Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra___24

mam piekne ciało i wielkie powodzenie u facetów

Polecane posty

Wiecie co, naprawde zal mi ludzi, ktorzy nie sa piekni. Przeciez w zyciu najwazniejszy jest wyglad, nie oszukujmy sie. Jestem piekna i moge miec kazdego faceta, czy zycie nie jest piekne?:)

jesli mozesz miec kazdego to czemu siedzisz w domu, przed komputerem? Chyba powinnas byc w tej chwili rozrywana przez tłum wielbicieli?

A kto mówi, że nie?:) gdyby nie mój chłopak też mogłabym miec każdego, ale on jakiś taki zazdrosny jest czy cóś:P

Gość Sandra__24
ale nie każdy niestety chce mi zrobić kloca :(

Gość dprofesor dr wiktor z krakowa
sandra ale pomysl ze bywaja tez piekni faceci u ktorych niemasz najmniejszych szans

Gość ale nie masz wielu innych
rzeczy takich jak rozum,samokrytycyzm i szacunek ludzi,szczególnie facetów :D:D:D

Nie ma faceta, ktorego nie moglaby miec. Zonaci, wolni, dzieciaci, mlodzi, starzy, brzydcy, megaprzystojni..moge miec kazdego...

powiedzcie mi jak to jest byc brzydkim lub przecietnym i nie zwracac uwagi wszystkich mezczyzn? Ciezko wam?

Sandra___24 ja tam jestem ładny ale nie chodze bez majetk na imprezy(zwałszca w poscie) i nie podrywam wysztkich panien które maja czym oddychac

Sa oczywiscie i negatywne strony bycia piekna. Ciagle musze odprawiac delikwentow, ktorzy chyba sa slepi jesli mysla, ze maja u mnie jakies szanse...

ciekawa jestem co zrobisz jak zobaczysz pierwszą zmarszczkę na twarzy :P

Ale ja pisze o faktach. Mam pisac, ze jestem brzydka i nikt mnie nie chce, aby wyjsc na skromna?:(

Gość Sandra ___24
mój misio też pogina bez majtoszek jesli go o to poprosze i wykonuje taniec Rickiego Martina gdy jesteśmy razem w klubie :-)

aaaa botox...zapomniałam...później fajnie wyglądaja te postrzałe paniusie...jak nadęte szansonistki z Las Vegas :O

spoko..jakoś to przeżyjesz ...ja miałam poparzona prawa strone buzi..czas goi rany

Sandra___24- mozesz byc ładna ale poco zakładasz takie puste tematy , zal.pl /////// i tyle w tej sprawie gdybyś jeszcze była Sandra___18 to bym cie tak nie dissował maja droga :-) a tak zal

Justynaa, dzieki:) Jestem przyzwyczajona do tego, ze kobiety albo mnie nie znosza albo mnie nasladuja.

każdy sie będzie starzał...niestety niektóre baby nie potrafią tego robic z godnością