Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
Po 10 zł na ciastko. A Wy?

Gość gość
Najlepsze są koleżanki co wp...da...ją te ciastka, torty czy co tam kupią, a potem pitolą że przytyły :) Chyba Piotruś lubi te przy kości :)

Gość gość
Pracować w dużej sieci nie jest źle. Jest lżej bo palety przyjeżdżają małe i nie tak dużo jak tu po 30 i na ładowane jakby wojna się zbliżała

Gość Pracownik DCR
Czy dobrze rozumiem,że kasę w ramach podziękowania dostaliśmy Tylko w DCR ?Sklepy nie dostały ?

Gość gość
do pracownika dcr. Zachowuj takie rzeczy dla siebie, chcesz żeby 3/4 osób pracujących w jysk miało ból d**y i się zwolniło?

Gość gość
Dawno już nie odwiedzałem forum , są tu osoby które wylewają szczere emocje ale większość poprostu jest pusta i niech lepiej się zwolnią a jeżeli pracy lepszej nie ma to trzeba uwierzyc w siebie i to co się robi i dla kogo chodzi mi o utrzymanie rodziny. Nie jesteśmy dziećmi. Ja także jestem sprzedawcą z 5 letnim starzem , raz jest lepiej raz gorzej, wk,,, rwia mnie czasami ta robota ale co? . Jakby nie bylo ludzi to bylo by milej pracować

Gość gość
Sprzedawca z 5 letnim stazem = ktos kto nie nadaje sie na jakikolwiek awans a szkoda go zwalniac bo i tak nie ma kogo zatrudnic. Czlowieku o czym ty piszesz. Ludzie po takim stazu zostaja regionalnymi..

Gość gość
Ale to kazdy kazdy pracownik w dcr dostal czy wybrani? 500 zl droga nie chodzi

Gość skandynawskiDREAM
Od sprzedawcy do regionalnego w 5lat !! HAAAAAAAAAAAAAAAA Tak to może było jak otwierali ten burdel 16 czy 17 lat temu teraz, to się można co najwyżej nerwicy

Gość gość
Czy ktoś moze cos powiedziec na temat pracy w jysk jako obsługa klienta? Chodzi mi o zarobki, obowiązki i ogólną atmosferę pracy. Dziękuje

Gość gość
Atmosferę tworzą ludzie, więc wszystko zależy od tego z kim pracujesz. Ja pracuję w świetnej załodze z oddanymi i zaangarzowanymi osobami. Obowiązków jest dużo, ale praca satysfakcjonująca z mnóstwem odpowiedzialnych i wymagających zadań. Zarobki słabe i to chyba jedyny słaby punkt firmy.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi. Wychodzi więc na to, że to jest coś zupełnie innego niż proponowano w ofercie. Wyobrażałam sobie tę pracę jako telefoniczną obsługę klienta siedząc sobie spokojnie za biurkiem. Naiwna ja ;) Nie bardzo rozumiem w takim razie, dlaczego wymagano bardzo dobrej znajomości angielskiego?

Gość gość
Wpisy powyżej dotyczą sprzedawcy w sklepie. Obsługa klienta dotyczy pewnie siedzenia w biurze obsługi klienta przy telefonie i komputerze i załatwianie pseudo problemów klientów. A to zamówienie trzeba przedłużyć, a to dostawa miała być dzisiaj i klient o 10:30 dzwoni i chce już odebrać zamówioną szafę i takie prawie same bzdury. Praca jak tak sobie myślę dla ludzi bez układu nerwowego. Idź na rozmowę, posłuchaj, pomyśl i zdecyduj. Nie wiem czy na początek nie będziesz musiała spędzić szkolenia na sklepie, ale tego dowiesz się na rozmowie.

Gość onlukaszekkk
Nie podejmuj decyzji na podstawie wpisow na forum.

Gość gość
A właśnie przeczytaj sobie o czym piszą ludzie na forum i zadaj sobie pytanie - czy na pewno chcesz tu pracować?????

Gość ADM
Tutaj pisze niewielka grupa nierobów.Nie odzwierciedla to prawdziwej atmosfery na sklepie.

Gość gość
Nierobów.... Haha dobre. Sam może jesteś nierobem albo lizusem kierownika. Z doświadczenia wiem ze lizusy są leniami, nic nie robią ale i tak dostają największe podwyżki bo umiejętnie wchodzą w du*** kierownikowi

Gość gość
ADM - ty pajacu. Wielka pogarda dla ciebie valuesie.

Gość gośćystsytk
Odezwały się płaczki.Tyrajcie za te grosze bo do tego sie jedynie nadajecie.Pamietajcie o zmianie cen :)

Gość gość
Witam. Czy ktoś może mi udzielić informacji jak wyglądają i czego dotyczą testy które zostaną mi wysłane jako 2 etap rozmowy kwalifikacyjnej?

Gość gość
Pewnie Thomas i Kubiks, na jakie stanowisko?

Gość gość
test, test, strona działa czy działa jak DCR ?

Gość gość
Testy? Sprawdzają jak bardzo inteligentną osobą jesteś....czy będziesz bezwarunkowo kochać firmę I czy będziesz tyrać jak niewolnik czy może masz rogatą duszę i nie lubisz lizać 4 later! Firma głosi że każdy ma prawo do wypowiadania własnego zdania ale tylko wtedy kiedy jest ono dobre dla firmy hehehe

Gość gość
Co tak cicho?

Gość gość
Jak tam po premiach? Kto miał 70 tysiecy do podziału?

Gość gość
Od 5-ciu dni brak wpisów? Pani od Pr-u pracuje :)

Gość gość
a co tu taka cissza??? godne podwyzki?

Gość gość
oj chyba nowozatrudniona pani od PRu robi tu robote..... posty sie nie odswiezaja lub z opoznieniem firma nie wyrzuca pieniedzy w błoto ! co tam będzie dawac ludziom na sklepie Pani od PR-u musi dostać zeby zablokować kafaterie bo nikt sie nie zgłasza na rozmowe o prace w Jysk hehhe

Gość gość
Tego pracodawcę lepiej omijać szerokim łukiem! Dopóki nie zaczną SZANOWAĆ pracowników tak długo będzie tu zle

Gość gość
Bardzo dużo zmieniło się na przestrzeni 6 lat, od kiedy zacząłem pracę we firmie zwanej Jysk. Pamiętam moje pierwsze miesiące pracy, zespół był przyjazny, ludzie zadowoleni, i mimo, że nikt nie zarabiał kokosów nie było takiej komercji, nacisków, tylu karierowiczów i uczciwe zasady premiowania. Teraz, gdy jestem SL-em widzę jak wielu ignorantów, chamów i nikosiów jest u sterów. Od jakiegoś czasu znienawidziłem swoją pracę, chodzę tam jak na skazanie, i już w zasadzie przesądzone jest moje odejście. Nie żalę się, bo wiem, że nikt nie zapłacze, ale szkoda mi moich kolegów, bo są zniewoleni przez DMów, RMów i cały ten chory system powodujący u mnie, ale i u nich silny stres i poczucie totalnej zależności od decyzji ludzi, którym chodzi tylko o kasę i indeksy. Szkoda mi sprzedawców, OM i OB, bo też mają swoje na barkach a dostają marne premie, w przeciwieństwie do SL i SM. I jeszcze te smartfony, których używanie jest teraz priorytetem, bo poszło na to dużo kasy. Można by tak wymieniać i wymieniać w nieskończoność, jednak prawda jest smutna i taka, że przyjdą następni, będą bawić się sprzedażą i kołomyja będzie się kręcić. JYSK to pewnego rodzaju sekta, która nie pozwala o sobie zapomnieć, kiedyś dałem się w to wręcić, ale na szczęście przejrzałem na oczy. Pozdrawiam wszystkich normalnych, którzy chodzą do pracy a nie do kościoła zwanego Jysk.