Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykorzystana_21

Wykorzystał mnie i zostawił...Jest nas więcej??

Polecane posty

Gość no i masz teraz
autorko życzę powodzenia a normalnych mężczyzn szukaj Z DALA OD INTERNETU. Szukający w internecie to ci, którzy szukają tylko uciech erotycznych.

alez migffff kochanie spokojnie, nikt i tak Cie nie wezmie na dluzej z takim zasciankiem. Wiesz co to wibrator madra glowo?:-D

Gość Wykorzystana_21
Wcześniej może miałam jakieś małe wyrzuciki do siebie, ze tak szybko wszystko szło, ale z drugiej strony ciesze się że spotkała mnie taka przygoda, że mimo tego jak się skonczyło facet traktował mnie jak księżniczkę, mimo iż pewnie nie dokońca szczerze.

"komiczne gowno ci do tego jakie sa te dziewczyny i ile lat musza sie spotykac z chlopakiem, zeby w koncu sobie pozwolic na cos wiecej. to ze ty jestes takim dzi**arzem i spotykasz sie z latwymi kobietami, to nie znaczy zebys opluwal te 'delikatne lelije' , bo to twoje dzi**arstwo i tych twoich kobiet wcale nie jest lepsze. zreszta gowno ci do tego jak zyja inni i komu dają swoje cialo po jakim czasie" oto kulturalna wypowiedź kobiety, która się ceni :P - kobiety z zasadami :D:D

Gość bardzo dziwne...*
Jak tak patrzeć na tytuł topiku to wydaje się, że dziewczyna cierpi po tym co się stało, ale jak tak poczytac to wychodzi z niej mentalnosc dziwki :o

Zawsze mnie zastanawia to wykorzystal... zgwalcil Cie, zaciagnal na sile do lozka? Oboje czerpaliscie przyjemnosc z seksu, Ty sie na niego zgodzilas.... zawsze jest ryzyko... to nie jest wykorzystanie :\

"autorko życzę powodzenia a normalnych mężczyzn szukaj Z DALA OD INTERNETU. Szukający w internecie to ci, którzy szukają tylko uciech erotycznych" oczywiscie :D:D bo faceci poznani w klubach czy pubach nie szukaja szybkiego sexu :D:D

Gość nie zaslugujesz
na normalnego faceta :) 🖐️ ))

Gość Wykorzystana_21
Teraz najlepiej połowie moherów na forum by ulżyło bardziej gdybym pisała jak to bardzo cierpię jak mi strasznie źle i najlepiej gdybym własnie czuła się jak dziwka... Niż to, ze mam teraz do tego kompletnie olewający stosunek...

nawiążę do tematu lelij jako, ze kobieta zmienna jest, w jednej kobiecie moze uaktywniac sie czasem lelija a czasem...rosiczka :p

Gość nie ma poszli po bulki
uciech cielesnych :D:D:D pija a to juz uciecha :P

Gość Chloe123
komiczne--ale takiego jest szansa ze mozna wczesniej wyczuc np po mimice twarzy lub zachowaniu w internecie nie ma takiej szansy:) a przynajmniej jest duzo mniejsza bo kamerek nie licze:D

zauważcie ciekawe zjawisko - najwiekszą agresją, nienawiścią i jadem oraz kipiącą chęcią sponiewierania pałają zawsze te z zasadami, te ceniące się :D:D dlatego wlasnie wole te, ktore sie nie cenią, gdyż wyżej wymienione przeze mnie cechy kobiet ceniących się, są biegunowo odległe od mej wizji kobiecości :D

Chloe - nie zgodzę się z tobą, w 99% przypadków idzie wyczuć o co chodzi, czy to w necie czy poaza nim, są to po prostu gotowe schematy zachowań

Gość Wykorzystana_21
A jakie wspomnienia :D

Gość Chloe123
Haris a tak opiewana mowa ciala? gdzie ja masz w necie?:)

wykorzystana-zabawilas sie i Twoje:)Nie zaluj:) a ze Hrabia zniknal bez slowa-jego strata:)zegnaj Gienia swiat sie zmienia:) jeszcze spotkasz fajnego goscia. pozdrowienia dla wscieklych moherkow🌻

Gość Chloe123
a do tego w necie moze Ci takiego makarnou na uszy ponawijac ze sama zapomnisz jak masz na imie:D

ale nam od dziecka czytają bajki o księżniczkach, rycerzach itp atawizmy w dorosłym życiu się odzywają w nas i ...chcemy mieć tak jak one!!! (te książniczki, królewny)

Gość Wykorzystana_21
Komiczne żebys wiedział, te z "idealnych" związków z "idealnymi" zasadami, gdzie seks po slubie, a ich facet lata na boki:D

Zgodze sie z Pilis Harton :P - ludzie są bardzo podobni i bardzo powtarzalni w swoich zachownaiach

Gość Chloe123
tak ale zachowania w realu sa ze sie tak wyraze berdziej widoczne golym okiem

Chloe : większość ludzi kłamiących w końcu sie w tych swoich kłamstawach zamotuje :) Żadna mowa ciała nie jest potrzebna. A jeżeli ktos kłamie na tyle inteligentnie, że nie da sie przyłapać...to tylko czapki z głów :D

Gość Chloe123
tak ale zachowania w realu sa widoczne golym okiem tutaj masz zazwyczaj literki na poczatek i pare emotkow

Wykorzystana21 Piszesz, że to traktowanie było udawaniem. Niekoniecznie, było adekwatne do sytacji. Podobałaś się, więc byłas adorowana i nie widzę w tym, żadnego udawania. Udawanie zachodzi wówczas, gdy ktoś na chama wszelkimi metodami i w możliwie najkrótszym czasie wymusza seks. Powtarzam wymusza a nie sprawia, ze masz na to ochotę.