Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza27

Mój chłopak młodszy odemnie nie garnie sie do małżeństwa -

Polecane posty

To były badania robione na reprezentatywnej grupie słuchaczek Radia Maryja.

Gość Natasza27
wiesz co szeryfowa to może byc dla tego mojego byczka dobry argument:-) (żartuje oczywiście)

Gość Natasza27
kosmiczne jesteś facetem co nie?

Gość szeryfowa
Nie, wyczytałam to w książce seksuologicznej (nie mogę sobie teraz tytułu przypomnieć), której napewno rydzykowi radiomaryjcy nie ścierpieliby. :-)

Gość Natasza27
Ja chce byc zonką...!!!!A nie jakąś nałożnicą:-)

Poważnie mówiąc. Wyników badań nie podważam, to jest zrozumiałe, ze względów kultrowych ale prywatnie nic mnie to nie obchodzi. Nie będę zawracał sobie głowy, kobietami z obsesją małżeństwa.

Gość Natasza27
kosmiczne Nie uważasz,że jak byś juz spotkał ta jedyna to chciałbys jakos ten związek wyróżnic?

Gość Natasza27
kosmiczne typowy facet najchetniej to zawracałbys sobie głowę kobietami z obsesją miłości oralnej:-)

Gość tajny informator
kosmiczne to rozwodnik 🖐️

Droga Nataszo wcale tak nie uważam, ponieważ kobieta z którą zwiążę się na stałe, będzie miała identyczne poglądy. Zatem małżeństwo potraktujemy czysto formalnie, ze względu na dobro dzieci i nasze własne (dziedziczenie) ale nie wymiarze szacunku dla obyczaju, czy potrzeb emocjonalnych.

Nataszo droga :) "typowy facet najchetniej to zawracałbys sobie głowę kobietami z obsesją miłości oralnej" :D śliczne i taką właśnie mam kochankę, która nie brzydzi się spermą za to brzydzi ją małżeństwo :) i wszyscy są zadowoleni. Masz swoje pragnienia i je realizuj, oby z kimś kto tak samo tego pragnie.

Gość tajny informator
aha :P

Gość a jeśl
a kyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Gość Natasza27
Poczekam jeszcze z pół roku. A potem przeprowadze z Nim poważne rozmowę. Niech wie,że ja nie jestem do zabawy. Co nie?

Gość rowerek

doszłam tylko do postu, ze jesteś z nim dwa lata - i napisze Ci tyle, zebyś poczekała. to za krótko. jeszcze rok sobie dajcie i zobacz jak wam będzie. bo może się okazać, że wcale tak różowo nie jest i nie naciskaj na niego, bo takie wymuszone małżeństwo raczej do niczego dobrego nie prowadzi. muszę powiedzieć, że nie rozumiem kompletnie takiego pędu do małżeństwa (no ale ja z innej planety chyba jestem:o)

Gość maryśka12345
Hej! niestety dziele Twoj los;) tez jestem ze swoim facetem dwa lata. Jest mi na tyle dobrze (i na tyle toleruje jego wady), ze chetnie zgodzilabym przyjąc pierscionek zareczynowy;) Niestety, on tez nie czuje sie gotowy... abstrahujac od faktu, ze jest mu wygodnie posiadac kochanke, kucharke i ramie do wyplakania:) Dwa lata to nie jest dlugo..... ale majac 26 lat jestem gotowa przejsc do kolejnego etapu..... zaczynam juz myslec, ze on jest daleko w tyle za mna.... a moze zdecydowalby sie szybciej gdyby myslam o mnie inaczej? co wy na to?