Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
No grupa uderzeniowa to niezła ekipa

Gość gość
No będzie sie działo jadę i będę sie bawił na całego pil wymiotował i dalej pil.a co do wykrzywionych mord to mam to gdzies

Gość gość
Hej jak tam gotowi do wyprzedaży ogrodowki?:-) macie już kasę na koncie?:-)

Gość gość
Do tego z 19:40. Musisz mieć strasznie smutne życie i zero poczucia humoru, kij od szczotki w doopie. Może nie jedz na te imprezę to cie ominie spotkanie z osobami, których nie chcesz oglądać.. Bo w takim razie po co jedziesz.

Gość gość
No i sam pewnie jesteś jedną z tych osób, które tu się uśmiechają a za plecami obrabiaja komuś doope.

Gość gość
oooo głosy z gdańska? Wy się usmiechajcie ale szczerze i nie tylko w przypadku imprezek. A po imprezie to juz sie ludzi nie widzi. Tylko tabelki , każdym kosztem.

Gość gość
Oooo, wyobraź sobie że nie Gdańsk. Zwykły pracownik że sklepu, ale zawsze tak gadacie jak ktoś ma inne zdanie. Proponuję albo brać co jest albo zmienić zawód skoros taki niezadowolony. Nie pcham się tam gdzie nie mam ochoty być, byleby się napić za darmo i najeść a potem poobgadywac ludzi. A tabelki są i będą, w każdej firmie.

Gość gość
BMW E30 będziesz błagał o więcej....:-P

Gość gość
Uderz w stół a values się sam odezwie. Za mało w tym syfie widocznie pracujesz. Za darmo się jadę nachlac - za swoje. Za moje wypracowane w tym bagnie pieniądze. A wy lizusy możecie mi skoczyc.

Gość gość
Ojoj, tys to dopiero zdesperowany :-D

Gość Magazynierr
Ludzie o co wy macie pretensje?Jest impreza z okazji 15 lecia firmy,kto chce ten jedzie.Nie chcesz,to nie jedz.Proste jak budowa cepa.

Gość gość
No troche nie bardzo kto chce jedzie a kto nie chce nie jedzie. U nas narzucone z góry.

Gość gość
Ta impreza to trochę pomyłka. Dzień wolny od pracy a pracownik nie może go spędzić z rodziną. To chore jest. Bo ktos sobie wymyślił imprezę niby integracyjną na której wszyscy się będą uśmiechać a potem d**e będą sobie obmywać. Mam nadzieję że pracownicy dadzą wam tak popalić że odechce wam się organizowania imprez w dni wolne od pracy... WOLNE!

Gość goefe
Ludzie co wy gadacie?Jak was ktos moze zmusic?Sami chyba zaprzeczacie temu co piszecie?Pracuje w tej firmie 8 lat.Nikt mnie nie zmuszal i nie ma takiego prawa.

Gość gość
Dla mnie rodzina najważniejsza i dlatego ten czas wolę spędzić z żoną i z dziećmi.Mam w nosie takie imprezy, wolałbym dostać 100-200zł do pensji niż na siłę być "integrowany". Ja dziękuję, ale nie jadę.

Gość gość
Pełen szacunek dla poprzednika... Tylko nie liczni mężczyźni są zdolni do takiego podejścia że żona i dzieci są ważniejsze od durnej imprezy. Niestety mojego męża nie stać na taki gest. Przykre. Gratuluje Panu postawy.

Gość gość ktoś
a ja pojdę i będę ****ał!!!!!!

Gość gość
Jestem ciekawa przez takie integracje ile firma rozwaliła małżeństw? Ta robota jest super dla kawalerów i panienek bez zobowiązań ;) LUDZIE BAWCIE SIĘ !!!!

Gość gość
Będziemy się bawić ;-)

Gość gość
Sporty ekstremalne mile widziane ;-) szczególnie wyścigi...;-)

Gość gość
Może firma powinna pomyśleć o osobach które mają partnerów, współmałżonków i organizować imprezy z osobami towarzyszącymi. Albo jakies pikniki rodzinne. A nie imprezy sprzyjające rozwaleniu tych wiezi. Ale chyba o to chodzi bo pracownik bez rodziny to pracownik dyspozycyjny bez zobowiązań. Życzę firmie i organizatorom tej imprezy żeby okazała się największą klapą a w skutkach taką żeby odechciało wam się w dni wolne od pracy organizować takie coś.

Gość gośćr32
Czlowieku zastanow sie nad tym co piszesz.Jak partner ma Cie zdradzac to bedzie to robil,i nie potrzebne sa do tego imprezy.

Gość gość
Czy pisałem coś o zdradzie?

Gość gosc124
Jeżeli ktoś nie jedzie na imprezę to sklepy są otwarte 16?

Gość Tonsilowiec
Ciekawi mnie o ile osób powiększą się Jyskowe rodziny po wczorajszej imprezie... wszystko wyjdzie za 2-3 miesiące :D

Gość gość
Do tego z 7:32. Myślisz ze jak wyjdziesz z ludźmi z pracy na imprezę to od razu twój związek sie rozpadnie? Współczuje. Możesz wogole wychodzić z domu bez swojej drugiej połowy czy nie? Nikt nie ciągnął nikogo na imprezę na smyczy. Mimo ze sama nie byłam to mojemu facetowi dałam wolna rękę, z prostego powodu, ufam mu, i nie obawiałabym sie ze kogoś przeleci. Ale to już chyba temat na forum uczuciowe. Nie mniej jednak mam nadzieje ze spotkanie sie udało.

Gość gość
Jak tam pijaczki ??? Pamiętacie coś z imprezki ????

Gość gość
No i co ??? Chyba co niektórzy rozczarowani.... Mieli się wszyscy na kupę kur.....ć a tu pech...calkiem kulturalna impreza. Wiadomo niektórzy alkoholu za kołnierz nie .wylewami ale bylo całkiem ok

Gość Tonsilowiec
Tia, bo będą się dupczyć na środku sali albo po kiblach żeby wszyscy wiedzieli... Myśl zanim coś napiszesz.

Gość on126759733
Impreza super. Żal tych co piszą te bzdurne komentarze. Żałośni jesteście po prostu. Było super, koncert Perfectu rewelacyjny. Zabawa przednia. ps. Pozdrawiam Panów w koszulkach "Solidarności". Zabawnie wyglądaliście :)