Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malasmutnakrolewna

co zrobic z tym fantem?

Polecane posty

Gość Allliczek
Tak, ale dobrze Ci radzę - zastanów się czy on aby na pewno jest wart Twoich uczuć... Żebyś kiedyś znów nie cierpiała przez niego

Gość malasmutnakrolewna
oczywiście że się zastanowię no i po pierwsze nie powrót do tego co było .. ale zupełnie nowe zasady z obu stron ...

Gość malasmutnakrolewna
nie, tak to na pewno nie jest..

Gość malasmutnakrolewna
przy mnie nie rozmawiał na necie ..w ogóle bedąc ze mną raczej komp to tylko sprawdzić pocztę i tyle ... czas poświęcał mnie, zwłaszcza gdy przyjeżdzał z zagranicy raz na 3 miesiące...

Gość drogie dzieckooo
ja, stara baba mówię ci,że mężczyzna, który raz już zostawił kobietę, zostawi ją po raz drugi. Może nie za rok, ale za 5, 10 lat. Wszystkie, ale to absolutnie wszystkie przypadki, jakie znam (moich koleżanek, mój zresztą też) tak się kończyły. Są faceci, na których po prostu nie można polegać. Koniec, kropka. Ale jak chcesz sobie życie spie.... na własne życzenie to droga wolna.

Gość malasmutnakrolewna
nie jestem dzieckiem ... mam prawie 3 z przodu ..

Gość Allliczek
"Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się dumą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. (...) " Ty może tak masz, ale czy on też? :(

Gość malasmutnakrolewna
wierzę że zrozumie ... i z tego co robi wydaje mi się że idzie to w tą stronę ..

Gość i jak kiwnie palcem
Marne założenia, zakładanie że on zrozumie czy będzie starał się zrozumieć mężczyźni nie myślą tak jak kobiety.

Gość malasmutnakrolewna
tak w stronę powrotu tak myślę ..

Gość malasmutnakrolewna
nom inaczej wygodą i nie głową ..

Gość wgórehop

Gość malasmutnakrolewna
wiem ze nie powinnam :( ale napisałam dzisiaj esa do jego najlepszego kumpa.. czy on jest teraz szczęśliwy odpisał mi ...nie mam z nim teraz kontaktu zbytnio.. on raz jest szczęśliwy za chwilę nie szczęśliwy .. już taki niespokojny duch z niego , jest strasznie zawzięty i głupio uparty , ale czy kiedyś sie ustatkuje nie wiem .. nie wiem jak to wszystko rozumieć... na ile to było prawdą, i czy przekaże mu że pisałam... mam nadzieję że nie .. najgorsze co może byc to żeby teraz sie dowiedział że się interesuje nim i ludzi wypytuje.. :O

Gość malasmutnakrolewna
ech nikt nie doradzi :(

chcesz byc z facetem ktory zostawil cie dla innej i chcesz jeszcze o niego walczyc? gdyby on cieie chcial to spakowal by manatki i klekał u twoich stop proszac o wybaczenie!