Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra___24

mam piekne ciało i wielkie powodzenie u facetów

Polecane posty

Gość Ale brednie
nie ma kobiety która mogła by miec kazdego! Ja jestem platynową blondynką, skandynawski typ urody, no i jak mogłabym sie podobac komuś kto lubi tylko Murzynki??? A ty co, jestes brunetką, blondynką, Murzynką białą i rudą w jednym???

Jeszcze nie spotkalam faceta, ktory zachowywalby w stosunku do mnie przynajmniej obojetnie. Kto wie, moze na takiego trafie kiedys...

Gość lols
Facecie nie reaguja na ciebie obojetnie, bo sie slinia na sam widok,ze maja dziweczke przed soba i za darmowe moga ja wyruchac, nic tylko brac, heheh a uroda kochanienka przemija i pozostaniesz wtedy zgrzybiala dziweczka, i na nic ci wtedy twoje wymiary :)

Wyruchac jak to ujelas moze mnie tylko moj misio i to tylko wtedy kiedy ja mam na to ochote:) NIe wiedzialam, ze tyle emocji wzbudzaja piekne kobiety, ktore nie udaja skromnis:(

Gość BOże co za marna prowokacja
LUDZIE TO MARNA PROWOKACJA JAKIEJŚ NIEDOPIESZCZONEJ PANNICY I W DODATKU PRÓŻNEJ DO POTĘGI 10 A WY DAJECIE SIĘ WCIĄGAĆ:-d JESTEM TU NIE PIERWSZY RAZ I TAKICH TEMATÓW BYŁO JUŻ SPORO A POWÓD PROSTY. JEST TO BOWIEM TEMAT NAJBARDZIEJ PROWOKACYJNY. LIŻ SIĘ PO DUPIE I GŁASKAJ PO CIPIE SKORO JESTEŚ TAKA PIĘKNA ALE DAJ LUDZIOM SPOKÓJ BO TYLKO SIĘ OŚMIESZASZ. MASZ 24 LATA A TEGO NIE WIDZISZ?

Gość hmmm.......................
Co za różnica? Pięknym się jest wtedy, gdy ciało i dusza jest piękna ... W każdym innym wypadku (tak jak w powyższym) to tylko "jeleń na rykowisku"... co to innym "jeleniom" z targowiska warzywnego się podoba, ale nikomu poza nim ,... Niby ładne, ale kicz... i wstyd to do domu zabrać .... Takie właśnie piękno przedstawia autorka .... i tylko takich amatorów mieć może ... Jeśli taki cel, to gratuluje... Ja wymagam od ludzi sporo więcej, niż "umiejętności" chodzenia bez gaci mimo mrozu ..... ale rozumiem, że mogą one przeszkadzać i jednak to wielka oszczędność czasowa - w końcu disco w remizie nie trwa bez końca, a miejscowych boyów sporo i każdy z nich czeka na jedyną rozrywkę po ciężkiej pracy w polu .... :P

Gość Sandra ___24
I'm so fucking vain and i thought this song was about me

NIe panujecie nad swoimi emocjami, a to wplywa negatywnie na urode i ogolnie zdrowie, moze meliski sie napijecie?:) Na razie musze zmykac, ale wroce tutaj,takze sie nie martwcie;)

Gość Marysieńka_25
do hmm........ DOkładnie. Są kobiety piękne i wartościowe i są piękne sztuczne i próżne lale. Pamiętaj że możesz mieć każdego tak ci się może wydawać i wielu facetów możesz zaciągnąć do łóżka ale prawdziwy facet na żonę wybierze inną, wartościowszą osobę, nawet jeśli będzie brzydsza a nie pustą lalkę bez majt na dyskotece.

Gość Marysieńka_25
to było oczywiście do naszej ślicznotki;-)

Gość Sandra____24
to zalezy gdzie idziesz:p

Oj Marysienka, nawet nie wiesz, ilu delikwentow musialam juz odprawic. Nie jestem sztuczna, tyko naturalnie piekna i moze dlatego faceci chca mnie takze na zone:O ?

Jak kto gdzie, na imprezke:D Chociaz jak jeszcze sobie dluzej pogadam z naszymi zlosnicami, to sie spoznie:P

Gość Sandra____24
to nie gadaj z nimi bo zmarszczkuf se narobisz i amanty uciekno:p

Gość Marysieńka_25
Nie chodziło mi o sztuczność w wyglądzie PANI INTELIGENTNA a o sztuczność jeśłi chodzi o twój charakter. Mężczyźni nie lubią próżnych bab a ty nią jesteś i nie wmusisz mi że możesz mieć każdego bo już napisałam że "prawdziwy" facet nie leci na kości, na tylek i na biust. Nie patrzy na puste lale bez majt a ty dalej pisz sobie i się ciesz:-D

Owszem tak to działa ... Nie uważam, że opakowanie nie jest ważne, bo jest i to ogromnie .... Ale ktoś reprezentujący wysoki poziom intelektualny nawet nie musi podchodzić do takiej, bo widzi po ruchach, zachowaniu, oczach, mimice twarzy... czego może się spodziewać po podejściu do takiej .... Inteligencja jest "wyryta" na twarzy .... widać ją we wszystkim ... i nikomu nie uda się nikogo oszukać .... Sami zobaczcie, dziewczyna napisała parę marnych zdań, a przecież chyba nikt nie ma złudzeń co do jej poziomu intelektualnego ,.... Może ktoś po morzu alkoholu, jest w stanie potraktować ją, jak przedmiot... Ale na pewno nie zobaczy w niej piękna, ani nawet kobiety ....

Gość Sandra____24
ooo wypraszam sobie hmmm:o traktujesz mnie przedmiotowo:o a na archtekturze uczyli nas, że ludzi traktuje się podmiotowo:o przeproś😭

Gość Marysieńka_25
już napisałam że jest tu jedynie pośmiewiskiem. Kurczę zaczynam wątpić że ma 24 lata:-D

A nie Ty sama sprowadzasz się do przedmiotu? Inteligentnt\ych ludzi nawet prowokacje i żarty są na wyższym poziomie ....

Gość Marysieńka_25
do hmmm............. Bardzo mądrze piszesz i niemal wyrywasz mi zdania z ust:-) Wiesz czasem brakuje kogoś o pięknej duszy żeby zwyczajnie pogadać, wymienić pogląd na jakiś ciekawy temat a tu tylko takie wpisy że śmiać się czy płakać? I w dodatku pisze to osoba dojrzała...Kobieta.

;)