Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ............123

Socjologia- czy warto studiowac????

Polecane posty

Gość ............123

Czy warto studiowac socjologie?, czego mozna sie nauczyc, czy jest ciezko, w jakich branzach chetnie przyjmuja do pracy po socjologii.? Jesli wiesz cos na ten temat PROSZE NAPISZ!!

Gość ............123
POLECACIE CZY MOZE ODRADZACIE??

setunia ma racjepolibudy po latach niełask sa teraz w cenie , jesli anwet nie bedzie sie pracować w zasowdzie tutaj to dyplom zawodowy coś znaczy

studiowałam socjologię 1 semestr na politechnice śląskiej.. nuda, nuda, nuda.. po stokroć nuda.. na szczęście to był już mój drugi kierunek studiów więc socjologię rzuciłam w diabły i nawet do egzaminów nie podeszłam 🖐️

Tak to jest ja uczelnia techniczna bierze się za kierunki humanistyczne:P

No na technicznych też jest socjologia - przykład AGH. :p

pomijając fakt że to jest przerażająco nudne i urazy nie ma bo jak już pisałam.. rzuciłam to przed upływem pierwszego semestru :P

a skąd to wiesz Pudel? studiowałeś socjo na uniwersytecie i na uczelni technicznej? ja wlasnie poważnie myślę o socjologii, potem jakieś zarządzanie zasobami ludzkimi jako podyplomówka, albo socjologia kulturowa interesuje mnie to, wiec mam nadzieje, ze sie tak szybko nie znudzę a po tym kierunku mozna robić wszystko, nawet kebaby sprzedawac:P

Nudne, bo można zanudzić, jeśli się nie ma odpowiedniej kadry:P

P.S. mam licencjat z socjlogii i teraz jestem na magisterce tez oczywiscie z socjologii:D pozniej chcialabym pojsc na podyplomowke -ZZL ;) a dlaczego chcesz pojsc na socologie?? jesli chcesz miec pewna prace to idz na politechnike, jesli to Ciebie interesuje, to t czy bedziesz miala pracy bedzie zalezalo od wielu czynnikow)

andy widze ze mamy podobna scizke kariery, a przynajmniej planujemy podobnie:D;)

Anouk- a znasz wykładowców wszystkich polskich uczelni że takie pierdoły opowiadasz??? pudel... a tylko kierunki techniczne mają jakieś szanse? mój drugi kierunek jest humanistyczny i uważam że są spore szanse na zatrudnienie po nim :o ale oczywiście ty wiesz lepiej

na mojej uczelni tez jest wydzial OiZ (orgiii i zabawy jak mawiaja studenci pozostalych wydzialow :P ) ale socjo tam nie ma :P

Gość no jak to co
a co lepsze socjologia czy resocjalizacja? chce pracowac w sluzbie wieziennej

setunia, faktycznie, podobnie planujemy, chociaż ty już zaczełas:) a ja bardzo chce sie dostac na socjo na pewnej uczelni technicznej daj mi Boże zdrowie, żebym tylko sie dostała:)

Kochane dziecko, trzymaj nerwy na wodzy. W kwestii Twoich pierdół nie będę się wypowiadać. jeśli zadajesz pytania, czytaj uważnie odpowiedzi. Bo inaczej po co sie pytać?:P Wiem, co piszę. Lepiej niż myślisz:P Wszystkich oczywiście, że nie, bo ciężko zna Rektora jakiejś szkółki wyższej w miasteczku powiatowym. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Pudel ma rację, mamy nadprodukcje absolwentów po kierunkach humanistycznych, teraz najpewniejsze pod względem przyszłej pracy sa techniczne i jak od zawsze MEDYCYNA:P Tylko medycyna to droga przez mękę.

Gość no jak to co
a co lepsze socjologia czy resocjalizacja? chce pracowac w sluzbie wieziennej

Ach, przepraszam, kawa, nie ty pytałaś. Co nie zmienia reszty mojej odpowiedzi w kwestii zarzucania mi opowiadania pierdół.:P

kawa_na_ławę Anouk- a znasz wykładowców wszystkich polskich uczelni że takie pierdoły opowiadasz??? pudel... a tylko kierunki techniczne mają jakieś szanse? mój drugi kierunek jest humanistyczny i uważam że są spore szanse na zatrudnienie po nim ale oczywiście ty wiesz lepiej wskaż mi miejsce ,ze tak powiedziałem !!!!!!!!!!!!!!!! czekam............nie wymysłaj dziewczyno :-(