Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzy

zaproszenie na ślub-pytanie.

Polecane posty

Witam was.Post moze za bardzo nie pasuje do tego podforum ale ta sprawa to troche moim zdaniem nie pasuje do tematów o ślubie,prosze o wyrozymiałość.Prosze Was o porade,w rodzinie szykuje sie wesele,fakt dopiero w sierpniu,ale jak narazie nie mam z kim iść,czy waszym zdaniem stosowne było by zaprosic juz teraz kolezanke(nawet nie wiem czy by poszła),czy może to tak troche za wczesnie ,mówiąc ,że niema sie z kim iść.Wiecie moze by pomyslała,że moze cos do Niej czuje ,że już teraz przychodze.Co o tym myślicie?Tylko nie piszcie mi ,że do tego czasu znajde swoja połówke i bedzie ok,na to sie nie nastawiam,ale nigdy nic nie wiadomo.Pozdrawiam.

dodam tylko,ze znamy sie ponad 2 lata,ale nie mamy okazji ze soba za czesto porozmawiać,dlatego niewiem jakby mogła to odebrać,wiem tylko tyle,że na poczatku znajomosci podobałem jej sie,a teraz niewiem,ale ja nic nie czułem i niemówie,ze cos teraz czuje(to tak na marginesie).

poczekaj z tym jeszcze. jeżeli teraz ją zaprosisz a potem znajdzie się jakaś inna to jak tej powiesz że nie chcesz już żeby z tobą szła? jeżeli nikogo nie znajdziesz, to popros ją o towarzystwo na weselu dopiero miesiąc przed.

jesli wesele jest w sierpniu, to zapros najpozniej w czerwcu , bo wiesz - sezon urlopowy, moze kolezanka ma jakies plany , wiec bedziesz mial troche czasu na znalezienie innej :)

cóz mysle,że trzeba bedzie zaczekać.ale niestety wielkiego wyboru nie mam,bo trudno było by iśc z kims nieznajomym.gorzej będzie jak np: bedzie zajeta,a miesiąc to niewiele czasu,tak mysle.no ale czerwiec to najpóżniej.dzieki wam.moze ktoś jeszcze?

Gość tylko czemy o ma
byc kolezanka :| a nie kolega :P