Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra___24

mam piekne ciało i wielkie powodzenie u facetów

Polecane posty

Oj tam zaraz strasznie:O Usmiechac się tylko nie można. Goldie Hawn? w jakimś filmie tak miała:)

Dlaczego mam myslec co bedzie za kilkanascie lat?? Mysle, ze jesli teraz jestem piekniejsza od rowiesniczek, to za 20 lat rowniez bede piekniejsza tylko oczywiscie starsza niz teraz:)

Gość Sandra ___24
walczyłam o 3 miejsce w swoim okregu na mis mokrych majtoszek (ale zostałam zdyskwalifikowana gdyż nie miałam majtoszek na sobie podczas konkursu :-( )

Za 20 lat to wymyślą na pewno coś takiego, że nawet będziesz mogła byc młodsza niż teraz:) Ja z tego chętnie też skorzystam:) A Ty Matylda?:)

wcale nie jestem piękną...poszłam dla jaj...jestem zwykłą kobietą

Dla mnie takie konkursy nie sa wyznacznikiem piekna, bo np, taka paskudzka moglaby mi buty czyscic, a chyba zajela jakies miejsce.

Gość emmma bónton
Sandra___24 Dla mnie takie konkursy nie sa wyznacznikiem piekna, bo np, taka paskudzka moglaby mi buty czyscic, a chyba zajela jakies miejsce. Ta wypowiedzia udowodniłas ,ze coś nie tak jest z towja zawyzoną oceną

Wiesz, ze ludzie piekni czesciej i szybciej awansuja od brzydkich? Uroda sie liczy i to bardzo.

Gość Sandra ___24
AWANSUJA BO WIEDZA KOMU STRZELIć PALCóWECZKE I W JAKIEJ KORPORACJI ZAKRECIC DUPECZKE :-)

Piszesz z wlasnego doswiadczenia?:D Ludziom pieknym nieswiadomie przypisuje sie pozytywne cechy.

Gość raczej nie mogła byś
mieć każdego, po przeczytaniu Twoich wypowiedzi nie byłbym zainteresowany w najmniejszym stopniu Twoją osobą.... kijem bym Cię nie dotknął :O także widzisz Sandro nie możesz mieć każdego,wybacz. Łatwiej Ci będzie bo dasz dupy tu i tam,i będzie ok,a Ci brzydsi to co maja zawdzięczają tylko sobie i swojemu intelektowi a nie ruszaniem dupy.

Gość Sandra ___ 24
śMIEM SIE Z TOBą NIE ZGODZIć RUSZANIE TUłACZKIEM JAK MóJ MISIO A rytm rickiego martina ma sens i śwadczy o intelekcie

raczej nie mogła byś, zacznijmy od tego, ze w zyciu nie zwrocilabym uwagi na frustracika piszacego na forum kobiecym:) Po drugie swiat nie nalezy do brzydkich, skromnych i przecietnych ludzi. Tacy ludzie nie dostaja tego, czego pragna i jeszcze zyja ze swiadomoscia, ze sa nijacy:(

nie wolno być takim zadufanym w sobie...bo wystarczy jeden wypadek...jedno poparzenie twarzy[czego tobie nie życze] ale wiadomo wypadki chodza po ludziach...i ja nie wiem co byś zrobiła?