Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

Imie Iweta, Iwetka czy Jowita? Prosze o opinie

Polecane posty

Mozecie nazwac corcie Magda:P mnie nikt nie przezywal:P no i Magdalena to raczej nie jest imie dla kurwy.... zartuje oczywiscie:):):):)

klakowska jesli tobie podoba sie imie iweta to sie nawet nie zastanawiaj. Moja kolezanka ma na imie Hrmina ( jak dla mnie jakiś kosmos i dziwne imie) ale jej rodzice stwierdzili ze fajne i tak jej nadali i dziewczynie sie podoba a ludzi nie ocenia sie po imieniu tylko po wnętrzu! Zapytalaś co lądniejsze wiec jak dla mnie zdecydowanie Jowita. bardzo fajne imie nie oklepane i lądnie brzmi ( takie moje zdanie) a Iweta mi sie nie podoba i tyle :)

ja też mam na imię kaska :P

Dziewczyny ja nie mowie ze tak dam na imie:) Moj tato bardzo sie uparl aby wnuczek albo wnuczka mialo imie na literke k, chcialabym mu zrobic przyjemnosc ale tez za bardzo nie wiem bo malo mi sie podoba:) Ale najbardziej chyba Kornelia Myslalam jeszcze nad Milena? A jak nie to zostanie Jowisia :) ***

mnie sie bardzo bardzo podoba Kornelia a jeszcze bardziej kornel a wiem ze duzo ludzi kreci nosem i olewam to. mnie sie podoba mezowi tez i starczy :) a jesli chodzi o arlete to znam mala arletke napewno nie z patologicznej rodziny. dziewczynka gra na skrzypcach chodzi do szkoly muzycznej :) nie ma co tak dzielic ze te imiona nosza prostytutki te dzieci z nizin spolecznych a te fajne dzieci fajnych rodziców bo to nie prawda! kazdy ma swój gust i nadaje takie imie jakie mu sie podoba :)

ja mam synka Olafa i chyba sie do patologii nie zaliczam...:) na wszelki wypadek ..dostal na drugie Jurek:P (maz sie uparl zeby bylo po dziadku..:P)

Gość Kavo
Moja kolezanka z klasy ma na imie Iwetta nigdy jej imie mi sie nie podobalo, ale i nikt sie y niej nigdy nie smial a znam ja 8 lat

Gość xDDxDD
Ludzie macie problemy xD Ja nazywam się Iweta i nie mam problemów, mam 14 lat i jak zyje nie spotkałam się z jakimiś nie miłymi opiniami :) Mnie się to imię bardzo podoba, bo jest oryginalne, a poza tym nie rozumiem dlaczego macie takie sztuczne problemy;/ przecież do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ;p Nie liczy się imie, tylko to co jest wewnątrz, bo można mieć nie wiadomo jakie imię a być głupim jak but. A tobie klakowska84 jeśli podobają się te imiona to po prostu je daj a nie przejmuj się tym co mówią inni, bo to twoje dziecko a nie ich ;p.

Gość łooooooooo
jeeeee

Gość Jowi**
ja mam na imię Jowita:) jak bylam mala to mi sie nie podobało ale nie dlatego ze ktos mnie przezywał, tylko dlatego, ze nikt nigdy takiego nie słyszał i zawsze musiałam powtarzać! teraz nie zamieniłabym go na zadne inne imię jest oryginalne i ładnie brzmi. i ciesze sie ze nie jestem kasia ania albo madzia jak wiekszość!!! teraz jak sie przedstawiam to WSZYSTKIM sie podoba moje imię, nikt go nie wyśmiewa ani nie przekręca, moze to sprawa inteligencji... bo ktoś mądry napewno by tego nie robił!!!! Tylko błagam Cię nie zdrabniaj go do Jowisia!!!!!! na mnie mówią Jowitko albo Jowi to drugie bardzo mi sie podoba:) pozdrawiam wszyskich i tych którzy stwierdzili ze to imie dla k**wy również!

Gość tez Jowita -
mi sie moje imie tez podoba. ładne i tez nigdy nie miałam problemu z przezwiskami. mozna imie ładnie zdrobnic Jowinia, Jowiciunia, Jowisia, fajnie jest miec to imię, polecam. dodam że zawsze dobrze sie uczyłam i nie jestem k**wą :-)

Gość iweta93
Też jestem Iweta i nigdy nie miałam żadnych problemów w związku z tym, że tak mam na imię. Nie znam osobiście innej Iwety, na n-k jest ich zalogowanych około 200, więc wątpię, aby to imię nosiła większość dziewczynek z patologicznych rodzin :/ Jeżeli ktoś wierzy w znaczenie imion to muszę powiedzieć, że Iwety są inteligentne, chociażby Iweta Radziewicz - znakomita szachistka. Pozdrawiam

Gość hej tu mathilde
a moze Kuweta,Kuwetka? tez rzadkie dotyczy tylko kotów

Gość andrzej26
Imię Iweta jest zbyt rzadkie, żeby jakaś pijaczka mogła je nadać swojemu dziecku. Poza tym to imię brzmi jak muzyka i ma piękną genezę - pochodzi od francuskiego "iv" - zagajnik iglasty :D

Jak dla mnie: Jowita w ciągu 30 lat mojego życia spotkałam tylko jedną osobę o tym imieniu, bardzo fajna osoba. To drugie imię według mnie jest zbyt wymyślne i zgadzam się że dzieciaki to dopiero potrafią dopiec. Ale wybierz to które podoba się Tobie.

Gość Niocha
Ja nazwałam córkę Iwetta i jak na razie słyszałam od dzieci tylko słowa "jakie masz ładne imię". No a dorośli widocznie jeszcze nie podorastali, niektórzy nasi znajomi mówią na córkę Korwetka, ale żadne dziecko nigdy tak nie powiedziało. Aha, niektórzy moi znajomi twierdzą, że Iwet lepiej by brzmiało. No i w razie by Iwetka kiedyś stwierdziła, że nie lubi swego imienia to daliśmy jej na drugie imię jedno z pospolitych imion.

Gość Niocha
Nie wspomniałam, że co prawda obroniłam tytuł magistra tylko na jednym fakultecie i mam certyfikat na usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych, ale mój mąż ma trzy zawody i oboje nie najgorzej zarabiamy. Poza tym nie pijemy, nie palimy, nie krzywdzimy dzieci, więc nie czuję się patologiczną rodziną.

Gość Też IwetaP
Ja TEŻ mam na imię Iweta ii radzę nie dawać go dziecku bo będzie miało potem pretensje do rodziców.... No niestety dzieci są okrutne ....mi się moje imię niezbyt podoba może dlatego,że spotykam się bardzo często z przezwiskiem Kuweta,laweta itp....

Gość Też IwetaP
No ale z dwojga złego wolę mieć na imię Iweta niż Kasia ,Basia, Ania itp

Gość minetuozurus
Iwetka- minetka Zajebiste imię

Gość kie ka
Mnie sie Jowita bardzo podoba:)

Gość autorko autorko
nie jestem za tym, żaby nadawać oklepane imiona w stylu Kuba, Filip, Julia, Wiktoria, Maja, Oliwia :O itd. lubię oryginale imiona, rzadkie, ale ale te przez Ciebie podane po prostu nie są urodziwe wiem, że to rzecz gustu, ale uznajmy, że nie są urodziwe dla >50 % ludzkości :O wymyśl może coś innego?

Gość autorko autorko
ach i imię Kornelia jest przepiękne :):)

Gość Rudziusia
Nie mam jeszcze dziecka,ale jeżeli w niedalekiej przyszłości:) urodzi się dziewczynka to juz teraz postanowiłam, że będzie miała na imię Jowita :)

Gość Wiesia i Wiesiek
Nasza corka ma dzis 26 lat,a my jak dotad nie uslyszelismy nigdy przkrego slowa odnosnie jego nadania,tak samo ona,a ma na imie IWETA.POZDRAWIAM ZLOSLIWCOW.

Gość X.X.X
JAK BY KAŻDY ZACZĄŁ BEZSENSOWNIE WYMYŚLAĆ JAKIE GŁUPIE SŁOWO PASUJE DO IMION TO WOGÓLE BYŚMY ICH NIEMIELI NP ANIA DO JE..NIA