Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziajakakaowa

studia psychologia- z czego matura i gdzie najlatwiej

Polecane posty

Gość ziajakakaowa

hej co trzeba zdawac na maturze aby dostac sie na psychologie i ile srednio potrzeba puntkow? dzieki za odp. ziaja

Gość Ciotka Matylda w papilotach
ej a skąd my to mamy wiedzieć?? musisz poszukać uczelni na jaką chcesz iść albo gdzie jest taki kierunek i tam wszystko pisze.Ile punktów i jakie przedmioty trzeba zdawać na maturze. Ludzie kochani, wy chyba przeceniacie moc kafe, tu nie ma wróżek ani jasnowidzów.

Gość ziajakakaowa
nie moge znalezc..

Jej! Jak nie możesz znaleźć :o to może odwiedź te uczelnie, ktore Cie interesują i tam się dopytaj w sekretariacie. To chyba nie jest trudne.

Gość adsfdgfhgjhkjlk
trzeba mieć 18 punktów z polskiego, 21 z biologii, 16 z historii, 28 z francuskiego i 12 z matemtyki

Gość Ciotka Matylda w papilotach
ale czego nie możesz znaleźć uczelni czy na stronie uczelni nie umiesz znaleźć tego co chcesz??

Gość ziajakakaowa
chodzi o to, ze zdaje sobie sprawez tego ze trzeba zdac j.polski,j.obcy idwa z tych przedmiotow : biol,hist,geo,fiz a ja mam zdane biol i chem i czy majac jeden z przedmiotow wymaganych mam jakies szanse na dostanie sie

Gość gość Niko
A ja wybieram na wyzsza szkole bezpieczenstwa bo otworzyli Psychologie i maja duży wybró ciekawych specjalności. sa one dobrane pod katem wymagan pracodawców mam wrazenie. W koncu! wybieram się tam też ze względu na rozbudowany system stypendialny i wykwalifikowaną kadrę