Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rafcio

Trądzik pokonany !- głodówka oczyszczająca

Polecane posty

simona szkoda mi slow.:/ o.O hania dzieki ;D dzis pierwszy dzien drugiej glodowki bedzie dobrze :D mam taka nadzieje :D zreszta mam juz elegancka twarz po ostatniej glodowce, nic mi praktycznie nie wyskakuje ale chce to wyleczyc do konca :) bo wiem ze jedna glodowka nie wyleczy tradziku a podobno druga lub trzecia .

Gość Gural
witam u mnie dzisiaj zaczyna się głodówka !!!! Pierwszy dzien bo wczoraj miałem jeszcze wycieczke klasową i nie mogłem nie jesc i nie pic :) Teraz planuje przynajmniej 10 dni a jak sie uda to 20 :]

Gural nie przesadzaj z tymi 20 dniami :) zrob sobie mniej jak to jest twoja pierwsza glodowka. Ja jestem w trakcie drugiej glodowki 10dniowej - dzis jest 3 dzien - nie wiem czy bede robil az 10 dni -zastanawiam sie nad tym :D gural co robis zpodczas glodowki ? maseczke z zielonej glinki , lewatywy ? czy cos jeszcze , czy tylko pijesz wode ?

Gość Gural
myślę nad 20 dniami gdyż powinno się robic głodówke albo 10 dni albo 20 albo i więcej :) a dzieje się tak dlatego że następuje w okolicach 8 dnia pierwsze przełamanie kwasicowe(jakos tak sie to nazywa) a drugie około 16-18 dzien Naprawdę takie bardzo długie głodówki działają rewelacyjnie i lepiej niz krotkie co potwierdzają nawet lekarze bo wtedy organizm rodzi się na nowo i reguluję od nowa swoją prace Ja robię sobie lewatywy co 2 dzionek i piję wode na pryszcze zacząłem stosowac ATREDERM

no najlepiej takie dlugie :) ale trzeba sie dobrze do nich przygotowac , lekarz pisz w ksiazkach ze trzeba najpierw zrobis sobie kilka krotkich glodowek a potem startowac na wieksze, ja jestem teraz po 3 dniowej glodowce i czuje sie wysmienicie :)

Hejka! Jagi, czemu nic nie piszesz?? Co u Ciebie? Bardzo jestem ciekawa tej diety na zawolanie, ale nie dostalam od Ciebie maila?! A mozesz cos napisac o tej kuracji z jablek? Moze i ja bym sie na to skusila? Pewnie ciagle nie zastosowalas - teraz przed swietami to chyba juz bez sensu. Ja planuje wielki powrot na lono zdrowego odzywiania i kuracji oczyszczajacych po swietach. Chcialam Cie zapytac tez o cos, co i pozostalych na tym forum moze zainteresowac - na innym temacie kafeterii natknelam sie na twoja wypowiedz, ze przyczyna tradziku moze byc candida albicans. zdaje sie ze takze tutaj cos o tym wspominalas. tam podalas stronke: http://www.eioba.pl/a77701/grzybica_kandydoz a_zwana_rowniez_drozdzyca czy zdobylas na ten temat jeszcze jakies inne info? ja troche poczytalam i jestem prawie pewna ze to candida jest odpowiedzialny za nasz problem. ale wiekszosc artykulow jest jakby kopia tego ktory Ty podalas. pozostale nie daja wielu innych informacji. dlatego jesli masz jakies ciekawe przydatne informacje na temat tego drozdzaka, prosze podaj tutaj! Gural jak tam Twoja glodowka? masz racje, lepsze sa dluzsze. ale do tego trzeba silnej woli i dobrego przygotowania i umiejetnego wychodzenia z glodowki. Pathetic - rozumiem ze chciales zrobic 10cio dniowa glodowke ale poprzestales na 3 dniach? i co sa efekty juz po 3 oprocz wysmienitego samopoczucia? planujesz kolejne glodowki? w jakim odstepie i jakie dlugie? pozdrawiam Was wszystkich! ;)

ja ogolnie z cery swojej jestem zadowolony a poprzestalem na 3 dniowej bo bym wygladal jak szkieletor , musze przytyc :) a glodowki planuje ale takie 3 dniowe bede robil moze co jakis czas

Gość Gural
siemanko :) jeżeli chodzi o Candide to również myślałem że jest ona przyczyną trądziku u mnie , robiłem nawet badania i mimo że wyszła w kale to nigdzie indziej jej nie ma . Ja obecnie uważam że mój trądzik jest spowodowany przez Hormony a dokładniej DHT co odpowiadało by też na pytanie wypadających włosów [poczytajcie na temat trądziku androgennego przez genetyczny trądzik pojawiają sie na skroniach i na żuchwie takie gule których nie można wycisnąc i ja takie mam ... obecnie stosuje atrederm i schodzi po nim mocno skóra - zobaczymy czy pomoże.

Gość Gural
siemanko :) jeżeli chodzi o Candide to również myślałem że jest ona przyczyną trądziku u mnie , robiłem nawet badania i mimo że wyszła w kale to nigdzie indziej jej nie ma . Ja obecnie uważam że mój trądzik jest spowodowany przez Hormony a dokładniej DHT co odpowiadało by też na pytanie wypadających włosów [poczytajcie na temat trądziku androgennego przez genetyczny trądzik pojawiają sie na skroniach i na żuchwie takie gule których nie można wycisnąc i ja takie mam ... obecnie stosuje atrederm i schodzi po nim mocno skóra - zobaczymy czy pomoże.

Gość Jagi
Cześć wszystkim! Nie pisałam,bo byłam kilka dni bez kompa,trzeba było przeinstalować system. Hania wysłałam Ci meil przed chwilą.Diety jabłowej nie stosowałam w pełnej wersji,ale jem dóżo jabłek bez skórki właśnie,czasami nawet cały dzień z przerwą w południe-kiedy jem obiad :):),ale to działa!po takich dniach jabłkowych cera matowa,nie ma mowy o żadnych nowościach na twarzy! Z tym trądzikiem,to nie u każdego jednakowa przyczyna powstania jest a znależć ją nie tak prosto!Mi po hormonach lepiej,więc je biore ale głównie ze względu na antykoncepcje je biore,przerwałam na miesiąc na okres głodówki.Przed nią,mimo,że brałam już kilka miesięcy diane 5 nie było rewelacyjnie,troszeczke lepiej może. Ten artykół o candida znalazłam na innym forum o trądziku ktoś polecał.Myśle,że u mnie ten grzyb może być przyczyną,bo mam inne objawy tego grzyba w organiżmie.Ale tak jak pisałeś góral nie u każdego przyczyna powstania trądziku jest jednakowa i trzeba troche poobserwować i być lekarzem dla siebie. Jeszcze jedno dla wszystkich:znalazłam dziś,szukając tego forum drugie-założone przez tego samego Rafcia,który założył to!tEŻ PISZE O SPOSOBIE NA TRĄDZIK,POMÓGŁ WYLECZYĆ DWÓM OSOBOM. podaje wam adres jak chcecie zajżeć,a może spróbować...:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4419274

Gość Jagi
lokozaa napisz coś więcej!w sensie w jakich dawkach i jak długo używałaś?!Jak bardzo zaawansowany miałaś trądzik?

Gość londyn
7 dzień głodówki. Zaczęły mnie boleć nogi i nie mogę spać. Przyszedł kryzys. Czytałem że po 3 dniach ktoś budzi się i świat jest piękny. Cały czas jestem osłabiony. Marzy mi się sok z jabłek i bananów zrobiony w sokowirówce. Pije tylko wodę. Tak bardzo chciałbym dotrwać 20 dni. Bo chcę być po prostu zdrowy. ""Dla przykładu dżdżownicom można w ten sposób przedłużyć życie 19-krotnie, myszom 4-rokrotnie, natomiast wysoko rozwiniętym dużym ssakom 1,5-2-krotnie. Właśnie na tym etapie głodowania eksperymentalnego, przeprowadzanego przez naukowców wielu krajów pośrednio ustalono, że fizjologiczne głodowanie mniej lub bardziej odbudowuje pracę aparatu immunogenetycznego żywych organizmów, w ten sposób wydłużając im życie. " Więcej na: http://raynold.prv.pl/pl/004/001/001/

Gość naddia1
obskocze chyba kazdy topic zwiazany z tradzikiem. Mysle o glodowce, choc nie kazdemu to pomoglo... chcialabym zaczac od poniedzialku i nie wiem ile bede trwac w tym. Tylko nie bede sobie robic lewatyw. I moze mi ktos powiedziec jesli od paru dni jem malo a w weekend postaram sie jesc same owoce to wystarczy jako okres przygotowawczy? mam ropny tradzik candide zdiagnozowano-bez badan i nie jem glutenu ale nic nie pomaga hormony-podwyzszony posiom testosteronu- novynette 3 mce nic nie pomaga a nave stan sie pogorszyl mlecznych rzeczy nie jem, nic nie pomaga to w skrocie moj rys :) pozdrawiam

Naddia, z tego,co tu czytam, to Tobie lepiej posłużyłaby urynoterapia, wejdź na ten wątek, m.in.wypowiadała się na ten temat Ona14.

hej, ja właśnie od wczoraj zaczełam głódówke, ale wczoraj jadlam jabłka - nie obrane. A widze że tu chyba trzeba obierac.. to znaczy ze dzien zmarnowalam? szczerze to juz nie moge z tą głódówką ale chce chociaz te 3 dni wytrzymac ;)

jak glodowka to nic powienienes nie jesc :) i robic lewatywy bo lewatywa to podstawa !!! tu chodzi o to zeby wyczyscic jelito grube ze złogow itd !

Gość thejack27
czesc, zaglada ktos tu jeszcze ? czy wszyscy co sprobowali GLODOWKE ,zaglodzili sie na smierc ? :P

Gość eli55
Hej, ludzie, o czym wy tu piszecie....?? Jaka lewatywa na głodzie? Głód to nic niejedzene, to trawienie trucizn w jelitkach, które wcześnie macie oczyścic! Głód to żadne pomarańczki ani jabłuszka.

Gość Roksana15
Co to jest LEWATYWA ???

Gość tolek
czy mocz zbierany z dwóch dni nadaję sie do robienia lewatywy? czy nie zaszkodzi? Chcę dzisiaj ropocząć kurację i mam mocz z wczorajszego dnia i dzisiejszy zbieram

Gość upssss
lewatywami i głodem doprowadzicie się do choroby co za ciemnogród ktoś se jaja robi, a wy w to wierzycie

Gość Miska11
Ja jestem na glodowce 7 dzien. Nie wiem jak dlugo wytrzymam. Mam glod w glowie i niesmak w buzi. Na szczescie trwa to tylko kilka godzin dziennie, jest mi wtedy bardzo niedobrze. Poza tym to samopoczucie calkiem niezle. Waga spadla o 9.2 ale to razem z dwutygodniowym okresem przygotowawczym. Oczekiwania? naprawa rozregulowanej przemiany materii - zalatwialam sie raz na tydzien, a mam zamiar czesciej :-) Pozdrawiam

Gość cv-jack
witam wszystkich głodomurowiczów, niedawno zapoznałem się z tamatem głodówki i powiem że to moja deska ratunku po 6 letniej walce z trądzikiem. Obecnie jestem w fazie przygotowania organizmu do głodówki. 9 dzień przed głodówką i po 2 lewatywach i powiem że kiedy zmieniłem dietę to strasznie się mi pogorszyła cera, zwykle pojawiało się 2-3 wypryski na twarzy, teraz mam całe pola ich. No ale to znak że zmiana diety zadziałała. Niedługo przejdę w tryb głodówki i postaram się wkrótce napisać co się w tym stanie ze mną będzie działo. Na tym teraz zakończę i pozdrowię wszystkich usiłujących wrócić do życia z pełnym zadowoleniem ze swojego wyglądu.

Gość cv-jack
Witam, dziś mój 2 dzień głodówki, trzymam się nad podziw dobrze, czuje niewielkie osłabienie i o dziwo ból w nogach - taki jak po przejściu paru kilometrów. Piję sobie wodę źródlaną i jest narazie OK. PS. od kąd zacząłem przygotowania do głodowki do teraz schudlem już 6KG!

Gość Wujek_Jez
Witam! przed chwila trafilem na temat glodowki i powiem wam ze chyba sie podejme takiego zabiegu, jestem jeszcze ciekaw jak z tym oczyszczaniem , pytanko do Ciebie cv-jack - kiedy nastepuje wysyp i jak szybko maleje do formy "wyjściowej" ?

Gość marcin RSA
ludzie napiszcie jak najwiecej o tych głodówkach czy to rzeczywiscie pomaga na trądzik

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować