Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
daj maila to Ci wyśle link do lerninga :)

Gość gość
Ha, a czy gdzieś zdarza sie trzy dni z rzędu bez mężczyzny na zmianę czy tylko u mnie takie okazje? :-D Koszule ładne ale niepraktyczne, przecież ona jest na jeden raz. Przy dostawie zaraz będzie brudna, a jak przyjdzie lato będziemy świecić plamami pod pachami, bynajmniej nie z powodu nieużywania antyperspirantow..

Gość gość
*na zmianie

Gość gość
Od kiedy nosimy te pikne koszulki ???

Gość gość taki jeden
Czesc. Mam pytanie na temat świadczeń swiatecznych. (Wielkanocnych). Czy jeśli jestem na zwolnieniu to się na nie zalapie?

Gość gośćgf
Czlowieku co ty piszesz.Wez sie zastanow troche.Pianiadze naleza sie wszystkim zatrudnionym w firmie bez wzgledu czy jestes na l4 czy nie.Po drugie dopiero luty a ty juz myslisz o wielkanocy.

Gość gość
a jak wam się podoba click and collect??:P

Gość gość
jak na magazynie jest porządek, to nic strasznego kilka telefonów więcej do odebrania i ogarnąć w systemie.

Gość gość
Ciesz się :-) Jak będziesz miał ogarnięty magazyn to będziesz zapierdalał ze świeczką albo podstawką z wydrukowaną kartką żeby to odłożyć towar na twoim ogarniętym magazynie tak 10 x razy dziennie a potem i tak tego nikt nie odbierze. I będziesz zadowolony zjebie genetyczny :-0

Gość wojtasello
Czy wie ktoś może co z hajsem za konkurs na materace Goldy ze stycznia? Oglosili wyniki ale kasy nie widac. Kerownik tez nic nie wie. Aha, chodzą plotki, że wychodzą z Benefitu, ktoś coś wie na ten temat?

Gość gość
nie chodzi plotka o beneficie tylko na jysknet jest oficjalna informacja na ten temat

Gość magazynier radomsko
Czy u was też były podwyżki?

Gość gość
"Czy u was też były podwyżki? " Co takiego ?? Co to??

Gość gość
Hej Kasę za goldy wypłacą do pensji. Każdy z kierowników otrzymał taką informacje i miał ją przekazać pracownikom. A co do podwyżek to chyba temat TABU.....

Gość gość
No Wielkanoc za miesiąc juz. Na Boże Narodzenie kasa była 27 listopada wiec dlatego pytam.

Gość gość
click and collect .... no coment

Gość gość
Kasę na Wielkanoc dostaniemy pewnie 20 lub 21 marca. Skoro opłaciło się dać na Black Friday (zmotywowany pracownik nagina jeszcze bardziej) to i opłaci sie dać na pierwszy dzień wiosny (rabaty na ogrodówkę)...

Gość gość
już są wynagrodzenia?:)

Gość gość
Kasy jeszcze nie ma ... Brakło kasy na kwartalną ;)

Gość przepracowany
Cześć. Czy ktoś może mi powiedzieć czy jest jakaś minimalna ilość dni wolnych ,które przysługują pracownikowi i poniżej której zejść nie można? A jeśli tak to czy do tego wliczają się dni ustawowo wolne ? czy też są one liczone zupełnie inaczej.Od dwóch miesięcy tylko raz miałem wolne dwa dni pod rząd i wogóle liczba dni wolnych jest jakaś skandalicznie mała ...liczba godzin nie jest przekroczona ,na to time plan nie pozwala,ale jak wygląda sprawa z dniami wolnymi?

Gość gęsiorka
Na cały etat jest ok 29 dni wolnego, zależy od kwartału ile dni weekendowych ustawowo wolnych itp.

Gość gość
i obowiązuje 5 dniowy tydzien pracy,,, więc 2 dni pod rząd to powinieneś się cieszyć kierownik spoko ziom mógłby ci dać dzień wolnego 3 dni pracy dzień wolnego 4 dni pracy....ale zawsze możesz odejść to będziesz mieć 7 dni w tygodniu wolne...

Gość gość
myslalam ze komuna i pojscie na darmowe juz sie w polsce skonczyla wiec nie wiem nawet dlaczego ten temat nauczcie sie sami pieniandze zarabiac jak kapitalism 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Masz skandalicznie mało dni bo te s*******e z meteorytowej wymyślili ,że mamy za dużo wolnego. Dawniej pracowało się po cały dzień i było więcej wolnego.

Gość przepracowany
Około 29 dni???-rany ja miałem w kwartale grudzień-luty 22 dni włącznie z czterema świątecznymi!!! Do kogo z tym uderzać? - do Ewy M.? -bo nie do regionalnego przecież ,który doskonale wie o tym ,bo sprawdza wszak grafik!

Gość gość
A ty co ze szkolenia valuesowcu wróciłeś? Rozkochany w jysku pawianie? Spojrz w lustro - bo najprawdopodobniej jestes osłem.

Gość ex pracownik
jak tam obóz pracy tyracie gąski na pół etatu

Gość gość
Nie jest tak źle, obozem najwyżej nazwała bym pracę ze względu na mój problem. Moja wyjątkowa kierowniczka bardzo lubi wykorzystywać swoich pracowników tzn. zmieniać godziny pracy z dnia na dzień po kilka razy w tygodniu, szantażując zwolnieniem z pracy oraz nastawiając wszystkich pracowników przeciwko temu który nie ulegnie :/ mało tego gdyby przynajmniej była pracowita, a to uosobienie kierownika biurowego... podzieli ktoś moje zdanie?

Gość gość
U mnie z grafikiem podobnie, zmienia sie co chwile, niewiesz jak pracujesz za tydzien. No ale w biurze raczej nie siedzi, za to lista zadań dla pracujących kiedy jej nie ma -długa :-D

Gość gość
zwolnic pracownika wcale nie jest tak latwo...