Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Do Pan które maja Mirene i regularne miesiaczki

Polecane posty

Czy mozecie mi napisac jak owe krwawienia u was wygladaja ?Chodzi mi o to czy sa to krwawienia długie?

Gość ja nie mam wogole krwawienia
od 3 miesiecy juz i to przy mirenie jest calkiem naturalne ale wyjmuje ja bo za bardzo schizuje ze w ciazy jestem ta mirena to dla kogos o mocnych nerwach jest

ja mam słabe krwawienia około 3 tygodnie AZ 3 tygodnie a czasem dłuzej Pojawiaja sie one mniej wiecej co połtora miesiaca

Najczęstszymi działaniami niepożądanymi są różnego rodzaju zmiany w miesiączkowaniu, takie jak: częste krwawienia, wydłużenie czasu trwania krwawienia, nieregularne krwawienie, intensywne krwawienie z jamy macicy, plamienia, skąpe krwawienie miesiączkowe lub jego brak. tak pisza w ulotce

Gość ja nie mam wogole
wiec ja nie mam wogole od 3 miesiecy mirene mam od 8 i ciagle miesiaczki byly coraz skapsze bo blona sluzowa macicy przy tej spirali konkretnie sie maxsymalnie cienka robi stad brak krwawien ale ja nie polecam wole jednak miesiaczkowac a dla schizujacych to juz wcale

Gość Chloe123
ja tez mam mirene i tez nie miesiaczkuje juz ponad pol roku ale ja to akurat lubie mi to nie przeszkadza ale fakt dla tych co boja sie panicznie ciazy to jazda na maxa bez okresu:D

a ja własnie schizuje bo miało nie byc u mnie krwawien a sa i to za długie

Gość Chloe123
to kurcze wtakim razie do gina uderzaj tutaj nikt Ci nie poradzi moim zdaniem cos jest nie tak i ta akurat spirala nie jest dla Ciebie

Gość Chloe123
a od kiedy masz mirene? bo jezeli krotko to w takim razie moze to byc rzecz normlana z czasem jak ktutaj ktos napisal okres zanika lub jest to raczej podplamianie nie okres

mam ja od 2 lat widziao mnie 2 ginów i mowia ze tak moze sie zdarzyc ze to rzadkosc ale bywa