Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didodoo

uwielbiam żonatych

Polecane posty

Agniecha ja w to wierze ;) mam nadzieje ze na takiego trafilam. I mam nadzieje ze kazda WARTOSCIOWA KOBIETA takiego spotka zeby jej nie skrzywdzil. co do urody ona przemija znasz moze piosenke krajewskiego przemija uroda w nas w zdumieniu i w oczach gwiazd przemija uroda jak nagla pogoda jak zima w La Paz... .

kacia - wybacz, ze burze Ci swiatopogląd, ale jesli juz tak cytujemy to dam Ci swoj ulubiony cytat "Ludzie, którzy kochają w życiu tylko raz, to w rzeczywistości istoty puste. To, co uchodzi w ich pojęciu za wierność i uczciwość, jest albo siłą przyzwyczajenia, albo imaginacją." dlatego wlasnie nie ma co sie zapierać, stawiac kategorycznych stwierdzen, bo zdradzic mozna choćby z miłości...

a bywa i tak ze dajmy na to jest malzenstwo. Zgodne szczesliwe zakochane. I nagle jest tragedia przykladowo kobieta ulega wypadkowi. traci wladze w rekach zostaje sparalizowana ma pokancerowana buzie. Z pieknej kobiety robi sie osoba brzydka nieatrakcyjna a drsstycznych przypadkach roslinka. I jesli facet bedzie ja kochal tak jak przedtem jak przed wypadkiem to dla mnie to jest milosc. Ze on dalej chce z nia byc wspierac ja pomagac Nie z LITOSCI. TYLKO Z MILOSCI!!!!!

KOMICZNE>>>> a skad wiesz jak bylo u mnie????Morzesz burzyc wole swoj swiatopoglad dobrze mi z nim. Kocham i jestem kochana jestem szczesliwa. I zeby nie bylo ze jestem kukielka wiszaca na ramieniu meza. Niezdolna do zrobienia kroku bez Niego. mam przyjaciol pasje sprawy o ktore walcze a o niektore walczymy wspolnie. To raczej Tobie chyba czegos brak w zyciu bo usilnie chcesz mnie zasmucic zdolowac. Nie uda Ci sie.

Gość pablo45562
Na mnie akurat, a zwłaszcza po małżeństwie nie interesuj ą kobiety ani piękne, ani inteligentne i błyskotliwe, bo taką włąśnie mam żonę - i przyznam, że na dłuższą metę jest to bardzo nudne i męczące. Za to podobają mi się kobiety nie tyle inteligentne, spokojne i ciche!!!

"A potrafi zapanować nad tym tylko facet ODPOWIEDZIALNY i też chcę wierzyć, że tacy istnieją" o dżizasss, ale tu naiwniary siedzą... co to znaczy odpowiedzialny? taki który działa wbrew sobie? teraz Cie kocha? za 10 lat pozna inną, którą pokocha... ma z odpowiedzialności byc dalej z Tobą? :D:D:D

komicznie nie jedź tak dziewczynie po bandzie. Ma ideały, wierzy w nie... może i naiwna ale czasem myślę, że ma dzięki temu łatwiejsze życie. Jest tak wiele osób, które oszukują same siebie by mieć "święty spokój". Pozwólmy im na to:)

"Z pieknej kobiety robi sie osoba brzydka nieatrakcyjna a drsstycznych przypadkach roslinka. I jesli facet bedzie ja kochal tak jak przedtem jak przed wypadkiem to dla mnie to jest milosc. Ze on dalej chce z nia byc wspierac ja pomagac Nie z LITOSCI. TYLKO Z MILOSCI!!!!!" Witam Korespondencyjnym Klubie Miłośniczek Harlequinowskiej Wizji Świata :D:D:D Bedzie ją kochał przez rok po wypadku, dwa... po 5 zapragnie być z kimś kogo pożąda - wiem, ze to niesitotny drobiazg :D ale chemii, natury nie obejdziesz... doprawdy zastanawiam sie jaki byłby średni współczynnik IQ gdyby zbadać go na Kafe :)

komiczne kazda twoja wypowiedz upewnia mnie ze jestes strasznie sfrustrowana osoba. Milosc jest piekna rzecza i na pewno istnieje. Ty natomiast nie rozpoznal bys jej nawet wtedy gdyby podeszla do Ciebie i polaskotala Cie w ucho.

komiczne ty chyba zaliczasz sie do osbo tzw w oczy i poza oczy. bedziesz pieprzyl koledze jej stary a to franca zdradza cie nie przejmuj sie a w duchu sobie myslisz dobrze ci tak chujozo. zaklamanie z Ciebie az bije.

dlatego wlasnie nie ma co sie zapierać, stawiac kategorycznych stwierdzen, bo zdradzic mozna choćby z miłości..." to prawda. ale dziewczyna na TERAZ jest w związku gdzie własnie kocha i wierzy, że to będzie trwac jak najdłużej. i to jest naturalne, w przeciwnym razie po co miałaby się zakochiwać?ma siedzieć i rozstrząsać co będzie za 1o lat?może juz nic nie będzie(spadnie w końcu na nas ta satelita, a nie chyba ja zestrzelili:P). albo...ma siedzieć i rozmyślać, że mąż ja na pewno zdradzi za chwilę, albo ona sama popłynie z kims kto nia calkiem zakręci.eeeee:)

atrka - naiwność to zawoalowana nazwa głupoty... Dodtakowo, autor wpisanego powyzej cytatu powiedział jeszcze inne fajne stwierdzenie "tylko ludzie płytcy doskonale znają samych siebie".... stąd wlasnie te buńczuczne zapowiedzi, te płomienne perory na temat "ja bym nigdy nie zrobiła...." :D

wlasnie pożąda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miklosc a pożadanie to zupelnie inne rzeczy.zastanawiam sie jakie Ty masz iQ????

Jest tak wiele osób, które oszukują same siebie by mieć "święty spokój"." wiesz, nie jma potrzeby się oszukiwać, ale nie ma tez potrzeby oczekiwac zewsząd zła. no chyba, że lubisz:). świadomośc pewnych spraw rządzących światem nie wyklucza wiary i skupiania się na tu i teraz.

Gość ona.pl
Wiesz co, Komiczne? Nienawidzę Cię za to że jesteś taki szczery. I kocham Cię za to że... jesteś taki szczery. :)

Zgadzam się z Tobą. Nie można mówić, że zawsze, że nigdy... to bez sensu. Sama sobie nie ufam a mam ufać innym? To jest zakłamanie i głupota w najczystszym wydaniu. A jednak czasem marzy mi sie zamknąć oczy na wszystko i widzieć tylko to co chce zobaczyć. A Tobie sie nigdy nie marzyło?

"Milosc jest piekna rzecza i na pewno istnieje. " buahahahahaha miłość istnieje, ale nie jest ani bezwarunkowa, ani wieczna i przede wszystkim - zmienia się... blednie, stygnie, konczy sie...

Hahahahhahha. Siedze i mysle kurwa a co bedzie za 15 lat 24 tygodnie 4 dni 2 godziny i 31 sekund. kurwa maz mnie zdradzi. jeju co mam robic>?????? Moze na wszelki wypadek zloze juz papiery w sadzie o rozwod. oj niee zaraz zdradzi mnie 28 maja 2021 roku ajaja. i bedzie to w hotelu qubus!! :D :Da nawet wiem z kim ta dziewczynka 15letnia dzisiaj ja mijalam na ulicy wlasnie w tym czasie bedzie tam barmanka. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Glupota niektorych ludzi powala. a i jeszcze jedno wole byc naiwna ( glupia wg ciebie) ale nie zaklamana.

Gość a ja popatrze na to inaczej
czytam i wydaje mi się, że postrzegacie rzeczywistość jako całkowicie nieprzewidywalną i przypadkową. Między taką rzeczywistością a samodzielnym kuciem własnego losu jest naprawde dużo miejsca i często udaje sie odnaleźć spełnienie w "złotym środku". Popadanie w skrajności jest tak samo głupio nieprawdziwe jak uogólnianie.

sytuacja zawsze się tak rozwija że w pewnym momecie trzeba podjąć decyzję, tylko głupek podejmie niekorzystną dla siebie

ona.pl spoko :) tez Cie lubie :P Roma - nikt nie oczekuje zła - trzeba żyć chwilą, cieszyc sie nią, ale być swiadomym realiów... eskapizmy do świata własnych marzeń prowadzą do lawinowego upadku w szambo prozy życia...

Między taką rzeczywistością a samodzielnym kuciem własnego losu jest naprawde dużo miejsca i często udaje sie odnaleźć spełnienie w "złotym środku". Popadanie w skrajności jest tak samo głupio nieprawdziwe jak uogólnianie" ach! no wlaśnie, to chcę powiedzieć:D...między wyidealizowaną miłościa, któa nie skończy się nigdy, a totalnym zblazowaniem i niewiarą jest jeszcze naprawdę dużo miejsca!!proponuję tam się udać:)

nie twierdze ze nigdy maz mnie nie zdradzi. Nie twierdze ze ja go nie zdradze. mam nadzieje na dzisiejszy dzien ze wszystko bedzie ok i bedziemy szczesliwi jak teraz. tragizowanie i czarnowidztwo to nie dla mnie co ma byc to bedzie. na razie ciesze sie chwila bo dla takich jakie przezywam warto zyc ;). i tego zycze kazdemu

Gość ona.pl
Wiecie jak niewielu na świecie jest szczerych ludzi? Ja spotkałam tylko 3 (słownie TRZY) takie osoby przez całe moje życie. Walą prawdę i nie bawią się w konwenanse. Komiczne - stawiam Ci piwo. Uwielbiam ludzi którzy są prawdziwi. Faktem jest że większość osób takich ludzi nie lubi... ;)

Gość pablo45562
Pewnie że miłość istnieje - choć to nie znaczy, że każdy musi jej doświadczyć. Jedno jest pewne, że zarówno ta osoba "doświadczona' jak i "niedoświadczona" będą przekonywały się bez końca do swoich racji. A nie zrozumieją się i tak, bo nie każdemu jest dane kochać ze wzajemnością!

"oj niee zaraz zdradzi mnie 28 maja 2021 roku ajaja. i bedzie to w hotelu qubus" jestes z Kielc? :P:P i widze, ze nadal niczego nie rozumiesz... zrozumienie realiów oraz mechanizmów decyzdujacych o naszych losach... to jak zrozumienie teorii chaosu... ale nie jest to czarnowidztwo... to własnie takie jak Ty konczą z wielkim, przepastnym jak rów mariański, czarnym jak głębia kosmosu, mrocznym jak dusza Pol Pota:P depresyjnym dołem :D bo żyją w ciepłej bezpiecznej sielance projekcji własnego umysłu... a nagle życie upomina sie o swoja... brutalnie przerywa kolorowy film

Ale ja właśnie nie jestem skrajna:) Mam ten złoty środek i dlatego sie nie emocjonuje tym co jest i tym co może być czy złe czy dobre... Kieruje swoim losem ale nie wszystko można przewidzieć... nie możemy zapanować nad wolna jednostką nawet gdy jest naszym mężem lub żoną:)

Gość a ja popatrze na to inaczej
szkoda że Autorka zniknęła, a temat poszedł w innym kierunku, choć przyznam, że też zajmującym. :) Porozmawiałabym o istocie trudnych wyzwań :)