Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

lubicie spacerować po lesie??

Polecane posty

"Las to chaos, bałagan i nieporządek. Wystarczy kilka lat nie być w jakimś mateczniku aby zobaczyć jaka stoczyła się tam bitwa, ile drzew padło martwych, dla ilu nie starczyło światła i wody. Wszędzie ujrzysz poprzewracane i gnijące pnie, pożerane przez pasożytujące na nich grzyby." w porownaniu z miastem w dzisiejszych czasach las jest wzorcem porzadku..pomijajac smieci oczywiscie :P

najwiekszym i najbardziej nie bezpiecznym pasozytem na ziemi byl i bedzie czlowiek amen

{ Las tutejszy wydawał się niezwykle żywotny, zachłanny na każdy skrawek ziemi. Gdzie było sucho - zasiewał brzozę, gdzie wilgoć - osadzał olchy i osiki, jeszcze gdzie indziej usadawiał dęby, modrzewie i graby a wszędzie siał sosny iświerki. Latem wabił aksamitną zielenią ale wystarczyło wejśc nieco w głąb i pochłaniała człowieka mrok... } :P

Gość konkubina andrzeja z biłgoraja
często nocami chodzimy. Andrzej lubi na łonie natury od zada. Jest bosssssssssssssko. Pozdrówka z biłgoraja.

Gość nie mam nicka 1983
Lubie

lubię spacerować po lesie:classic_cool: zresztą dookoła mnie sam las...:classic_cool:

Gość moje drugie ja
do setuni -super stopka!!!! ;-)