Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfdggwdddd

wszyscy mówią ze pigułki są złe ale

Polecane posty

Gość fdgfdggwdddd

.. czy plastry tez? bo nie spotkałam sie z opinia 'trujesz sie plastrami ' hehehehehheheeh ok wiadomo nie połykam ich :p ale to tez hormon.. wiec jak to jest? są bezpieczniejsze dla organizmu?

Gość dla zabawy nie mam nicka
nie sądzę. A z tym truciem sie tabletkami to jest już utarte i stare. Obecnie tabletki są o wiele mniej szkodliwe niż kiedyś. Równie dobrze można powiedzieć, że trujesz sie aspiryna jak jesteś chora. Oczywiste jest, że sie trujesz, ale jakoś cię to nie boli.

Gość teraz już wiemyyyyyyy
tabletki bardziej obciążają wątrobę niż plastry

Gość szambonurek
najlepsze zabezpieczenie to szklanka wody

Gość pigulki sa pewnie bardziej
szkodliwe niz plastry, ale jakby nie patrzec, to w obu przypadkach sa to srodki hormonalne, ingerencja w nature zawsze moze miec jakies skutki uboczne, ktore wyjda po czasie. Ja bralam pigulki, cena nie grala roli, bo zalezalo mi, zeby brac te najlepsze z dostepnych. Wszystkow zgodnie z zaleceniami ginekologa, przerwy robilam nawet dluzsze, regularne badania i kontrole. Czulam sie swietnie. Niestety teraz od prawie poltora roku nie moge zajsc w ciaze, mimo ze oboje jestesmy plodni.

Gość do wpisu wyżej
i co myslisz ze przez tabletki nie możesz zajść? własnie przez takie laski jak ty powstają niepotrzebne mity...

Gość a skąd wiesz ze jesteście płod
ni dzieci już macie??

Gość jedyna roznica miedzy
plastrami a tabletkami to taka ze plastry omijaja uklad pokarmowy i watrobe jesli chodzi o zagrozenia...no coz u mnie po 2 latach okazalo sie ze mam w tragicznym stanie uklad krwionosny mimo ze nie mialam przeciwskazan tym sposobem zapewnilam sobie zylaki pare lat krotsze zycie nie wspominajac o innych przyjemnosciach cos za cos