Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black latte

Najlepszy Kosmetyk dla ust

Polecane posty

Gość black latte

Nie chodzi mi o kosmetyk kolorowy. Raczej o ochronę dla ust, bo one starzeją si e razem z nami, co rzuca się w oczy razem ze zmarszczaki na naszych twarzach. Czy znacie taki krem czy balsam który zapobiega starzeniu się ust i strefy wokół nich? Fajnie by było pozostac na długo z ładymi ustami:)

Oj, kolejny raz polecam Carmex, do kupienia w SuperPharmie za ok 8 zł. Mój ukochany geniusz już od 3 lat - w ciągu tych 3 lat nie kupiłam żadnego innego balsamu!!:) Używałam już prawie wszytskich balsamów dostępnych na rynku, a tylko Carmex poradził sobie z moimi wiecznie spierzchniętymi ustami i zajadam, blee. Polecam!! Poczytaj recenzje: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15615

Gość TISANE NAJLEPSZY
Kupisz w aptece za 7 zł

Stosowałam też Tisane i uważam, że to wiele hałasu o nic, nic ciekawego - naprawdę.

wczoraj wlasnie zakupilam peeling do ust Smashbox.Raz wyprobowalam i mnie nie powalil na kolana ale dam mu jeszcze szanse. Moze dla waskich ust bylby swietny ale duze usta to wiekszy problem i co roku mam problemy ze skorkami i peknieciami :o

Gość sgwsg
tisane super działa na usta, a jego jedyna wada to to, ze nakłada się palcem.

Gość black latte
Może coś jeszcze?

Gość numiko
polecam sally hansen - 24 hour lip treatment - w sztyfcie

Gość tisane jest świetny

Gość tylko tisane
używam go bardzo długo, jest tani i bardzo skuteczny

Gość alboalbo
pomadka ochronna lavery jest bardzo dobra - do nabycia w necie i sklepach ze zdrowa zywnoscia

Gość revita lift
Też proszę o propozycję, ale lepiej jak ktoś prawdził coś z tej "lepszej półki". wiem że tanio nie znaczy zawsze gorzej, ale wolę te markowe kosmetyki. doświadczenie mówi, że to w moim przypadku zawsze dobra inwestycja.

Gość revita lift
podnoszę

polecam i Tisane, i Carmex - obydwa świetne na spierzchnięte suche usta! Tisane ma przyjemny waniliowy zapach... dobry też jest Oligo25 Vichy (super na dzień bo dodatkowo nabłyszcza usteczka) oraz preparat Iwostinu w tubce (balsam gęsty jak wazelina, przeźroczysty, syper odżywia) ale nie pamietam nazwy - w aptece na pewno będą panie wiedziały o co chodzi... wypróbowałam naprawdę wiele \"glancpomad\" (tak na nie mówię hihi) i te są naj!!!

Gość richita
Polecam balsam z serii Vichy, jest w sztyfcie.

Ja polecam Tisane, od Carmexu porobiły mi się plamy wokół ust

Ania006 - może miałaś podróbkę Carmexu?? Mnie się nigdy nic takiego nie przytrafiło.

Gość yyyyyyyh
carmex dziewczyno na milosc boska przestan!!! tak wszystkie juz naprawde wiemy ze kochasz carmex i oddalabys z aniego zycie czy mozesz przyjac do wiadomosci ze NIEKTORYM ON NIE ODPOWIADA I ( O BOZE) WOLA COS INNEGO!!!!!!!!!!!!!!! tylko tyle jak ktos ci pisze ze na niego nie dziala dobrze to do cholery to zaakceptuj a nie prowadz krucjaty bo jak widze twoje wpisy to wyc mi sie chce jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość black latte
O rany, ale się porobiło. Miałam kiedyś Tisane i nie narzekałam:) A czy w tym kosmetykach jest coś więcej niż tylko natłuszczanie ust?

Gość alix9786
z carmex- em jest dużo problemu można go kupic za granicą lub na allegro ( ok.10zł + przesyłka). ja polecała bym tisane( można go kupic w każdej aptece), ma suuuper zapach toffi i ogólnie jest dobry na zime. zero popękanych i spierzchniętych ust. jesdnym minusem jest opakowanie, ale i tak polecam. :) ;)

Gość peecza
tylko chapstick