Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hermia25

To koniec......

Polecane posty

Koniec jednego, to początek drugiego.. Słuchaj, lepiej, że w końcu wyszło szydło z worka, teraz, choć boli, to wiesz na czym stoisz, wiesz, w co możesz wierzyć a w co nie. Zrób z tego podstawę tego nowego początku.

kici kici, ja wiem naprawde tylko ze trudno mi teraz ogarnac to wszytko, czuje sie rozczarowana , porzucona na nowo -dzieki swoim mareznia:o, zawiedziona na nim na milosci, zniechecona:o

I masz prawo. Daj sobie jakiś czas na "żałobę". A potem (oby jak najszybciej) żyć na nowo, cieszyć się wiosną, życiem :-)

kici ale on mnie zostawil w pazdzierniku :o...tyle ze nadzija zyłam do wczoraj:o

Nadzieja.. cóż, ona niestety złudna i oczy mydli. Wtedy nią żyłaś -- a teraz po prostu olej tego kolesia, który nie ma odwagi za grosz, i powalcz o swoje szczęście. Wiesz, wtedy to nie do końca było rozstanie, ta wiara, że wróci nie pozwala się rozstać tak naprawdę. A teraz to najwyższy czas odciąć grubą kresą przeszłość i patrzeć do przodu. Ej, dziewczyno, sama wiesz, że będzie dobrze. :-)

Uciekam na pilates, a Ty trzymaj się dzielnie. A jeśli trzeba popłakać, to płacz, byle w przesadę nie popadać. :-) Przecież on nawet nie jest wart Twojego bólu.

Gość Axela213
Hermia25 jestem obecnie w bardzo podobnej sytuacji

Gość bardzosmutnaona
ja żyje nadzieją wciąż ... od września... teraz jest za granicą z inną .. wraca w lipcu na miesiąc .. wierzę że wtedy się wszystko wyjaśni ... ze ejszcze przemyśli .

Gość Axela213
Tez wyjechal. Roznica jest taka ze nie rozstalismy. Mial wrocic po tygodniu, wierzylam ze tak bedzie. Minelo 5 tygodni a go nie ma. Co chwile przeklada termin o kolejne dni i tak caly czas. Tylko ze ja dzien po dniu zyje nadzieja, odliczam dni do jego powrotu po czym w ostatniej chwili dowiaduje sie ze nie wraca. Wszystko dla niego jest wazniejsze ode mnie. Juz nawet nie bede wymieniac co bo to zal poprostu. A do tego nawet nie mam mozliwosci zadzwonienia do niego, jedyna nadzieja ze on zadzwoni. Czasem dzwoni codziennie po czym przestaje i kontakt sie urywa np na tydzien. Nie wiem na czym stoje i to jest to co mnie boli. Jedyna nadzieja jest w tym ze wroci i porozmawiamy bo nawet nasze telefoniczne rozmowy sa ograniczone i trwaja zazwyczaj minute-dwie.

Hermia 25 ale ja nie nie do konca rozumiem Twoja sytuacje. Byl z Toba i potem zerwal i wyjechal? I czekalas az wroci i powie ze to zerwanie bylo pomylka? I czemu kolega czy przyjaciolka zabrania mu spotkan z toba? Nie bardzo rozumiem cala sytuacje.

Karuatka -on jest obcokrajowcem, nigdzienie wyjezdzal ja byla tu on tamm....a moja przyjaciokka jest z jego kolega wlasciwe juz sa narzeczeństwem :o i przyjezdzaja do niej i beda sie smiac cieszyc, i razem spedzac czas beze mnie:(::( strasznie mniue piecze serce, tesknie:o kuzwa nie mialo byc to az tak bolesne

ciezko :o nie moge spac bo mysli mi sie kolacza po glowie, czuje sie spieta okropnie... mam wrazenie ze moja przyjaciolka czasem ma mnie gdzies:o moze i histeryzuje, ale czy musiala zgadzac sie zeby byl u niej 8 dni :o... pogodzenie sie jest najtrudniejsza rzecza ...lepiej bylo zyc nadzieja, a tak to nie mam nic

mam doła:o....serce mnie starsznie piecze...zła jestem n Nią....nie wiem co się ze mną dzieje :(

Hermia pozbylas sie nadzieji a to jest pierwszy krok zeby zapomniec. pamietma moment w ktorym ja zrozumialam ze to koniec, tydzien plakalam, wyplakalam wszystko a potem bylo mi naprawde latwiej miz z ta nadzieja

No ja wiem wiem, tylko ze na własne zyczenie zyłam ta nadzieja 4 miesiace, wierzyłam a tu nagle boom cos takiego, mysle ze wyidealizowałam go bardzo,w tej chwili on jest najpiekniejszy najwspanialszy i nikt mnie nie pokocha i ja nikogo :o....wogole zaczalm miec jakies dziwne mysli ze nie da sie chyba mnie kochac patrzac z perspektywy wszystkich facetów:o Oszukiwałm mnie przez miesiac (wrzesnien-pazdziernik) ze teskni ze brakuje mu mnie, zebym wybrala date kiedy chce przyleciec, i wylaczyl kom a pozniej napisał maila :( a ja mu zaufalam tyle rozmow bylo...

hermia, ja wiem co czujesz, bardzo dobrze wiem, tylko ze ja w takiej uludzie trwalam rok. i powiem ci jedno naprawde nie jest lepiej zyc z nadzieja bo nie robisz nic dla siebie tylko wszystko z mysla o nim i o powrocie

no tak jak wiem , ja zylam nadzieja i zludzeniami 4 miesiace ze sie obudzi ktorego dnia i stwierdzi ze mnie kocha i teskni:o bo przeciez nie mozna tak zapomniec...a on jest tchorzem, ma leki boi sie...a ja dałam mu serce na dłoni nie przeszkadzala mi nawet jego choroba genetyczna wszytko zaakceptowalam

i robilam ahhhh i ehhhh do zdjec jego, i teraz mam, stworzylam mit, obraz cudownego mezczyny ktory defacto był przecietny ale co tam w mojej glowie to ksiaze byl na bialym koniu, tyle ze w poniedzialek dostalam cegła w glowe....znow mi lekarz odwolal wizyte nie pzejkde bez tabletek :(

Gość bullit123456789
może to kwestia złej karmy

no własnie wszytko zwalilam na siebie ze to ja zła byłam, ze jak za duzo prosilam sie o uczucia ze ja za bardzo chcialam... I co teraz??? I co teraz :o

mogłam sie glupia pogodzic wczesniej jak byla kawa na lawe, a teraz to drugi raz kuku zrobiłam sobie na własne zyczenie:(... nie wiem czy sie jeszcze w kims zakocham:o

bylabym wdzieczna jakby wlasnie mogl ktos ze mna tu korespondowac, chociaz jakies wsparcie nawet wirtualne bo cholernie mi ciezko, a nie mam z kim pogadacx :(

Bradzo chce :D Apropo to Ciebie znam z topicu...jesli kochasz to pusc wolno :P