Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona24

SEKS, orgazm, no nie wiem co jeszcze wpisać żebyście weszli i wypowiedzieli sie?

Polecane posty

Gość niedoswiadczona24

jestem z moim mezczzna od dosc dawna. od miesiaca wspolzyjemy, i nie wiem dlaczego nie mialam orgazmu, dlugo sie kochalismy. On tez nie mial orgazmu, nigdy jeszcze nie kochalam sie z mezczyzna, moze podpowiecie mi, jak go doprowadzic do orgazmu, no i czy facetom potrzeba gry wstepnej? prosze potraktowac temat moj powaznie, pozdrawiam, Ania 24.

Gość all night long
Aniu, oczywiscie ze musisz go rozgrzac przed stosunkiem. nie mozesz z nim porozmawiac? on cgyba jest doswaidczony bardziej?

W temacie powinnaś wpisać \"scat\" lub \"obciągam z połykiem\", wtedy pewnie ktoś by zajrzał ;)

Gość boszzz ales beznadziejny
jest

Gość spragniona hehe
heheeee no a więc najpierw proponuje loda lub choć ręką poruszaj no a jak to tez nie to jakąś bieliznę seksowną załóż lub chociaż coś zboczonego mu poopowiadaj:) a z twoim orgazmem to nie będzie tak szybko a on ci minetkę juz robił?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
gra wstępna to podstawa z całą pewnością najbradziej podniecająca i 100000000 ważniejsza od samego stosunku..to przy grze wstępnej poznaje się czego pragnie Twój facet ;) jakie lubi pieszczoty...w jakich miejsach całować, głaskać, podgryzac :P ludzie sam sex bezpośredni? wpadniecie w rutyne a propo orgazmu to możesz go mieć za 10 lat dopiero hih...nie no bez przesady orgazm u kobiety moze być wywołany przez pobudzanie łechtaczkki lub dopochwowy...ale z tym jest trudniej...trzeba doświadzenia, dobrej znajomosci swojego partnera czy partnerki.) troche wyobraźni itp będzie dobrze

Gość łe tam nudzisz jak
tradycja nakazuje

Musicie trochę nad tym popracować, skoro nie kochałaś się wcześniej z facetem to przez sam fakt myśli o tym, że bardzo ci na tym zależy blokujesz podświadomie doznania samej przyjemności. Szczerze, to ja ze swoją dziewczyną długo nad tym pracowałem bo ona też wcześniej z nikim nie była, po trzech latach znajomości mogę powiedzieć że było warto. Każdy może napisać jak doprowadzić faceta do orgazmu ale jak sprawić żeby wam obojgu było przyjemnie i to nie kończyło się po miesiącu to bardziej złożone. Napisz na maila opowiem z przyjemnością.

Gość ja nigdy nie dochodzę
kiedy sie kochamy, ale zawsze kiedy on ociera swoim penisaem o moją muszelkę, a dokładniej o łechtaczkę, najlepsza jest do tego pozycja na jeźdźca, łechtaczka super stymulowana penisem achh.... kiedys miałam dzieki tej technice 7 orgazmów pod rzad :) a kiedy już ja jestem zaspokojona to bierzemy się za niego, najpierw troszke pobudzam rączką i potem jedziemy :D no, ale my jestesmy swoimi pierwszymi partnerami, dopiero wchodzimy w tajniki seksu no i mamy po 18 lat :P

Gość ja nigdy nie dochodzę
dodam, że on też czesto dochodzi przez owe "ocieranko" ;)