Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egipcjanin

Czy uzanlibyście resteuracje Sphinx za drogi fast food czy coś w wyzszej półki

Polecane posty

Gość egipcjanin

ostatnio czytałem artykuł ,ze sphinx pomimo wygórowanych cen powninen być traktowany raczej jako fast food ze wzgledu na jedzenie a nie resteauacja z prawdziwego zdarzenia Wg mnie jest jedzenie faktycznie jeste niewspółmiernie drogie do jakosci ale sa chociaż kelnerzy i miły wystrój wiec orównanie do mcdonaldsa jest nie na miejscu chyba :-(

Gość egipcjanin
?

Hmm, ja bym go raczej tak nie nazwała. W fastfoodzie, jak sama nazwa wskazuje, posiłki dostaję się prawie natychmiast. Tak to można by chyba powiedzieć że każda pizzeria się tez kwalifikuje jako fastfood?

Gość egipcjanin
nie kazda ale wiele tak :-(

Gość faktycznie drogo tam
ale obsługa miła, ładnie podane, fajny wystrój. ale ze to górna półka?? raczej wg. mnie nie:)

to jest raczej \"siec restauracji \" jak chillis, olive garden, tgi Friday czy applebees - rzecz b. popularna np. w usa :) troche lepiej niz fast food troche gorzej niz restauracja

Taaaa:D Coś z wyższej półki ? ;/ Nieee...najpierw są fast foody potem kiepskie restauracyjki a potem normalne restauracje i eleganckie restauracje z prawdziwego zdarzenia....

fastfood? w życiu, bardzo fajna restauracja, dobre jedzonko, przytulny wystrój:)

fast food na pewno nie, bo na jedzenie trzeba czekac godzinami:) poza tym, podają je \"kiedy zrobią\" bez względu na to, że np. druga osoba przy tym samym stoliku wciąż czeka na swoje zamówienie jedzenie jest w miarę dobre, ale niekiedy ohydnie przyprawione no i za drogie a obsługa miła, tylko nie mogę ścierpieć kiedy ja jeszcze przełykam, a tu mi wyskakuje kelner i pyta czy mi smakuje albo pytają dlaczego zostawiłam tyle jedzenia, czy mi nie smakowało moja mama kiedys im powiedziała, ze tak, nie smakowało jej to biedny kelner nie wiedział co powiedzec:)

Gość katrin121
byłam tam jeden raz i więcej nigdy tam nie pójdę/drogo,zakopcone dymem z kuchni i żadne halo jeśli chodzi o smak potraw-nie polecam

candywoman - > bo kelner powinien spytac, czy smakuje ci to co zamowilas.... na tym konczac w podrzednych restauracyjkach, w tych lepszych jesli nie smakuje, z checia wymienia zamowione jedzenie, czy jest to drink, czy salatka, czy danie glowne ..... sphinx to jak juz pisalam proboje sie wkalifikowac do " siec restauracji" , ale jeszcze troszke mu brakuje

Nawet lubię Sphinxa, ale moim zdaniem to raczej nie jest żadna restauracja z wyższej pólki...

Gość Milusia Żabusia
aj uważam , że to bardzo dobra sieć, zalezy jednak od lokalu? dobra na wypad, po jakiś zakupach, lub przed impreza? ladny wystroj,ale zalezy gdzie :) no wiadomo :D

Fast food to na pewno nie jest, ale wolę fast-foody, przynajmniej się najem, będzie mi smakowało i słono za to nie zabulę.

Gość Laliitaaaa
napewno nie wyzsza polka.

Gość sphinxiara
Co za roznica jak nazwiecie Sphinxa. Wazne, ze jedzenie jest dobre, lepsze niz w wymyslnych, drogich restauracjach;)

Gość Milusia Żabusia
polecam shoarme drobiowa :) mam kupon znizkowy wybiore sie w poniedzialek :D daaa sie najesc :)

Gość ciekawe co tam jest dobrego...
Ja kiedyś zamówiłam steka. Jestem miłośniczką steków, znam się na tym, a dostałam kawałek podeszwy za 35 zł. W Rzeszowie.

własnie coś w tym jest, sphinks to jest sympatyczna sieciówka na pewno nie fast food ale.... za tą cene to nie powiedziałbym ze maja szcególnie dobre żarcie , jesli miałbym zaprosic sympatyzcna damne na lunch na pewno nie wybrał bym sphinxa , a na co dzien z drugiej strony nie stołowałbym sie tam bo jest za drogi :-(

Gość Milusia Żabusia
wiecie no z jedzeniem zawsze tak jest :) jedni uwielbiaja McDonalds inni nie :) i zyje sie :D ja uwazam,ze 14.9 z mala shoarme,za ktora sie idzie mocno najesc to nie wiele, duza 18.9 :)picie kupcie na lewo :D

ja czeto chodze jesc w takie miejsca, ale tutaj obiad kosztuje mnei $15 co nie jest tak duza suma .... poza tym za te pieniadze mam przystawke, danie glowne, deser i drinka :) - wiele sieciowek ma promocje, aby zachecic klientow ...poza tym jedzenie jest robione na miejscu i w wiekszosci jest dobre :) do miejsc z wyzszej polki chodze zadziej, bo sa znacznie drozsze i trzeba liczyc wtedy sie z kwota $80 - $100 na osobe :(

Gość Radek23lata
a gdzie jets ta restauracja sfinx?

Gość wszedzie

wybacz, ze smialam wypowiedziec swoje zdanie, laczac doswiadczenie z polskiego z sphinxa z innymi miejscami tego typu :o

ach wybaczam ci to , ale sam przyznasz ,ze przełozenia do polski to za bardzo nie ma bo i w sphinxie i w drozszych resteuracjach przepaśc jest ogromna cenowa miedzy usa a polska

Ceny w Sphinxie chyba są normalne, a już na pewno nie wygórowane, dostaje się za to naprawdę sporo jedzenia. Jakość to kwestia dyskusyjna, byłem w kilku miastach i bywało z nią różnie ;)