Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sla

czy zauwazyliscie...

Polecane posty

Gość mala mi..
I tu się zgodzę...

Gość Sla
Mala mi--> dobre. To tez bylby przyklad typowego usprawiedliwienia faceta przylapanego na zdradzie "No przeciez Ona sama zmusila mnie do seksu"

Nie każdy facet i nie każda kobieta:) Wczoraj już piasałam o tych proporcjach"myślących" i poddających się akcji. A co uważania... no jeśli ktoś i chce mieć liczną rodzinę to nie musi uważać;)

Sla : jeszcze fajniejsze są żony, które w takie usprawiedliwienie wierzą :D:D

kyyrene niektorzy faceci co zdradzają żony sa naprawdę sprawni intelektualnie tylko to zwykłe świnie wtedy sa:D

Gość mala mi..
Niestety znam wiele takich ,,niewidomych kobiet" czyli nielotów......

Gość mala mi..
Generalnie facet to świnia...

atrka wiesz co siedzi w głowie faceta? nie wiesz... ja Ci gwarantuje, że kazdy facet bez problemu przeleciałby swoją przyjaciółke, jesli jest atrakcyjna... o ile jest wolny, bo oczywiscie nie kazdy zdradzi...

Gość Sla
Wiesz co kyyrene? Dam sobie glowe uciac, ze na pewno znalazloby sie kilka takich zon, ktore by w to uwierzyly

mała mi no dobra przegięłam z tymi nielotami, to tak w ramach równouprawnienia mi się wymsneło bo zwykle określam tak określonych facetów- komiczne tobie to nie grozi:D

doprawdy : facet sprawny intelektualnie bedzie w taki sposób zdradzać żonę, że ona niczego nie będzie podejrzewać, ergo bedzie dalej szczęśliwa. No, ale to już jest swego rodzaju artyzm :D

Gość mala mi..
I wtym momencie jest jeszcze jedno pytanie...dlaczego te żony w to wierzą...? Bo tego nie jestem w stanie zrozumieć...

" I wtym momencie jest jeszcze jedno pytanie...dlaczego te żony w to wierzą...? Bo tego nie jestem w stanie zrozumieć..." akurat kobiety zadające takie pytania, zazwyczaj zaliczaja sie do grona tych wierzących :P

Gość mala mi..
Kobiety zdradzają często w odpowiedzi na zdradę ...

Sla : bo sie znajdują. Nie widziałaś nigdy tu tematów typu "nienawidzę tej cholery, która mi rozbiła małzeństwo"? A potem następuje długa lista wymyślanych usprawiedliwień dla faceta, że on taki biedny, co miał zrobić, jak ta k...machała mu przed oczami wciąż biustem i kleiła sie do niego i ciągle coś chciała i w ogóle....

Gość SLa
Mala mi--> sa dwie opcje: albo sa glupie jak but, albo po prostu chca w to wierzyc

ok Komiczne tu się zgodzę. Wiem tylko ile mi powie bo mu w głowie nie siedzę:) Ale ta Twoja "gwarancja" tez nie ma 100% podstaw bo i Ty nie każdemu facetowi w głowie siedzisz:P:D

mała mi : kobiety w to nie wierzą, ale udają same przed sobą, że tak jest...tak jest wygodniej.

Gość mala mi..
...Że ja się zaliczam...sama nie wiem...miałam taki przypadek w życiu i nie uwierzyłam...ale zaczęłam od tego momentu patrzeć na życie z innej peryspektywy...

atrka - nie kazdemu siedze, ale męskie procesy myslowe w tej kwestii sa bardzo podobne " Kobiety zdradzają często w odpowiedzi na zdradę ..." :D:D:D:D:D:D to ma być wytłumaczenie? zdrada z zemsty, to najgorsza zdrada jaka moze być... tym zdaniem własnie pokazalas, jak fatalne masz zdanie o kobietach :D

niestety zdrada zawsze będzie obarczała każdy związek jako jeden z czynników ryzyka..tak naparawdę najcichsza woda brzegi rwie, więc recepty na zdradę się nie wymysli, ale jak żonaty facet ma stronę na portalu randkowym, gdzie nie ma mowy o żonie to jest to już jakaś czerwona lampka

Gość Sla
Najsmieszniejsze jest to, ze faceci proboja jeszcze z nas zrobic idiotki wciskajac jakies niestworzone historie

Gość mala mi..
Ja ogólnie mam takie zdanie o wszystkich , nie tylko o kobietach... Pewne doświadczenia życiowe nauczyły mnie , ze nikomu nie można zaufać , nawet samemu sobie , dlatego nie uogólniam i kobiety i mężczyźni są dla mnie na takich samych prawach...

"Najsmieszniejsze jest to, ze faceci proboja jeszcze z nas zrobic idiotki wciskajac jakies niestworzone historie" nikt nie próbuje, bo same z siebie idiotki robicie, wierząc w nie..

Gość Sla
Jak zaznaczylam wczesniej, pewnie znalazloby sie kilka naiwnych/glupich zon, ktore by uwierzyly w Wasze bajki, ale nie wszystkie kobiety sa takie

Sla : faceci też potrafią wierzyć w bajki :D Jeżeli o zdradę chodzi, panuje pełne równouprawnienie .

Gość mala mi..
...Wydaje mi się , że faceci często mają mylne wrażenie , że żona im uwierzyła...bo czasem brak reakcji wygląda potwierdzająco...milczenie oznacza zgodę...

naiwność nie wyklucza głupoty i odwrotnie:D znam przypadek gdzie kobieta przez lata przymykała oczy, w końcu jak dojrzała do konfrontacji to po calej akcji i tak stwierdziła że bez gościa żyć nie może i co? myslicie ze on dotrzymuje obietnicy że nigdy więcej?:D