Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hermia25

To koniec......

Polecane posty

tak , bo na ogole sie zgadzam oczywiscie jesli roznice nie sa razace :)...wiadomo zawsze latwiej jest byc sedzia w cudzej sprawie, ja jestem zbyt wrazliwa i uczuciowa, moze to zaleta ale niestety w takim wypadku,zle lokuje uczucia nie wiem czy to wina domu rodzinnnego ->ojciec, czy tego ze ze mna cos nie tak, chyba mam skrzywione poczucie wlasnej wartosci, nie wiem nie widzialam tego ze mnie otraca, ze nie tuli sie w nocy bo go budze, ze prad przed snem wylacza, zaslepilam sie...i teraz bardzo mi serce krwawi, czasem czuje ze nie moge zlapac oddechu, czy to sie zmieni czy mozna pokochac kogos jeszcze :(

a ile byliscie razem? ja sie bardzo boje ze nie zdolam byc juz szczesliwa, boje sie jakkolwiek by to wygladalo ze nie pokocha mnie juz nikt- notabene on nie kochal bo milosc wedle jego to problem bo tzreba sie martwic o druga osobe, bo sa wzloty i upadki - czy ja bede w stanie pokochac....chcialabym byc szczesliwa czy to az tak duzo :( mam wrazenie ze tak:(

oszzz w morde -przepraszam za slownictwo...dluuuuuuuuuuuugoooo a ile lat masz jesli mozna? to ja bylam 7 miesiecy -rany....az glupio mi do twego stazu

dlugo :o spoko ja mam 25 :D....de facto za tydzien 26 -staaaaara pannna 😭

zastanawiam sie po co mi to wszytko bylo...na co i po co...co ja sobie najlepszego zrobilam, zaczynam sobie dziwne teraz historie tworzyc w glowie i tego sie bardzo boje :o

znow sie zle czuje -ja nie wiem czy to hipochondria czy juz wariuje....

zaczynam dosukiwac sie co ja zle zrobilam, czemu nie mogl mnie pokochac, zaczynam sama sie zameczac....szalenstwo jakies :o

Fisia - milo bedzie, bom sie kiepsko czuje :( Ja dziekowac Bogu nie bylam dlugo :(

wy chyba nie znacie mojej historii, mialam kiedy w listopadzie tu swoj topic :o

ahha tak tak wiem ale nie o to mi chodzilo, wiem i moge jedynie sie domyslac jak ciezko ci musi byc po tylu latach -🌼