mama jedna 0 Napisano Luty 29, 2008 wyszła mi 2 grupa badania cytologicznego ale wyszły też-atypowe komórki gruczołowo odczynowe AGUS - lekarz przepisał mi antybiotyk doustnie i czopki po 3mc mam zrobić ponownie cytologię . Zawsze mówiono że 2 to dobra grupa więc co to znaczy ??? może ktos wie -proszę bo bardzo mnie to zdenerwowało gin nie kazał się martwić ale ja nie umiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia555 Napisano Luty 29, 2008 druga grupe najcześciej maja kobiety które rozpoczęły współżycie. Znaczy to, że sa obecne bakterie lub grzyby, co tez w Twoim przypadku wykryto( to te atopowe komórki) dlatego tez dostakas antybiotyk. Po kuracji nadal możeszmieć drugą grupe, ale już powinno byc bez dodatkowych bonusów. Pozdrawiam i życze udanej kuracji!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama jedna 0 Napisano Luty 29, 2008 Lamia BARDZO Ci dziękuję !!!uspokoiłaś mnie bo jednak to trochę wytrąciło mnie z równowagi, tym bardziej że na to jak się to rozstrzygnie muszę czekać do końca maja. gdybyś tu jeszcze weszła to powiedz czy napewno to wiesz bo ja jestem taki niewierny Tomasz.Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia555 Napisano Luty 29, 2008 wiesz lekarzem nie jestem, ale sporo czytałam na ten temat i nie masz sie czym martwic. to jakieś zakażenie , które przytrafia sie w życiu niemal każdej z nas. antybiotyk powinien załatwic sprawe, przekonasz sie przy następnej cytologii. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama jedna 0 Napisano Luty 29, 2008 OK DZIĘKI trzymam Cię za słowo:) do maja daleko ale dam ten temat do ulubionych i napiszę co mi wyszło!!!napewno!!!a teraz będę się cierpliwie( z tym u mnie krucho) leczyć i czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach