Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra___24

mam piekne ciało i wielkie powodzenie u facetów

Polecane posty

tylko że brzydki podniesie sie z tego...a piękny raczej źle kończy

Gość Sandra ___ 24
Czasem pisze pod czarnym nickiem a czasem pod pomarańczowym - jestem taka crazy , grunt to odstawać od tłumu brzydkich i przecietnych ludzi :-)

Gość co masz do milionerów
bardzo fajny program

Gość daniellXD
Dzięki Bogu moja dziewczyna jest normalna.

Gość Sandra ___24
bez szaleństw pytam swoje lutereczko tak 17 do 18 razy na godzine , sadze ze to ok

czytam te wszystkie Twoje wypowiedzi Sandro i coś mi podpowiada że jesteś....nic dodać nic ująć jedną z kurewek używających do woli pustą jak dzban...jesteś piękna....hihihihihihi

Gość Marysieńka_25
oj Sandra Sandra. Po pierwsze od razu zaznaczę że jestem laska, ładna i niczego mi nie brakuje i nie mam zwyczaju obnoszenia się z tym na forach żeby sobie podnieść satysfakcję. Ale tutaj jestem zmuszona napisać bo przyznam że po przeczytaniu uważam że jesteś strasznie nieciekawa. Ktoś kto jest piękny nie zaznacza wszystkim że jest piękny:-) A po drugie twoje wymiary dziewczyno świadczą jedynie o NIEDOŻYWIENIU!!!!!!!!! Kobieto masz niedowagę i to sporą. Mam 175 cm wzrostu i ważę 59 kg i jestem bardzo szczupła i wiem że powinnam jeszcze przytyć ze 2 kg żeby być ok. A ty ważysz 56 i twierdzisz że jesteś super?????????????? Przytyj bo same kości z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość secret.mam
Autorko a co powiesz o kobiecie pięknej jak obrazek,kiedy idzie ulicą patrza sie na nią nie tylko z zachwytem przechodnie ale i ludzie w samochodach .a ona ciągle sama.....z wyboru ponoć....i ona twierdzi że wolałaby być przeciętna a szczęsliwa

Gość Sandra ___24
przejżałes mnie- bystrzak z ciebie :-)

Malowałam paznokcie i nie mogłam klikac:O A Ricky Martin jest spoko:) Jego też sobie wyobraziłam jak tańczy bez gaci;) Mniam:)

Gość misiooooooo
piekna sandro wklej swe zdjecie;)))))

droga sandro czy jak ci tam... to czy jest sie szczesliwym w zyciu nie zalezy od wagi i wymiarow. Szczescie to troche bardziej zlozony proces. A jak za kilka lat uroda przeminie to co - nagle bedziesz nieszczesliwa? Mam kolege ktory wygral walke z rakiem i mimo iz po wielu chemiach, jego cialo jest wyniszczone, ze w wyniku choroby nie slyszy na jedno ucho, a na drugie slabo, ze mozna o nim powiedziec wszystko ale nie to ze jest atrakcyjny fizycznie... Pewnie wiec nie uwierzysz ze moze byc szczesliwy, a wierz mi ze jest i to bardzo. Zazdroszcze mu tego optymizmu, szczerosci i otwartosci jaka ma do ludzi i swiata.

Gość Sandra ___24
szejk joł bom bom , tak własnie robie na dysce - móiw wam jestem taka piekna ,ze moge mieć kazdego

Gość Marysieńka_25
jesczcze raz apeluję: SANDRO ZJEDZ COŚ a wcześniej przeczytaj mój komentarz:-)

ja patrzę tylko rano...czy nie mam pasty do zębów na buzi...i na tym sie kończy...nie maluje się...nie farbuje włosów...nie tapiruję...jestem naturalna

Gość Sandra ___24
Marysieńka_25 o mnei sie nie martw potrawei dziennie zjeśc baniak bigosu a wieoczorem jak nie starcza pedze do KFC bo pełny kubeł kurczaka , mimo to trzymam linie - jestem po prostu piekna :-)

Gość Sandro7777777777777777777777
a ja cię znam i wcale taka piękna nie jesteś!!!!!

Nie, nie jestem przerazliwie chuda, duzo zalezy tez od wagi kosci. Secret.man, nie wierz w gadki pieknych obiet, ktore twierdza, ze wolaby byc brzydsze i przecietne. Mozliwie jednak, ze nie jest szczesliwa, bo nikt nie powiedzial, ze uroda zapewnia szczescie.