Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egipcjanin

Czy uzanlibyście resteuracje Sphinx za drogi fast food czy coś w wyzszej półki

Polecane posty

może i kelner powinien zapytac czy smakowało, ale jesli na pytaniu sie kończy to lepiej zeby nie pytał a jadłam w Sphinxie naprawdę dobrą zupe, pyszne mają a zawiodłam sie kiedys, bo zamówiłam sałatę grecką (uwielbiam fetę) a to co dostałam to mnie przeraziło nie wiem czy ser był stary, ale tragedia

Dla mnie to żadna górna półka. Jak już ktoś wspomniał również, denerwuje mnie to, ze podają jedzenie jednej osobie a druga czeka na swoje kolejne 10 min! Kiedyś zamówiłam łososia i jakoś na łososia mi nie wyglądał ani nie smakował, jak kelner przyszedł na koniec ze standardowym pytaniem czy smakowało? powiedziałam prawdę, że nie jestem pewna czy to był łosos i był za mało przyprawiony. TRochę się zmieszał. Ostatnio w Galerii czekałam na obiad 40 min!!!! Jeden kelner wziął od nas zamówienie, drugi pytał czy już zamówiłyśmy, trzeci przyniósł piwo. Zawołałyśmy tego pierwszego co z obiadem? Afera w całym Sphinxie! On zapomniał zamówić w kuchni! Przyszedł więc ten drugi zamówiłyśmy jeszcze raz. Ten pierwszy proponował coś gratis do picia za to. Czwarty przyniósł obiad. A piąty przyszedł po rachunek i wspomniałyśmy oczywiście, ze mają niezłą dezorganizację i 5-ciu to jeszcze nigdy nas nie obsługiwało. Masakra! Ogólnie ich unikam, z małymi wyjątkami bo lubię ich kebaba. U mnie w mieście sie mowi na ten lokal : lokal dla samotnych panien, a to dlatego , ze niby laski chodzą tam same popatrzec i poflirtowac z kelnerami. Sphinx jest dość drogi i nie ma nic dobrego do zaoferowania. Za ta samą kasę wolę iść u mnie do meksykańskiej na dobre jedzonko, a sałatki i pseudoshoarmę to ja mogę zjeść w barze bistro.

wielbiciel 70B Ceny w Sphinxie chyba są normalne, a już na pewno nie wygórowane, dostaje się za to naprawdę sporo jedzenia. Jakość to kwestia dyskusyjna, byłem w kilku miastach i bywało z nią różnie ________________ też byłam w kilku miastach i tam gdzie bywało najdrożej akurat jedzenie jakosciowo było najgorsze.