Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xoxoloxo

Kącik Mangi i Anime

Polecane posty

Witam ^_^ Jestem wielką fanką wyżej wymienionych i tak się zastanawiam czy są tu inne fanki (i fani)? Jeśli tak to jakie są wasze ulubione? Moje ulubione to Elfen Lied i Death Note, ale uwielbiam też mnóstwo innych.

Gość Moja siostra
jest zaochana w Bleach czy cos w ten desen ;)

Gość hhghghhghghg
ja tez uwielbiam Sailor Moon, Akire, Armitage i Gost in the shell

Więc jednak nie jestem sama :D Japoneczka też uwielbiam piosenki z Haruhi, a ten taniec w endingu wymiata. Swoją drogą to moja ulubiona komedia (obok Lucky Star) więc masz świetny gust :P

na Sailor Moon to ja sie wychowałam, wiec zawsze beda moim nr jeden poza tym, od Sailorek się zaczęło:) ponad to, kocham Ouran High School Club Festival, poprostu cudnowna Manga i Anime ❤️ ooooch, Takumi;) kocham też Nanę całym serduchem, spłakałam sie jak głupia na tym❤️ a poza tym lubię Girls Bravo, Peach Girl, Chobits, Love Hina miło sie tez oglądało Aishiteruze Baby i Ai Yori Aoshi :D

U mnie też od Sailorek się zaczeło :P Do tej pory lubię różne Magical Girls (na czele z Futari wa Precure) :D

Gość BLEACHD
Ja też się wychowałam na Sailor Moon:) Potem Dragon Ball...haha. Teraz oglądam Bleacha, a w to wciągnął mnie mój chłopak:) Nie mogę powiedzieć, że jestem wielką fanką, bo gdybym była, to pewnie byłoby tego więcej...Ale czas nie pozwala.