Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

Ciągłe bóle piersi podczas brania tabletek antykoncepcyjnych. Pomóżcie

Polecane posty

Biore tabletki Yasminelle, ginekolog przepisal mi je po uprzednim przeprowadzeniu tzw. \'wywiadu\', aby okreslic jakim jestem typem hormonalnym. Wyszlo, ze mam przewage estrogenow, dlatego chyba dostalam tabletki o niskiej zawartosci pochodnej tego hormonu. Problem w tym, ze jestem juz podczas brania 4 opakowania, a moje piersi sa caly czas obolale. Podczas 7 dniowej przerwy nie bola i na poczatku opakowania tez nie,ale w srodku opakowania jest juz gorzej. Nie mam zadnych innych skutkow ubocznych. Co powinnam zrobic?? O czym swiadcza te bole?? I czy moga czyms grozic??

Ja też miałam straszne bóle piersi, ale lekarz przepisał mi mastodynon, brałam po jednej tabletce dziennie przez miesiąc i juz następnego miesiąca nie bolały, ale nie wiem czy nie powinnaś zmienić tabletek, musisz pójść do gin i z nim pogadać. Lekarz powiedział mi, że bolą mnie piersi, bo zbiera mi się w nich woda i te tebletki były po to, żeby sie nie zbierała. A przy okazji dał mi tez skerowanie na usg piersi,żeby się upewnić czy wszystko jest ok.