Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didodoo

uwielbiam żonatych

Polecane posty

ok juz sie zamykam nic nie pisze komiczne zapamietaj kiedys sie zakochasz pokochasz a wtedy wspomnisz moje slowa. hie hie hie. no chyba ze wolisz kobiety pokroju autorki na co mi wyglada. Bo ja to dobieram tak milosci nie ma jest tylko ziwerzece pozadanie zatem pierdolmy sie na zdrowie. czarne to czarne biale to biale osoby brzydkie wypad z planety udusic zakopac tylko ladni maja prawo do istnienia.uczuc nie ma kazdy chce cie wykorzystac nalezy sie nie dac zaatakowac pierwszemu. To tak w duzym skrocie. tak wyglada twoja ideologia. zal.

"zostań tam gdzie jesteś, po co ta walka" jaka walka - mnie bawi, że sie ta dziewuszka tak rzuca:D a na dodatek to kolejna inteligentna inaczej, ktora uwaza, ze jasnej, jednoznacznej postawy życiowej nie mozna skonstruowac w procesie poznawczo-wychowawczym tylko trzeba sztucznie ją implantować w swą psychike w wyniku automanipulacji wywołanej lekturą :D:D:D Ale rozumiem ją - mierzy miarą własnej fascynacji harlequinami :P

Gość a ja popatrze na to inaczej
wszystko pieknie tylko dla własnego spokoju warto brać na innych poprawkę, będziecie zdrowsi :)

taaa a ty wiesz prawda???? Eh gdyby glupota miala skrzydla unisil bys sie w powietrzu jak golabek. Agniecha komiczne i czytanie ze zrozumieniem????? Nierealne. To taj jakbys wymagala od psa zeby miauczec zaczal.

a ja znałam kota, który szczekał :)

pozadanie zatem pie**olmy sie na zdrowie." kurka...osssstra jesteś jak na romantique girl..:D a tak na serio....no przeciez napisał, że mu się włączył nieopatrznie radykalizm:D. i mozna odnieśc takie wrażenie, że w życiu nie ma miłości, nic nie ma, niczego nie będzie..:D:P...a jemu chodziło tylko o to, że miłośc nie jest na zawsze:)że po prostu może się skończyć.

" Komiczne, jakiego autora cytwałeś na poprzedniej stronie zgadzam się z nim!" Oscar Wilde "komiczne napisałam CHCĘ WIERZYĆ a nie WIERZĘ" chciałbym wierzyć - myslenie życzeniowe niedokonane :P i nie chodziło o Ciebie konkretnie, ale o sprowokowanie dyskusji :P

Gość ale jaja tu są
zafundowała prowokację, a wy to łykacie jak młode pelikany :D :D :D

Gość ale jaja tu są
oczywiście autorka tematu zrobiła prowokację, a teraz śmieje się z was :D

komiczne polecam ci ksiazke Buszujacy w zbozu jesli oczywiscue umiesz czytac. Choc nie wiem czy ja zrozumiesz i zalapiesz a oc w niej chodzi. To ksiazka dla inteligentnych ludzi

Kaciu - Ty sie ciesz, że naiwnosc nie boli, bo byłabys pod permanentnym działaniem leków przeciwbólowych

Gość o my......
Roma ma rację, mo też chodzio o to, ze zdradzamy z miłości, nie dla samego faktu... jak się nie kocha=pożąda to nie polecam...

płaczę ze śmiechu

no nie mowilam posilkuje sie cytatami znanych osob. I stad jego ''madrosc"" na kafe : D

Gość Pablo5451
A ja mam do Was dziewczyny pytanie z innej "beczki". Czy podnieca Was jak facet się do was dobiera, jak najpierw was wkurwi. Bo ja odniosłem wrażenie, że taka jest moja żona. Wczoraj powiedział mi kilka niemiłych zdań - a ja jej się podobnie zrewanżowałem. A dzisiaj rano już mimo jej początkowegho oporu mieliśmy udany sex!! Co ciekawe - najpierw pyta mnie z pewnego rodzaju złością, że "czy ja wiem jak się nazywa zmuszanie kogoś do sexu jak nie ma na to ochoty, a potem jak nie ustępuję - widzę że jest bardziej podniecona niż zwykle. Jak to z wami jest???

e tam młode pelikany... dyskusja jest po to by wymieniać sie pośladami. A ta dyskusja jest całkiem niezła;)

"no nie mowilam posilkuje sie cytatami znanych osob" pisze to osba, ktora sama wkleja Twaina :D:D

komiczne ty sie ciesz ze twoje chore podejscie nie wymaga interwencji chirurgow mialbys juz za soba szereg operacji mozgu. o ile go w ogole masz

to niekoniczeni musi byc prowokacja, wiem, ze istnieja takie kobiety, ktore mysla pewnym otworem a aby sie dowartosciowac wybiraja tych juz sprawdzonych przez inne kobiety w tym wyadku zony. bawi je wchodzenie w czyjes zycie, bo nikt nie zaproponowal im wlasnego malzenstwa. smutne.

ja uprzedzilam ze go wkleje a ty nie ;P pojde jak bede chciala sam idz..... proponuje psychiatre w tempie expresowym :D moze pomoze....

ekhm ostra>>>>> to podejscie komiczne po co jesc skoro znowu bedzie sie glodnym i w dodatku sie to wydali po co pic skoo znow bedzie sie spragnionym po co sie myc skoro znowu sie ubrudzisz???? a tak w ogole poduszka za miekka slonce za jasno swieci deszcz za bardzo pada snieg jest za bialy milosci nie ma nic nie ma oj komiczne zweryfikuj swoj swiatopoglad to gorzej niz dno dna

Zdradzacie bo chcecie. Gdybyście nie chcieli, to byście nie zdradzali" o własnie Justy:D fajne są te netowe dysputy:D..od zdania do zdania, od cytatu do cytatu:P i zaraz będzie krwawa jatka.a to wszystko nie tak!!!!!zupełny brak komunikacji wynikający z niezrozumienia podstawowych faktów!!:Di każdy tylko swoje, a nie bo ja mam rację, a nie bo ja...nie bo ja!!! a tak naprawdę...... to rację... mam JA:D:D:D:D

Gość Justynko
cóż za elokwentny wywód.....

Gość kacia z braku argumentów
posiłkuje się inwektywami. pomijając jej światopogląd - to żenujące :) ( dawniej popularne słowo na kafe)

hehheehehhehehehehhe Roma noooo umarłam ze śmiechu:D Justynaaaa ale o czym Ty piszesz w ogóle?

kaciaa......nie widzisz, że komiczne podkręca dyskusje jak może?:)że prowokuje i robi się złośliwy:)

Tu nawet nie chodzi o romantyzm. Chodzi o to w co kto chce wierzyć. Komiczne, musisz pamiętać jedno. Kobiety kochają kłamstwa.

Ale szczerość sie kłóci z kłamstwami... z reszta nie wszystkie kobiety... tylko idealistki... ale jak już wcześniej wspomniałam one mają łatwiejsze życie- czego oczy nie widzą...