Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żmi

Tarja Turunen - czy wiecie kto to taki? Wybiera się ktoś na koncert?

Polecane posty

Gość Żmi

:>

Gość lusygfusyfg
ja wiem, gdyby ona przybyła z najtłyszem do polandii to bym przyjechała z jęzorem na wierzchu

Gość Żmyja
12.05 w Stodole w Warszawie gra koncert :) A w Krakowie na Najtłyszu z Anette byłaś? ;) Mi nowy Nightwish już nie pasuje...

Gość Żmyja
Ja chyba pójdę, chociaż strasznie drogo sobie liczą - 120zł w przedsprzedaży. A Stodoła najlepszym miejscem do koncertów nie jest, i może być lipa :(

Gość lusygfusyfg
żmyja to w ogóle straszne że oni wyrzucili Tarję z zespołu, nikt tam nie pasował tak dobrze jak ona, to tak jakby Villiego Valo wywalić z HIMa... mogli chociaż z nią negocjować aż do skutku a nie od razu wywalać.. Nightwish to całkiem niezły zespół, ja bym nie miała nic przeciwko żeby się częściej pokazywal światu... pomyślcie jakby to było gdyby amaranth i bye bye beautiful zaśpiewała Tarja Turunen

Gość Żmyja
Ja mam taką teorię że Tuomas to zrobił dla kasy... Bo już na "Once" kazał Tarji śpiewać inaczej, mniej operowo, żeby ta muzyka dotarła do większej części publiczności. Wiadomo, że dużo ludzi nie trawi opery. No ale całkiem nieoperowo to Tarja nigdy nie będzie śpiewać. Gdyby Tuomas chciał nadal operowego wokalu w Nightwish, to spośród 2000 kandydatek znalazłby tak śpiewającą dziewczynę. A wybrał popową, skaczącą piosenkareczkę, ubierającą się w ciuszki emo.