Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość Black Friday
SC pracuje nad rozwiązaniem tego problemu :-)

Gość gośćjegomość
Na stronie jest b. duzo błędów w opisie. Krzesło Dalmose ma już plastikową podstawe a nie chromowaną. Zdjęcie aktualne a opis nie. Klienci wszystko wykryją ;)

Gość BylySprzedawcaCentrum
Czy cos sie w tej firmie zmienilo przez te ostatnie kilka lat?Pieniadze?Podjescie kierownictwa?Ludzie?

Gość trintyy
taaa-zmieniło się to, że obsada jest 2 osoby na sklepie przy obrocie 35 tys i każdy wierzy że customers first :/ w CCC lub Daichmanie masz średnio 4 osoby na sklepie w zwykły dzień -no coments

Gość Twój szczery Szef
To idź do Deischmana :) w Jysku się zapier ... a nie marudzi !

Gość trintyy
Twój szczery Szef-masz zryty beret-pewnie jesteś jednym z tych co to dużo mówią i mało robią -a swoje zakompleksione ego wrzucasz w kompa i czujesz się władcą świata a prawda jest taka,że jesteś tyciuteńki w korporacji zwanej Jysk.

Gość gość
szeryf - to z***********laj aż ci garb wyrośnie łajzo.

Gość gość
Oczywiście ze Ewa pracuje! Jest moja regionalna! Co za bzdura z palca wyssana!

Gość gość
z tego co wiem to Edyta też pracuje jako kierownik sklepu253 skąd te głupoty????

Gość Pracownik Centrum Dystrybucji
Z tego co zauważyłem większośc awansów w tej firmie uzyskuje sie w ten sposob.W nastepnej kolejnosci widzimy jak tacy ludzie zarzadzaja ludzmi.

Gość gość
Kołdra Ulvik w gazetce (od 4.12 do 17.12) rozmiar 135x200 jest w cenie 80 zł.Ta sama kołdra na plakacie w potykaczu przed sklepem kosztuje 70 zł (daty od 13.11 do 10.12). Nabijam kołdrę na kasie cena jest 75 zł .Co ja mam powiedzieć dla klienta na jego pytanie"Która cena jest właściwa"?

Gość gośćjegomość
hehehe już to dawno z ta kołdrą zauważyłem dlatego mamy ściagniete plakaty z potykaczy ;) W ogole w tej gazetce b. dużo błędów cenowych. Aha kto wypracował sobie premie kwartalną może sobie w portalu pracowniczym zobaczyć. Ale że taki Turek takie siano przytulił SZOK !

Gość gość
Turek przytuli kase ze względów ideologicznych - gdyby nie przytulił to obraziło by to muzułmanów;)

Gość gość
Premie przy dużo większych obrotach wyszły dwa razy mniejsze niż w tamtym roku. Jak miło.

Gość biedny gość
wie ktoś kiedy wypłaty?

Gość gość
Pracownik zawsze w tyłek bity, a kasa może dzisiaj. System premiowania od kilku lat chory. Idealny wzór do demotywacji pracownika. A może w końcu zrozumieją ci którzy tak wiele wiedzą o handlu i zarządzaniem zasobem ludzkim- to my sprzedajemy za was, to my robimy wszystko abyśmy mieli wynagrodzenia to my harujemy w weekendy, my też jesteśmy ludzmi i mamy rodziny. Mam nadzieję ze zaczniecie nas w końcu szanować i doceniać. I TEGO ŻYCZĘ WAM I NAM WSZYSTKIM W NOWYM ROKU. Pozdrawiam Jyskowców

Gość Skrzypek z poddasza
Jest pytanie do cwaniaków, jeździcie na dziwne delegacje, w ramach których wykonujecie pracę rodem z filmów Barei. A nikomu nie przyszło do głowy żeby pokazać, że macie jaja ? A gdy tak pożyczyć tak sobie pp czy innego wszechwiedzącego i powiedzieć co się o tym burdelu myśli ???

Gość gośćertg
Co tu taka cisza?Czyżby brak czasu?

Gość gość
200 stron ... co miało zostac napisane , zostało. Jak tam , gnębią was rozdzielnikami?

Gość gośćjegomość
kiedys czyszczenie magazynow bylo na sklepach a teraz jest w dcr za to na sklepach teraz to sie Wyprzedaż nazywa ;)

Gość gość
Ciekaw jestem kto beknie za zawalone alejki i drogi ewakuacyjne na magazynie w razie kontroli straży pozarnej naprzykład :-).A rozdzielniku to kto robi? Magazynier z DCR pewnie.

Gość gość
A jak myślisz kto jest za to dopowiedzialny?

Gość gęś w butach
Dlaczego niema jeszcze informacji na jysknet żeby zrobić wypłaty z kasy na wigilię? Czyżby to był koniec wieloletniej tradycji.

Gość gość
Było już info! Nie siej zamętu!

Gość gość
Jakie wyplaty na wigilie?o czym Ty mowisz?Przeciez pieniadze z zfss juz byly.

Gość gość
jysk to obóz koncentracyjny

Gość gość
Czemu tak uwazasz?Mozesz podac jakies powody twojego zdania o jysk?

Gość srość
przecież jest z***biście: pensje i premie :))) i love you jysk :)))

Gość gość
Powiem jedno...mam dosyć słuchania i patrzenia jak ktoś włazi komuś w d**e tylko po to by chronić siebie i rodzinę...każdy z nas ją ma i nieważne czy ta praca czy inna...ale zapier...ać każą a ja mam to w d...e i żegnam się z bandą oszustów i zakłamanych ludzi co robią dobre miny a za plecami wbijają nóż w plecy...do końca...