Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _maluśka

JAKIE POLECICIE DROGIE KOBIETKI...

Polecane posty

Gość _maluśka

preparaty na drobne upławy ?? takie bez recepty bym prosiła.. Od kilku dni borykam sie z uporczywymi upławami...nigdy nie miałam takich problemów..niestey, taka juz nasza kobieca dolegliwość...trzeba przeboleć..

Dodam,że nie odczuwam swędzenia i nie mam zaczerwień... jedynie te upławy, koloru lekko białawego... Proszę o pomoc...

a czy te upławy nie wróżą np. drożdżycy (grzybicy pochwy) może lepiej skonsultować się z lekarzem

Myslę ze to nei grzybica...ale nigdy nie ma sie pewnosci... Uzywalam jakiś czas intime ziaji...bylo jeszcze gorzej :(

Hmmm ja nie myję się mydłem...ani płynów do higieny intymnej tylko samą wodą-zalecił mi ginekolog gdyż miałam częste problemy z grzybica pochwy...ale również dlatego, że brałam tabletki anty... a ty bierzesz jakieś tabletki? i w jakim wieku jesteś...w sumie czy jesteś nastolatką czy starsza

Biorę tabletki już 3 lata...pierwszy raz mnie to męczy w takim stopniu...nie ciekawie jest...np. niedługo po toalecie odczuwam ten nieprzyjemny śluz... Lat mam 23

Ja tez wodę uzywałam..potem chcialam sprobowac tą intimę i sprobowałam...nie czułam jakiegos tam zachwycającego komfortu, tak jak po użytku wody...także odstawiłam..

Gość dkkdkaka
Sorry, ale nie ma "lekkich upławów", tylko jest infekcja albo nie. Białe upławy nie wróżą nic dobrego. Sugeruje iść i zrobić sobie czystość pochwy, możesz isć bez skierowana, tylko musisz zapłacić (jakieś 25 zł), wtedy będziesz wiedzeć, czy masz infekcję.

mi ostatnio farmaceutka polecila takie tabletki dopochwowe(nie galki tylko tabletki) calendulin,ok.10 zl 30 tabletek i pomoglo

ywonna --->> poczytałam o tych tabletkach...tylko widzisz piszą, że najpierw dobrze by bylo zastosowac płukankę (irygatorem, specjalnie do tego przystosowanym) i to jest zupelnie inny lek, niż te tabletki, potem dopiero calendulin... Takze nie wiem, jak np. moje cialo by sie zachowało po uzyciu dwoch zupelnie innych preparatów...zeby jeszcze tej samej firmy byly obydwa produkty...

a moze vagical?takie galki z nagietka?idz do lekarza najlepiej

Nigdy w życiu nie leczę sie sama !!!...najpierw konsultacja z lekarzem, potem odpowiednia kuracja !!! ginekolog doradził mi własnie tantuma :)...bardzo sie cieszę , że mi pomógł :)