Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykorzystana_21

Wykorzystał mnie i zostawił...Jest nas więcej??

Polecane posty

komiczne-no chyba milo Ci nie bylo slyszac takie bzdety a ja z kolei moment kiedy konczy sie moj jakis nieudany zwiazek okupuje lzami ale...krotko. Potem swietuje ze nie skonczylo sie to ciaza albo brrr slubem:-)

Gość migfff
poszlas z nim do lozka po miesiacu i czego sie spodziewalas? dla mnie jestes zalosna i tyle. kazda glupia baba wiedzialaby, ze tak to wlasnie sie skonczy. i nie rob z siebie ofiary bo jestes smieszna. nikt ci nie kazal dawac jemu dvpy. ile w sumie razy z nim spalas?

Gość Wykorzystana_21
A mi się wydaje, ze faceci własnie takim milczeniem, chcą sobie zrobić "furtkę", bo ja bym się nie zdziwiła gdyby facet nagle odezwał się po pewnym czasie milczenia i napisał coś w stylu "musiałem sobie poukładać parę rzeczy i zrouzumiałem, ze zależy mi na Tobie" (czyt. nie mam się z kim przespac, może się spotkamy)

Aretlko (cholera, myslalem, ze jestes Arletką :P ) jakos jeszcze takiej miłującej szczerosc nie spotkałem, a z wieloma kobietami miałem przyjemność :P obcować... bo ja bardzo szczery chłopiec jestem :P i jakos zadnej, nawet z tych deklarujących do prawdy najwieksze umiłowanie, to nie odpowiadało

Facetom..? Ależ to nie jest kwestia płci tylko charakteru, osobowości. Są osoby dumne i w miarę pewne siebie. Ja na przykład znając swoje zalety i wady, wiem co może przeszkadzać i będąc porzucanym 😭 nie traktuję tego jako podważenie mojej wartości, tylko ostateczne świadectwo niemożności bycia razem.

Gość Wykorzystana_21
migff---> Jesteś z moherowych czy jak?? :D

Gość migfff
a ty jesteś z dziwkowych czy jak? :D

"komiczne-no chyba milo Ci nie bylo slyszac takie bzdety" drama - rozne rzeczy od kobiet słyszalem, choc to ja zazwyczaj zrywałem (ale sie rym fajny zrobił:P ) ale zadna na pewno nie mogła mi powiedziec, ze byłem dla niej za dobry :D :P za to mam kilku kolegów - takich miłych facetów... a z racji tego, ze to mili i dobrzy faceci, jak wiadomo kobiety nie obchodza sie z nimi zbyt dobrze :P i oni słysza takie głodne kawałki czesto

Gość Aretlka
komiczne, nie moja wina ze takiej wlasnie nie spotkałes. Jestem zwolenniczka szczerosci, sama wlae prosto z mostu jak cos mi nie pasuje i oczekuje tego od innych. I tez znam mezczyzn ktorzy deklaruja jacy to oni szczerzy a jak przychodzi co do czego to podkulaja ogon i uciekaja tak jak moj policjant.

Gość nie ma poszli po bulki
frk-09...litosici :o tutaj siedza 'odwazne' matrony ktore w codziennym zyciu siedza pod stolem i tylko czekaja kiedy maz/facet kaze im szczekac :o

Gość Wykorzystana_21
A się temacik rozwinął:)

Gość blaz
" tylko pytanie się nasuwa, czy sa jeszcze normalni faceci na świecie??" a czy sa normalne kobiety, ktore szybko sie nie puszczaja, tak, jak ty?

na moją szczerość, zawsze mozna liczyć choc przyznam, ze czasem bywam okropny :P dlatego wlasnie nie lubie wrażliwych dziewczątek, dalikatnych jako ta lelija, ktore muszą przez 2 lata przyzwyczajac do faceta, zeby isc z nim do łóżka... one nie znoszą mojej szczerości

Gdy zapytasz, co wolicie prawdę czy kłamstwo wszyscy chórem odpowiedzą: PRAWDĘ! Ale w rzeczywistości, naga prawda jest mało strawna, dla większości ludzi. Większość lepiej znosi: nie pasujemy do siebie, niż nie pasujemy bo mnie już nie podniecasz i nudzisz. Inna rzecz, że wszyscy domagają się tłumaczeń, dlaczego "nie pasujemy"...

" Komiczne nie pozacinałeś się przy depilacji? jakby co służę pierwszą pomocą" Skarbie - jeszcze nawet sie nie depilowałem... co wiecej - niemiałem takich planów, ale... ale Twoja propozycja brzmi bardzo kusząco... lubie perwersyjne kobiety :P

migfffff-wcale nie uwazam ze pojscie z facetem do lozka po miesiacu to tak szybko:P a dziwka bierze za to kase pozwol ze Ci wytlumacze cimny moherze, idz daj na tace lepiej sie poczujesz

Gość Wykorzystana_21
W ogóle co to za teksty puszczac się, to tak jakbym chodziła po imprezach i z każdym napotkanym facetem szła do łózka, a wyobraźcie sobie że on był moim drugim facetem z którym spałam i nie uważam tego za nic złego, byłam nim zauroczona, podobał mi się i pociągał fizycznie, miałam ochote i to zrobiłam. Ja nie mam żału do niego o to łózko, tylko o to, ze nie potrafił się przynac z godnoscia, ze poprostu nic wiecej niechce. Ludzie wyluzujcie. A pozatym jakie macie prawo mnie oceniać wogóle mnie nie znając?? Puk puk w główkę i nie podniecać się tyle.

Gość Wykorzystana_21
Dramaqueen---> piątka

Gość 1.2.3.
Zle ci bylo? Masz wyrzuty sumienia? Kaca morlanego?

Gość migfff
&dlatego wlasnie nie lubie wrażliwych dziewczątek, dalikatnych jako ta lelija, ktore muszą przez 2 lata przyzwyczajac do faceta, zeby isc z nim do łóżka...& komiczne gowno ci do tego jakie sa te dziewczyny i ile lat musza sie spotykac z chlopakiem, zeby w koncu sobie pozwolic na cos wiecej. to ze ty jestes takim dziwkarzem i spotykasz sie z latwymi kobietami, to nie znaczy zebys opluwal te 'delikatne lelije' , bo to twoje dziwkarstwo i tych twoich kobiet wcale nie jest lepsze. zreszta gowno ci do tego jak zyja inni i komu dają swoje cialo po jakim czasie 🖐️

Gość Wykorzystana_21
W łóżku było zajebiście, ba nawet wtedy mówił, że mnie kocha (facet w omamach) , więc chyba dobrze mu było:)

Radzę nie odpowiadać na zaczepki w rodzaju: poszłaś do łóżka po takim a takim czasie, więc jestś dziwką. To nie ma sensu. Zakładając nawet, ze wypisuje to osoba święcie przekonana do określonego światopoglądu, to i tak do żadnego wspólnego ustalenia nie dojdzie. Szkoda pisania i gadania.

Gość migfff
Wykorzystana_21 -> co nie zmienia faktu, ze ten twoj chloptas najwyraźniej uznal cie za PUSZCZALSKą. taka prawda niestety...

Wykorzystana_21 nie zwracaj uwagi na tych kretynów.... Połowa tego forum uwaza, ze faceta trzeba przetrzymac co najmniej pól roku, zeby pozwolić mu skorzystać ze swgo ciała (sic!)

po co sie tłumaczysz Wykorzystana temu chłopcu? on widocznie nie rozumie, że dorośli ludzie uprawiają seks, a kobiety mają takie same ( o ile nie większe) potrzeby w tym względzie, niż mężczyźni :D Komiczne czytałam nie tak dawno, że się 'spóżniłeś' na forum, z powodu nadmiernego owłosienia tu i ówdzie! :P

&dlatego wlasnie nie lubie wrażliwych dziewczątek, dalikatnych jako ta lelija, ktore muszą przez 2 lata przyzwyczajac do faceta, zeby isc z nim do łóżka...& Jeszcze mnie opluj, bo ja też tak myślę w tej kwestii :p