Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaa

prosze o porady Powoli sie Gubie

Polecane posty

Gość karolinaaaaaa

Czy wasi Patrnerzy za kazdym razem jak gdzies ida mowia wam o tym?? MI 3 dni temu chlopak nie powiedzilas ze idzie gdzies z kolega dowiedzialm sie dopiero od jego mamy;/ przez przypadek... zrobilam mu straszna awat\nture i jestesmy tak jakby po zerwaniu;/ sama nie wiem co mam robic to juz 2 raz kiedy mnie oklamal:( nie umiem dotrzec do niego On sie mnie boi....

mi mówi jak najbardziej ja tez mu mówie jak ide gdzies sama

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ile masz lat i ile jesteście razem?? Jeżeli można wiedzieć??

Moze sie boi tobie o tym mowic, bo histerycznie reagujesz za kazdym razem, jak wychodzi gdzies bez ciebie? Daj chlopakowi troche luzu, a jak chcesz zeby ci mowil, po prostu popros go o to.

Gość karolinaaaaaa
jestesmy ponad rok razem... On wie ze reaguje ostro;/ bo kiedy pierwszy raz mnie oklalam ale to bylo juz przegiecie wrocilam do niego pod warunkiem ze ograniczy sie do kumpli.Teraz nieraz sie z nimi spotyka ale wyjsc gdzies z nimi na powaznie to nie

Gość karolinaaaaaa
teraz nagle mi pisze ze idzie do kolegi;/nosz....ku****

Gość ale dlaczego nie
może iść do kolegi?? Nie ograniczaj go bo albo zacznie cię okłamywać, albo od ciebie ucieknie

Gość Arcyksiąże Franciszek
współczuję twojemu facetowi, jeszcze do tego doszło żeby baba zabraniała facetowi wychodzic z kolegami. jesli on idzie tylko na piwo to ma sie tlumaczyc ? jestes jakas dziwna, zaborcza zastanow sie nad soba bo to mi zakrawa na skrajny debilizm :-o

Gość karolinaaaaaa
myslalmz e nasze zerwanie wplynie na niego...bedzie cierpil i w ogole ale on woli sobie z nim;/ nawet nie przyjechal do mnei

czyli ty zerwaniem chcialas sprawic, ze on zerwie kontakty z kumplami ? tego chcialas debilko ? skad sie biora takie szmaty :-o albo to prowokacja albo ta laska jest pi3rdolnieta :-o

Gość ale dlaczego nie
a powiedziałaś mu, żeby przyjechał dla ciebie?? Z facetami trzeba otwarcie bo sami niczego się nie domyślą. A jeżeli powiedział ci, że idzie to o co chodzi?? Chciałabyś, żeby on tobie zabronił spotykac się z koleżankami?? Dziewczyno opamiętaj się, nie jesteś jeszcze jego żoną, chociaż nawet żona nie ma prawa wszystkiego zabraniać mężowi

Gość a skąd jesteś
autorko ? jestem ciekawa gdzie są tacy faceci co nie mówią swoim dziewczynom gdzie idą. facet to facetm jemu nie mozna ufac, taki musi zawsze mowic gdzie idzie i sie meldowac ;-) a my kobietki jestesmy porzadniejsze wiec tlumaczyc sie nie musimy ;-)

Gość karolinaaaaaa
Arcyksiąże Franciszek lepiej sie zamknij!!! Powiedzialam zeby przyjechl ale on ze sie umuwil 10 min temu z kumplem;/ po prostu kolejny raz udowadnia mi ze nie zalezy mu;/

skoro go zostawiłaś to czego sie spodziewałaś idiotko ? że on będzie sie kajał przed toba ? i prosil o wybaczenie za to ze nie powiedzial ci o wyjsciu z kolehami na piwo ? ty jebnieta jestes na maxa :-o

Gość karolinaaaaaa
to nie bylo piwo-czytaj jak juz to uwaznie... a jeb***y to jestes chyba ty. Uwazasz sie za pana i wladce z kobieta ma ci latac kolo dupy jak wierna suka i robic cze zapragniesz;/

Gość karolinaaaaaa
jestem wietrną suką i lubie robić loda swojemu władcy:classic_cool: Ps. chętnie i ochoczo targam końskie teleskopy :classic_cool: ;)

Gość fuckemo
karolinko masz rozum trzynastolatki i to rozkapryszonej. Jak będziesz kiedykolwiek na tyle dojrzała, żeby tworzyć ZWIĄZEK to na pewno nie będziesz robiła problemu z tego, że partner ma też swoje życie bez ciebie. Tymczasem dorośnij i zostaw chłopaka w spokoju, bo każdy ma prawo do swoich przyjaźni.

Gość karolinaaaaaa
fuckemo -- > ale ja wiem o tym, rodzice mi często to mówią :) co za zrobię że jestem tak mocno p.o.j.e.b.a.n.a? i co ja zrobię że wzamian za nadzór robię mojemu chłopakowi obciąg z połykiem z potrójnym przyklaskiem i podwójnym westchnięciem :classic_cool: