Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbkj

Jakich facetów lubicie??

Polecane posty

Gość vbkj

A ja skoleii lubie facetów menskich, szczerych odpowiedzialnych i co by tu durzo nie muwić.. bogatych lubie, rzeby spełniał moje najskrytsze pragnienia i stawał dla mnie na głowie albo na renkach jak mu wygodniej. Ja nie jestem wymagajonca. Aha.. i lóbie jak ma samochód i morze mnie podwozic pod galerie i chodzi za mną z torebka i czyma mi płaszczyk jak przymieżam złote leginssy. Taki jest właśnie mój Misiaczek i nie zamieniła bym go na rzadnego innego. ❤️ Misiu For ewer ❤️

Gość kobieca.....
wysportowanych, z fajnymi ciuszkami czyli modnie ubranych najlepiej żeby miła głowę ogoloną na łyso,jakies złoto na rękach:) mniam;)

Gość altówka..
wysoki opalony twardziel mięśniak mający podobnych kumpli z autem typu ABS czyli absolutny brak szyi

Gość vaniliowaaaaaaaa
stuprocentowo zdrowy przystojny tak żeby moje kolezanki sie za nim ogladały i wzdychały twardy troszkę cwaniak dostarczajacy wrazen

Gość defi
co to znaczy, zbytnio sie angazuja? Maja udawac, ze to zwiazek na niby, nie starac sie o Ciebie, itp?

kurde ty tak rozpaczliwie wolasz o ta posypkę a ja sie zajadam salatą i mam wyrzuty sumienia teraz :(:P

Gość qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
ja oczywiście nie lubie ale KOCHAM mojego faceta. z jego zaletami i wadami. ale generalnie dla mnie mezczyzna musi miec jakies zainteresowania!!!

..oraz znajdującego zawsze wyjscie z kazdej nawet najtrudniejszej sytuacji, odważnego, pewnego siebie. To ciagle o tych z księżyca.

Gość przeciętna lacha
a ja lubie takich mądrych-tzn, nie chodzi mi o wyksztalconych bo po studiach też można być tępakiem i pomyłką, chodzi mi o takich co znają życie i są roztropni

Gość przeciętna lacha
przedewszystkim dobrze jesli jest ostrozny i trzeba dlugo zdobywac jego zaufanie

Nie ma nic gorszego niz facet ostrozny , zwany czajnikiem , bo czai sie jak czajnik i czai ....para z niego bucha ....:P

Gość przeciętna lacha
babcia ale pamietaj ze taki nie zostawi cie z dzieckiem na pastwe losu

Takich z owych achowych i ochowych opisów i charakterystyk mozna nabyc na księzycu i na Neptunie, bo pluton juz nie zalicza sie do planet od niedawna.

Gość Dugas
z ogoloną dupą

Gość noo wiec
po pierwsze bogatych po drugie bogatych po trzecie bogatych .oddanych ,wiernych,wysokich,dobrze zbudowanych z fajnym sprzetem ;p