Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

dziwne objawy w 7 miesiacu brania tabletek

Polecane posty

Gość lena 1985

hej, zakładam nowy temat, bo niestety nie uzyskałam odpowiedzi w innych tematach. Koncze 7 opakowanie yasminelle...Na początku tego opakowania czyli po około 5 tabletce zaczeło mnie bolec podbrzusze, jajniki i piersi...ten lekki bol ciagle sie utzymuje az do dzis... Co to moze oznaczać, czy powinnam sie przejmować? dodam ze wykluczam wszelkie zapalenia jajników. Na poczatku brania tabletek tez miałam takie objawy utrzymujace sie całe 21 dni ale po 4 tym opakowaniu przeszło a lekarz nic nie stwierdził..., wiec pewnie wiazało sie to przystosowywaniem organizmu...teraz objawy znow wrociły a ja nie wiem co moze byc tego powodem? czy moze to jakos wpłynac na skutecznosc anty? Tabletki biore regularnie, zadnej nie pominełam... Prosze nie piszcie ze organizm musi sie dostosowac bo to juz 7 miesiac tabsów, a objawy wrociły nagle niestety do lekarza nie moge isc...

Gość Tusia 852
jeśli to bardzo dokuczliwe dla Ciebie to myślę, że jednak powinnaś iść do lekarza, tak dla pewności. Co do teorii że po 7 miesiącach organizm już jest przyzwyczajony do tabletek to nie wiem bo ja biorę też 7 miesięcy a jakoś nadal mi się utzymują humorki a w tym miesiącu bywam wyjątkowo nieznośna;) ale o zachowanie bezpieczeństwa byłabym spokojna:)

Gość xcgzxfbx
tUSK !!!!!!! co ? ty KU.R.WO :DDDDDDDDDDddd buhahahaha

Gość lena 1985
Niestety do lekarza na razie nie mogę isć... a bardzo chciałabym wiedzeic czy te bole to wina tabletek, jak moze to wpłynac na ich skuteczność...

Gość lena 1985
up