Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt wysoka

Mam 178 wzrostu i chciałabym być niższa. Czy jest jakaś

Polecane posty

Gość Stanlej
tez o tym pomyslałem, ale postanowilem trzymac kulture... to narka:)

Gość wysoka jak modelka
Ile wzrostu ma twoj chlopak?>

Gość wysoka jak modelka
Mój? 184

Gość a ja bez oka chodze
ja mam 180cm i duze powodzenie u facetów powyzej 190 wg mnie twoja teoria to jakis sposób na dowartosciowanie

Gość wysokie modelki
Hehe jesteś śmieszna po prostu i nawet tego nie widzisz.

Gość marek m
ja mam 174, a moja dziewczyna 170. I tak jest dobrze

Powiem tak Kazdy tu wypowiada swoje zdanie Ja pisze szczerze i prawde Spotkalam wielu facetow i ci bardzo wysocy zawsze mowia ze zbyt wysokie ich nie podniecaja Ale ja mam takie doswiadczenia a ktos inny moze miec inne,mowie wylacznie o moich doswiadczeniach

Gość wysokie modelki
Bo to są spostrzeżenia wybiórcze w celu poparcia swojej teorii o własnej zajebistości.

Gość Ziroczka21
tak samo jest z facetami powyzej 180-83 - sa niewymiarowi - male glowki niepasujace do reszty

Po prostu jak spotykam wysoka dziewczyne to najczesciej ma nieciekawa buzie, ale nie wiem dlaczego i od czego to zalezy. Moze to przypadek.

Skad w was tyle zlosci? Pisze tylko o wlasnych spostrzezeniach, mozecie sie z nimi nie zgadzac.

Gość Ziroczka21
najlepiej jak facet ma 178-183 to sa idealy. Kobieta powinna miec 167-175 i bedzie git

Gość wysoka jak modelka
ignatka, ja właśnie zauważyłam coś wręcz przeciwnego :) Niskie dziewczyny są takie jakieś niewymiarowe, przeważnie z defektami - za krótkie nogi, za długi tułów i takie małe główki :)

Gość wysokie modelki
O i następna...

Gość Franek co
Ja mam 170 i jakos zyje

ja nie mam defektów, jestem idealnei proporcjonalna ;) a dziewczyny wyja z zazdrosci na mój widok :) I kocham siebie, czy to zle ?:)

Gość wysoka jak modelka
Ziroczka21 - zgadza się, no faceci do 190 :)

Zycze wam wszystkim braku kompleksow, kazdy moze kochac siebie a kompleksy rodza sie w naszych głowach

Gość torro man
ja mam to w dupie

ja tez mam 178 cm :-) i nie chcialabym byc nizsza. nie przeszkadza mi moj wzrost i dobrze mi z tym. nie doszukuj sie wad w tym wzroscie tylko poszukaj zalet :-)

Gość wysokie modelki
Takie gadanie to metoda na wyparcie kompleksów ludzie kochający siebie nie zwracają uwagi na defekty innych i nie muszą przekonywać siebie i innych o swojej atrakcyjności. Są świadomi własnego wyglądu i nie przyjmują się czyimiś przytykami. A takie gadanie o miłości do swojego ciała stanowi pokazówkę dla innych.

Gość wysoka jak modelka
Ale prawda jest taka, że ja, jako wysoka lepiej się czuję (na ulicy np.) z wysokimi. Mam przyjaciółkę 160 wzrostu i rzadko z nią wychodzę, bo średnio razem wyglądamy..

goscinka jesli lubisz swoj wzrost to super i dla siebie jestes najpiekniejsza i o to chodzi, wedlug ciebie idealny jest wzrost 178 a we4dlug kogos innego 167 i fajnei ze ludzie sa rozni bo byloby nudno

Gość wysokie modelki
Matko boska to ja chodzę z koleżanką co ma 190 i jakoś nie widzę w tym problemu.

a ja mam przyjaciolki i nizsze i wyzsze, zwsze nalezalam do sredniakow, ani za mala ani za duza i jest git I nie lecze kompleksow bo ich nie mam ale skoro weszlam na ten topic to chyba o czyms trzeba rozmawiac? Ciekawa rozmowa jest wtedy kiedy dochodzi do polemik i chyba po to jest ten topic zeby polemizowac?

wysoka jak modelka to chyba nie jest twoja przyjaciolka skoro sie jej wstydzisz.

Gość statystyka nie kłamie
wielkie baby zostają najczęściej starymi pannami :(

"A o tych wielkich mowia ze po co im takie potezne baby skoro sami sa potezni, taka i w lozku nieporeczna i wogole, ani jej na rece wziasc ani nic, a jak nie daj boze przytyje to po prostu baba-grzmot, ogromna i tlusta..." Fajnie a jak jest kurduplem i przytyje to nic tylko kopnąć i ze schodów sama sie poturla ;)........

Gość kasssiczek CAŁA PRAWDA
a ja mam 173 cm wzrostu i waze 53 i chcialabym byc ciut wyzsza i ciut grubsza:) Ale kazdy mi masli,ze ładniutka jestem i ze super figurka,wiec nie gadajcie.,ze male sa fajne!!Kobieta powinna miec powyzej 170 cm!! CAŁA PRAWDA