Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzialna_małolatka

warto czekać?

Polecane posty

Cześć, może któraś z was będzie mogła mi pomóc, otóż 17.02 zapomniałam wziąć tabletki(wzięłam dwie 18.02 bo mam jednofazowe) a wcześniej brałam antybiotyk, oczywiście uprawiałam w tym czasie seks, od tygodnia gdzieś przesypiam wszystkie popołudnia, jestem rozdrażniona, papierosy mi nie smakują, mam nabrzmiały brzuch(tak jak przed okresem tyle żę twardszy), nie mogę się na niczym skupić, mam plamienia, lekki ból brzucha (najczęściej jak leże w łozku wieczorem), chciałabym wiedzieć czy to moga być tzw wczesne objawy ciąży? i czy lepiej zrobić teraz test czy poczekać, bo do końca opakowania zostały mi 3 tabl. wiec w srode powinnam dostać okres? zależy mi żeby wiedzieć bo biore antybiotyki i pale, może też mi się to wszystko wydawać bo nie jestem jeszcze gotowa na ciąże jednak też nie zadręczam sie o niej myślami i nie staram się niczego sobie wmawiać aha dodam jeszcze ze gdybym miała być w ciązy to tylko z tym partenerem z którym jestem teraz:) mam nadzieje że mi pomożecie p.s wiem że dodałam również ten post w temacie'wczesne objawy ciązy' jednak zależy mi na szybkiej odpowiedzi z wyżej wymienionych powodów więc zależy mi na waszych opiniach

bylam w podobnej sytuacji i tez dostałam plamienia, z tym, że dopiero przy ostatniej tabletce z opakowania, a zapomniałam wziąć w 2 tygodniu. Gin powiedziała mi, że plamienie jest wynikiem spakdu hormonów. Ja w sumie okres dostałam,ale dla świętego spokoju, zanim zaczne nowe opakowanie tabletek test zrobie, a Tobie radze zaczekać i zobaczyć, czy pojawi się okres i ewentualnie wtedy dopiero zrobić test.

no plamieniem to ja się akurat najmniej przejmuje bo wiem że to od tej zapomnianej tabletki, chodzi mi raczej o pozostałe objawy, ale masz racje chyba poczekam do okresu a potem ew. zrobie test... chociaz gdybym miala byc w ciazy nie chcialabym aby leki mogly zaszkodzic dziecku, na wszelki wypadek poczytam ich ulotki jak to jest w przypadku ciązy