszystko co było w ich przeszłości... tak jak moja dziewczyna... i się teraz kur.a męcz...........